reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak było na wizycie kochana? Warto było pójść bo czytałam, że w pewnym momencie byłaś nie pewna? x
Moj M byl zdziwiony, ze Pasnik taki mlody. Troche specyficzny stwierdzil ze jest, ale spodobalo sie mu, ze doktor zadawal mase pytan, przegladal wyniki dotychczasowe, wskazal mu trzy najbardziej mozliwe przeszkody immunologiczne i stwierdzil na pytanie M, czy cos da sie z tym zrobic, ze pewnie, na kazda z przyczyn sa odpowiednie mozliwosci terapii. Troche inne podejscie niz w klinice, gdzie po prostu probuje sie do skutku, czasem na tych samych lekach. O kariotypach powiedzial, ze procent ludzi ktorzy przychodza do niego i okazuje sie ze maja kariotypy nie tak jest bardzo znikomy, wiec raczej obstawialby za przyczyna immunologiczna, chyba ze wada zarodka.

reklama
Ja po cb po odstawieniu leków dostałam po 4 dniach, ale lekarz kazał czekać do 14 dni.
Dziękuję dzisaj bylam u swojego ginekologa ktory prowadzi mnie nie do in vitro i on mi oznajmił że nic mi nie zapisze bo endometrium hest grube i mogę być jednak w ciąży na tłumaczenie ze pęcherzyk ciaziwy byl u znikł uslyszalam że dobrze juz nic z tego nie rozumiem

:)Czesc dziewczynki:) dziś przypomniała mi się sytuacja sprzed kilku lat, jak z pierwszymi wynikami badań pojechałam do kliniki i usłyszałam : u pani tylko invitro może pomoc!!! I pamietam jak wracałam autem sama, twarz miałam zalana łzami, oczy spuchnięte! Ledwo widziałam jak jade ale nie byłam w stanie opanować łez! Koszmar!
Dziś dostałam telefon z wynikami badań harmony! No i znowu jadąc samochodem popłakałam się, ale tym razem ze szczescia!! Wszystko dobrze! Brak ryzyka chorób genetycznych!! Dziewczyny walczcie i nie poddawajcie się! Naprawde warto!! No i potwierdzila ze na 100% będzie synuś!!!❤️❤️

:)Czesc dziewczynki:) dziś przypomniała mi się sytuacja sprzed kilku lat, jak z pierwszymi wynikami badań pojechałam do kliniki i usłyszałam : u pani tylko invitro może pomoc!!! I pamietam jak wracałam autem sama, twarz miałam zalana łzami, oczy spuchnięte! Ledwo widziałam jak jade ale nie byłam w stanie opanować łez! Koszmar!
Dziś dostałam telefon z wynikami badań harmony! No i znowu jadąc samochodem popłakałam się, ale tym razem ze szczescia!! Wszystko dobrze! Brak ryzyka chorób genetycznych!! Dziewczyny walczcie i nie poddawajcie się! Naprawde warto!! No i potwierdzila ze na 100% będzie synuś!!![emoji173]️[emoji173]️
Ale tych synusiów tutaj ostatnimi czasy. [emoji7]

reklama
Do góry