reklama
Do mnie w życiu nie dzwonili sami z siebie. Co do nospy to zwykła z tego co mi wiadomo to do 3 dziennieNie nic nawet mąż byl przy transferze nic nie dawali nic się nie działo , tylko mąż z pytaniem juz po transferze a dlaczego i skąd 3 zarodki bo twierdzi ze widział jak wpadają 3 szt pomyślałam że ma zwidy hehe. A czy mógłby ktoś kto leczy się w Invictcie potwierdzic ze dzwonią i pytają o samopoczucie następnego dnia ??
@nadziejamooja;)
Fanka BB :)
Będzie dobrzeNiunia, na wizytę jutro ruszamy cała trójką
Czuje się bardzo dobrze i to mnie trochę zaczęło martwić...
Chociaż spanie po pracy to już rytuał [emoji14]
Dziekuje Slonce, wypytuje jednak w miedzyczasie o kd bo taki ze mnie typ ze musze miec w bani plan b[emoji6]Anett96@
Niech ten cud jutro bedzie przedluzeniem cudu stymulacyjnego.
Laurka2019
Dzieki bardzo,ja tyle internetu przeszukalam i niewiele medycznych opracowań sienpokazalo.Napewno zapoznam sie z tym co wyslalas.
Dziekuje :*
Ostatnia edycja:
Ja się leczyłam ponad rok w Invikcie, ale nie w Gdańsku. Nigdy do mnie nikt nie dzwonił. Wręcz przeciwnie, sama musiałam się dopytywać o różne sprawy. W invikcie miałam standardowo po transferze zapisaną no-spę fortę chyba 3x1 i relanium 2x1. W Invimedzie tylko no-spa i to doraźnie. spróbuj dużo odpoczywać. Trzymam kciuki, aby przeszło szybko.Nie nic nawet mąż byl przy transferze nic nie dawali nic się nie działo , tylko mąż z pytaniem juz po transferze a dlaczego i skąd 3 zarodki bo twierdzi ze widział jak wpadają 3 szt pomyślałam że ma zwidy hehe. A czy mógłby ktoś kto leczy się w Invictcie potwierdzic ze dzwonią i pytają o samopoczucie następnego dnia ??
Laurka2019
A jakie mialas wskazania do intralipidu? Zaczynam poszerzac wiedze na jego temat.Laurko,
mi brakuje 9 kirow, tez na poczatku myslalam ze to moje problemy rozwiaze, nie rozwiazalo... z accofilem, intralipidem, encortonem trwalo to 6 transferow, zanim dotrwalam do dzisiejszego dnia. Nadzieje trzeba miec ze zaskoczysz na tym leku, ale wiesz , na spokojnie...
Ja bede miec przy transferze embryoglue,i nie chce zbytnio namieszac w swoim ciele tymi wspomagaczami,ale zastanawiam sie na ile to zwieksza szanse powodzenia
annemarie
Jak cokolwiek z tego skumasz to jestes WIELKA strasznie ciezko sie to czyta nie majac znajomosci immunologii i genetyki. PowodzeniaDzieki bardzo,ja tyle internetu przeszukalam i niewiele medycznych opracowań sienpokazalo.Napewno zapoznam sie z tym co wyslalas.
Dziekuje :*
reklama
annemarie
Intralipid to jest wg mnie jedna z bardziej sensownych spraw w tym wszystkim. Nie stanowi zadnego zagrozenia dla organizmu , oprocz 2000 kalorii ktore pojda ci w biodra i sytuacji kiedy jestes uczulona na soje.Ja mam podwyzszone NK i u mnie sprawdza sie intralipid jako niezly” zbijacz” tych komorek.Trzeba go niestety po pozytywnym transferze dalej brac , bo NK uwielbiaja w ciazy rosnac. To nie jest nawet lek a wlew dozylny dla pacjentow min. onkologicznych przy duzym spadku masy ciala. Jedyne co ( zapomnialam) lubi obiazac watrobe, wiec przerwy 2-3 tyg sa wskazane.A jakie mialas wskazania do intralipidu? Zaczynam poszerzac wiedze na jego temat.
Ja bede miec przy transferze embryoglue,i nie chce zbytnio namieszac w swoim ciele tymi wspomagaczami,ale zastanawiam sie na ile to zwieksza szanse powodzenia
Podziel się: