reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ty sie do niej w koncu zameldowałaś?
Czekam na termin u rodzinnego. Do ginki nie ide, bo ona byla przeciwna immunosupresji, więc tu podejrzewam tez bedzie. W klinice ta immunolozka ma takie opinie, ze mnie predzej wywala za drzwi [emoji16]a moj domowy mam nadzieję, ze bedzie miec wywalone. W kazdym razie nie wyjde od niego bez skierowania. Nie spiesze sie, bo dopiero odstawilam leki, także tego...

reklama
Kochana mieszkam na Bayerach kolo Landshut a Ty? A co ma mi napisac na skierowaniu jakie badania? Za te kiry 142€ jeszcze ujdzie...
O ja cie krece:pmyslalam ze troche blizej ... ja przy granicy holenderskiej. Najlepiej tam zadzwoń , powiedza ci dokladnie co to ma byc, w miedzyczasie wysla ankiete do domu, bedziesz musiala sie wyspowiadac z calego leczenia i podlaczyc wszystkie wyniki badan , to wszystko potrwa pare miesiecy wiec sie bierz do roboty. Na skierowaniu lekarz musi ci wpisac ze jest to do: Transfusionmedizin a w powod : Kinderwunsch.Jakos to u mnie rak bylo.
Wogole masz do niej rzut beretem w porownaniu ze mna, mozesz sie ba wizyte umowic.

O ja cie krece:pmyslalam ze troche blizej ... ja przy granicy holenderskiej. Najlepiej tam zadzwoń , powiedza ci dokladnie co to ma byc, w miedzyczasie wysla ankiete do domu, bedziesz musiala sie wyspowiadac z calego leczenia i podlaczyc wszystkie wyniki badan , to wszystko potrwa pare miesiecy wiec sie bierz do roboty. Na skierowaniu lekarz musi ci wpisac ze jest to do: Transfusionmedizin a w powod : Kinderwunsch.Jakos to u mnie rak bylo.
Wogole masz do niej rzut beretem w porownaniu ze mna, mozesz sie ba wizyte umowic.
Oni nie przyjmuja na wizyty, pytalam. Teraz wszystko idzie poczta/mailem/telefonem.

Czekam na termin u rodzinnego. Do ginki nie ide, bo ona byla przeciwna immunosupresji, więc tu podejrzewam tez bedzie. W klinice ta immunolozka ma takie opinie, ze mnie predzej wywala za drzwi [emoji16]a moj domowy mam nadzieję, ze bedzie miec wywalone. W kazdym razie nie wyjde od niego bez skierowania. Nie spiesze sie, bo dopiero odstawilam leki, także tego...
Ciekawa jestem jakie opinie moze miec lekarz do ktorego wala drzwiami i oknami cale niemcy i dzieki ktoremu sa setki dzieci urodzone.

Dziekuje lekarz napewno wypisze mi skierowanie bo mam super lekarzy tzn ginekolog i domowy... obaj pochodza z pl wiec to ogarnę. Zaraz tam dzwonię gdubym m8ala problem z wypisaniem papierow lub cos to mogę sie zglosic .... no i jak teraz tam zadzwonie moge powiedziec ze bylam na eizellspende czy lepiej nie mowic???

reklama
Ciekawa jestem jakie opinie moze miec lekarz do ktorego wala drzwiami i oknami cale niemcy i dzieki ktoremu sa setki dzieci urodzone.
No przeciez jakby kazda zachodzila po pierwszym transferze to co to bylby za interes? Kochaaana! Kasa sie musi zgadzac, sama wiesz [emoji2] jak ja slysze, ze szczepienia daja 0,0% więcej szans na ciaze to co mam myslec? A na watku po poronieniach co druga po tym dziecko donosila? Ja nie twierdze, ze wszystko jest dla wszystkich, ale co im szkodzi sprobowac. U mnie w immunologie nie wierzą, ale intra podają [emoji38]

Do góry