reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Blondasek85 pewnie ciąża biochemiczna, szanse że coś urośnie bardzo małe. Jak masz możliwość powtórzyć w sobotę to powtorz, ale nie rób sobie nadziei. Natomiast próba implantacji była.
Ja jeszcze nie mam wyniku.
Ale właśnie zryczałam się strasznie bo byłam.ostatnia w kolejce na poczcie a pani mi zamknęła przed nosem mówiąc że ma przerwę pól godzinną bo musi coś zjeść... powiedziałam jej że mam nadzieję że jej pojdzie w biodra rozryczałam.się i poszłam. Wredne babsko. Chciałam tylko kupić kopertę.

reklama
@Blondasek85 pewnie ciąża biochemiczna, szanse że coś urośnie bardzo małe. Jak masz możliwość powtórzyć w sobotę to powtorz, ale nie rób sobie nadziei. Natomiast próba implantacji była.
Ale właśnie zryczałam się strasznie bo byłam.ostatnia w kolejce na poczcie a pani mi zamknęła przed nosem mówiąc że ma przerwę pól godzinną bo musi coś zjeść... powiedziałam jej że mam nadzieję że jej pojdzie w biodra rozryczałam.się i poszłam. Wredne babsko. Chciałam tylko kupić kopertę.
Że tacy ludzie jeszcze istnieja... Maskra...
Ja wczoraj też doznałam szoku w aptece , byłam u nich dzien wcześniej zostałam recepty zamówiłam leki ,bo oczywiście nie było ich na stanie , pojechałam po nie leki były już miałam za nie płacić a pani nagle mi mówi że mi leków nie wyda bo recepta przeterminowana... Dzień wcześniej tego nie widziala , wredna stara baba
Oczywiście w innej aptece wydali mi lek od ręki i ponadto pani mi powiedziała że jak recepty są na 100% platce to nie ma czegoś takiego jak ważność...
Chodzi tylko o zwykła życzliwość...

O 13:30 zadzwonię jeszcze na konsultację telefoniczną to zobaczę co mi powiedzą.
A co do Pani na poczcie to oczywista sprawa, że zjeść musi ale bez przesady, nie powinna Ci zamykać okienka przed nosem. Oby poszło jej w biodra :)

reklama
Ja juz sie pogubilam chyba. Zadzwonie do nich do apc.
PS. Wlasnie dzwonilam do rejestracji, pani powiedziala, ze test imk to subpopulacja. Mhm. Aktywnosc komorek NK nie. Mam nadzieje, ze ma racje.
Tak a propos, sa jakies zalecenia kiedy aktywnosc najlepiej zrobic? Wrazie czego zalapalabym sie dodatkowo i na to na 25.10, albo w synevo/diagu zrobila.
Aktywnosc komorek nk powinno sie robic pod koniec cyklu

Do góry