reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Benle, zuch dziewczyna!!! Pewnie, że sprostamy wszystkim przeciwnością losu. Przecież mamy o Kogo walczyć.
Przytulam Cię mocno, Kochana. :-) Trzymaj się cieplutko.
Przytulam Cię mocno, Kochana. :-) Trzymaj się cieplutko.
benle
Zaangażowana w BB
Benle - to może razem będziemy w styczniu czekać na swoje bąbelki :-)
To dla mnie Wielki zaszczyt :-)
lawendowy_sen
Gotadora, jeszcze nie byłam. Dopiero na 19 jadę.
Ale byłam w Invikcie i wzięłam regulamin ichnich programów. IVF bez ryzyka, już nie dla mnie, bo wiek.
Ale byłam w Invikcie i wzięłam regulamin ichnich programów. IVF bez ryzyka, już nie dla mnie, bo wiek.
Lotinda
zazdroszczę tym, którym się udało... ale na nas też przyjdzie czas, na pewno w końcu wszytskim nam się uda
Witajcie dziewczyny od kilku tygodni śledzę Wasze wpisy. Ja akurat jestem naturalną staraczką która posiada rocznego synka i 7 tygodniowy zarodeczek w brzuszku Mam natomiast koleżankę z mojego rocznika która 10 lat stara się o dziecko, matka katechetka w szkole z znikąd pomocy i wsparcia a dziecka pragnie najbardziej na świecie... Bardzo dużo się dowiedziałam dzięki Wam, wiem jak mam z nią rozmawiać, Jesteście wspaniałe wyłam jak bóbr po przeczytaniu niektórych postów. Mam nadzieję że się uda kazdej z Was !!! Pozdrawiam i Dziękuje
Benle i Gotadora moze ja i moje malenstwa na zimowisku tez bedziemy w styczniu transferowac w zaleznosci od tego kiedy przyjdzie @. Moze ten rok musi sie po prostu skonczyc by w nastepnym przybylo na forum sporo szczesliwych juz nie moge sie doczekac, boje sie , ale sie nie poddam.
reklama
Mam pytanie do dziewczyn ktore maja in vitro w UK , punkcje mialyscie w znieczuleniu ogolnym ? Bo ja mialam juz dwie punkcje w norwegii i tutaj znieczulenie tylko morfina bez usypiania. Wiem dokladnie co sie dzieje, maz trzyma mnie za reke, a kobieta przy mikroskopie na glos liczy pecherzyki
Podziel się: