reklama
Retiolandia :------( nie znajde slow,zeby CIe w takiej chwili pocieszyc. Wierzylam mocno,ze Kluseczka Was zaskoczy swoja sila. Niestety :-( Smutno, bo cios jest ciezki. Trzeba wierzyc,ze kolejny raz bedzie szczesliwy. Zycze wytwalosci, sily i wracaja do nas szybciutko ;-) Teraz odpocznij i nabierz dystansu. Sciskam mocno!!!!
pełna_nadziei83
Fanka BB :)
retionalda - tak mi przykro, musicie zebrać w sobie siły i walczyć dalej, w końcu sie uda i będziesz tuliła swoja kruszynkę
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Reriolandia, cokolwiek powiem, to i tak nie zagłuszy Twojego bólu. Przykro mi. Przytulam mocno...
Alegoria83
Aktywna w BB
Retiolandia to niemożliwe :-( tak mi przykro Kochanie :-( brak mi słów, trzymaj się dzielnie i wróć do nas kiedy nabierzesz sił. Tule mocno!!
retiolandia taki scenariusz nawet przez chwile nie przyszedl mi do glowy tak mocno wierzylam w waszego kluseczka. Tule mocniutko i nawet nie probuje pojac co przezywasz. Ja tez bardzo boje sie o moje malenstwa tym bardziej ze nie mam jakis tam wielkich objawow a wrecz przeciwnie rozwolnienie gania mnie dzis do kibelka co jakis czas. No nic musze czekac do soboty bo w tedy kolejny scan.Trzymaj sie.
reklama
Podziel się: