Mozesz u dr Reichel- Fentz . Zobacz sobie jej strone internetowa, potrzebujesz skierowanie od gina albo lekarza domowego. Za kiry nie placi KK , placilam chyba 142€ . Wszystko poczta i mailami leci no chyba ze mieszkasz za rogiem.Gdzie ty mieszkasz zabko?
reklama
Mega kciuki za Wasze bety, powodzeniem i niech już będą@Dgd sprawdzaj!!
Ja odswiezam co 5 minut
@Olk@24 kochana wiem co czujesz też kilka lat temu walczyłam i nic z tego nie wyszło miałam chwile załamania ,zwątpienia też myślałam tak jak Ty .Ale po 5 latach wróciłam pamiętaj nie wolno nam się poddawać mamy o co walczyć wróciłam z przytupem mówi się że życie zaczyna się po 40 jak dla mnie to chyba się sprawdziło na początku wszystko pod górkę torbiele na jajnikach po 6 i 5 cm lekarz dalej stymulował żle obliczyliśmy dawki zabrakło mi leku w jeden dzień pod koniec stymulacji punkcja pobrali komóreczki zapłodnili 3 i wszystkie 3 podane w 3dobie po punkcji w 7dpt beta 42 w 9dpt beta 109 w 13dpt 516 ja się nie poddałam i mimo wieku walczyłam i walcze dalej także pamiętaj kochana odpocznij wyluzuj i do dzieła trzymam łapki za Ciebie nie możesz tak łatwo i szybko się poddać ....twoja historia musi zakończyć się heppy endemDziewczyny , chciałam wam za wszystko podziękować !
Byłyście dla mnie ogromnym wsparciem w trudnych momentach , napewno nigdy nie zapomnę tego wszystkiego.
Mnie to już przerosło...
Widocznie nie nadaje się do walki z in vitro , moje 4 transfery zakończyły się porażka , nie ma już więcej sił na to,
Ja już gaszę swoje światło ,
Za was zawsze będę trzymać kciuki ,
Życzę wam wszystkim pięknych dzieciaczków.
Noooo od 10 to do 18 maja czas...Kurde myslalam ze te 8h juz minelo
Ale widze ze kurier juz zawiozl krew zeromskiego wiec niech badaja szybciutko
Kochana mieszkam na Bayerach kolo Landshut a Ty? A co ma mi napisac na skierowaniu jakie badania? Za te kiry 142€ jeszcze ujdzie...Mozesz u dr Reichel- Fentz . Zobacz sobie jej strone internetowa, potrzebujesz skierowanie od gina albo lekarza domowego. Za kiry nie placi KK , placilam chyba 142€ . Wszystko poczta i mailami leci no chyba ze mieszkasz za rogiem.Gdzie ty mieszkasz zabko?
Mieciu85
Fanka BB :)
Noooo od 10 to do 18 maja czas...
Ale widze ze kurier juz zawiozl krew zeromskiego wiec niech badaja szybciutko
Najdluzsze 8h, niech to wciepna do tej wirowki i daja ten wynik!! Kurcia ja tak samo sie stresuje na wasze bety jak na swoja [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Biedroneczka83
Wnoszę nowy postulat - mogę? O zainstalowanie w glukometrze czujnika bety - nakuwasz i masz wynik. Fajne co???? )))
reklama
dżoasia
Doooobre!!!Wnoszę nowy postulat - mogę? O zainstalowanie w glukometrze czujnika bety - nakuwasz i masz wynik. Fajne co???? )))
Podziel się: