Boże już mi różne rzeczy do głowy przychodziły. Gdzies wyczytałam, ze zmiany chormonalne i macica się rozpulchnia. Tylko tak pomyślałam , ze po jednej stronie.To normalny objaw w ciazy
reklama
Laurka2019
Fanka BB :)
Od dawna sie zastanawiam...bada sie nasienie,bada sie zarodki a czemu wlasnie komorek jajowych sie nie rozklada na części pierwsze?Dla mnie to cale badanie immunologii to lekki pic na wode, bo nie ma zadnej pewnosci , ze przez immunologie nie zachodze w ciaze, nie ma zadnej pewnosci ze leczenie pomoze, sys. immunologiczny ciagle podlega zmianom... chce ktos kopac niech kopie.Zadnej gwarancji to nie daje.Siedze na innym forum i obserwuje od lat ten szal badania immuno i widze jak z czasem ten zapal dziewczynom mija. Zachodza w ciaze te ktore olewaja branie lekow, te ktore biora albo bujaja sie latami albo traca ciaze.Nie mowie ze immunologia jest nie wazna, ale wolalabym zeby ktos tak fachowo zaczal badac komorki jajowe, w ktorych jest najbardziej diabel pogrzebany. Jesli one sa do niczego bo np. zniszczone przez endometrioze to nic i nikt juz tu nie pomoze. Niech ktos w koncu znajdzie sposob na ich dogłębne badanie, bo wg mnie to jest poczatek naszych niepowodzen.
misis188
Mnie juz kilka dni po transferze ciaglo w pachwinie tylko nie pamietam juz jak długoBoże już mi różne rzeczy do głowy przychodziły. Gdzies wyczytałam, ze zmiany chormonalne i macica się rozpulchnia. Tylko tak pomyślałam , ze po jednej stronie.
Never give up
Cos w tym jest @annemarieDla mnie to cale badanie immunologii to lekki pic na wode, bo nie ma zadnej pewnosci , ze przez immunologie nie zachodze w ciaze, nie ma zadnej pewnosci ze leczenie pomoze, sys. immunologiczny ciagle podlega zmianom... chce ktos kopac niech kopie.Zadnej gwarancji to nie daje.Siedze na innym forum i obserwuje od lat ten szal badania immuno i widze jak z czasem ten zapal dziewczynom mija. Zachodza w ciaze te ktore olewaja branie lekow, te ktore biora albo bujaja sie latami albo traca ciaze.Nie mowie ze immunologia jest nie wazna, ale wolalabym zeby ktos tak fachowo zaczal badac komorki jajowe, w ktorych jest najbardziej diabel pogrzebany. Jesli one sa do niczego bo np. zniszczone przez endometrioze to nic i nikt juz tu nie pomoze. Niech ktos w koncu znajdzie sposob na ich dogłębne badanie, bo wg mnie to jest poczatek naszych niepowodzen.
Ja od początku średnio wierzyłam w imunologie, a najbardziej w tekst "ma Pani za mocny organizm aby zajść w ciążę"
Jednak w naszej rozpaczy i chęci posiadania dzieci chwytamy się każdej możliwej drogi...
Never give up
Never give up
@Agniecha1508 czy wy już zaczeliscie kolejną procedurę z KD???no ja się już ze starością mych komórek pogodziłam. Podchodzimy do KD .Pytałam o te Kiry, bo podobno są też odpowiedzialne za zadomowienie zarodka. Więc chcę podrążyć temat przed.
annemarie
Mozliwe ze po lekach masz taka reakcje, hiperka odpada, estradiol powoduje bardzo duze ukrwienie macicy , moze to ona sie melduje a odbierasz to jako „ brzuch” nie mam pomysluKrio ..co to może być brzuch boli na dotyk
Laurka2019
Ja tez kiry robilam sama z siebie i dobrze bo teraz wiem ze transfer by sie nie udal. Jak kazdej z Was mnie tez kilku kirow brakuje,w tym tych odpowiedzialnych za implantacjęzaden lekarz się nawet slowem nie wspomniał by zrobić- wręcz odwrotnie , ze nie ma po co. Sama chcę zrobić ( wyczytane w necie ) , że sa kiry odpowiedzialnie za zadomowienie zarodka. Wiec szukam gdzie zrobić.
Never give up
@anett96 Kochana [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] zaciskam najmocniej jak umiemI mnie poprpsze na jutro punkcja.thx
To musi być ostatnia punkcja
reklama
Laurka2019
Za tydzień we sr sie dowiem ale na pewno kilka dni po TobieDziś się dowiedziałam, ze 5.11 a Twoj
Podziel się: