reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Laurka , a ty jestes juz po pozytywnym transferze?
Sorry, ale ogarniam tu wszystkich
Nie kochana, we sr za tydzien mam wizyte to bedzie 10dc i sie dowiem,mam blastusia więc pewnie to bedzie19-20dc.
Gadalam z ginka co nam robila 3xIUI i z jej doświadczenia accofil sie sprawdza przy braku implantacji,nie jestem pewna czy wlasnie to dostane,ale o zadnym innym leku nic nigdzie nie pisze,a wieki temu jak ona zajmowala sie in vitro to wlasnie to dawala przy braku tych kirow,takze nadzieja ogromna.
...
@annemarie podziwiam Twoja wiedze,czy mozesz polecic jakas fachową literature na nasz temat?

reklama
Wyobraź sobie / leczę się w Invictcie Gdańsk / leżę i ledwo się ruszam i dzwoni Gdansk wiec odbieram pada pytanie jak się Pani czuje? ?Ja w wielkim szoku i pytam dlaczego dzwoni i ze poprzednio nie dzwonili mówię że źle ze mam wzdety brzuch i podwyższone ciśnienie a ona ze właśnie rozmawiala z innymi Paniami i tez tak maja - obawiam się czy coś nie spieprzyli, ale co? ? Mam wziąść nospę ale nie potrafiła powiedzieć ile? ? Może wiesz ile jest dopuszczalne? Poprzednio nie brałam wogóle - niewiem co to będzie jeśli nie przejdzie do jutra mam jechać na Gdańsk jestem załamana
O cholera:odawalici cos przy transferze.?

Nie kochana, we sr za tydzien mam wizyte to bedzie 10dc i sie dowiem,mam blastusia więc pewnie to bedzie19-20dc.
Gadalam z ginka co nam robila 3xIUI i z jej doświadczenia accofil sie sprawdza przy braku implantacji,nie jestem pewna czy wlasnie to dostane,ale o zadnym innym leku nic nigdzie nie pisze,a wieki temu jak ona zajmowala sie in vitro to wlasnie to dawala przy braku tych kirow,takze nadzieja ogromna.
...
@annemarie podziwiam Twoja wiedze,czy mozesz polecic jakas fachową literature na nasz temat?
Laurko,
mi brakuje 9 kirow, tez na poczatku myslalam ze to moje problemy rozwiaze, nie rozwiazalo... z accofilem, intralipidem, encortonem trwalo to 6 transferow, zanim dotrwalam do dzisiejszego dnia. Nadzieje trzeba miec ze zaskoczysz na tym leku, ale wiesz , na spokojnie...❤️

...
Po polsku ? Angielsku? What you want?;)
Duzo jest opracowan fachowych i naukowych, jesli w tym nie siedzisz na codzien , bedzie ciezko.
Zaraz cos ci wrzuce:D

W krk 360, ale to pewnie masz bliżej choćby do Łodzi :/

Tak jak dziołchy napisały - kiry to raczej co innego niz kariotypy. Jedno z drugim chociaż genetyka to raczej nie powiązane.

Anetka kiedy zabierasz swój "za mocny organizm" na wizytę? :D Jak się czujesz?
Niunia, na wizytę jutro ruszamy cała trójką ;)
Czuje się bardzo dobrze i to mnie trochę zaczęło martwić...
Chociaż spanie po pracy to już rytuał [emoji14]

reklama
O cholera:odawalici cos przy transferze.?

Nie nic nawet mąż byl przy transferze nic nie dawali nic się nie działo , tylko mąż z pytaniem juz po transferze a dlaczego i skąd 3 zarodki bo twierdzi ze widział jak wpadają 3 szt :oo2:pomyślałam że ma zwidy hehe. A czy mógłby ktoś kto leczy się w Invictcie potwierdzic ze dzwonią i pytają o samopoczucie następnego dnia ??

Do góry