reklama
Lotinda
Fanka BB :)
Pełna nadziei gratulacje i już niedługo usłysz bicie serduszka swojego maleństwa
pełna_nadziei83
dziekuję Wam dziewczyny, ehh jakie to wszystko jest ciężkie :-) lekarz mi powiedział że mam byc cierpliwa a jak usłyszę serduszko to i tak będę się denerwować i tak, więc nie ma co się spieszyć :-)
retiolandia
dobra dziewczyny zebrałam sie w końcu w sobie, więc niestety przegraliśmy tym razem, kluska miała jakąś wadę i nie przeżyła . To dla nas ogromna strata. Teraz muszę poczekać aż wszystko ze mnie spłynie. Są we mnie bardzo mieszane uczucia, z jednej strony wielki ból, poczucie niesprawiedliwości i itd. wszystkie dobrze to rozumiecie, a z drugiej zaczynam układać plany w głowie co dalej, bo wcale nie mam ochoty być cały czas ofiarą. Trochę dziś Pani doktor mnie zasmuciła tym, że jak mam niskie amh to być może jakość komórek nie jest najlepsza i tu może być problem i sytuacja może się powtarzać. ale sama nie wiem co o tym myślec. Podobno mogę podchodzić do następnego in vitro za dwa cykle, choć nie wiem czy nie chce poczekać więcej. Może mnie jakiś czas tu nie będzie na forum, ale jestem z Wami myślami, bo każdy udany dzidziuś to nadzieja
Magdalena_wawa
Aktywna w BB
pełna_nadziei83 fajnie że zobaczyłaś swoje maleństwo!Cieplutkie gratulacje!
reklama
Lotinda
retiolandia ;( bardzo Ci współczuję, wiem co czujesz, sama przez to przeszłam... Musisz zebrac siły i walczyć dalej a zobaczysz, doczekasz się swojego maleństwa
Podziel się: