Jak się ma pod górkę to na calej lini ale dobre to że właśnie dzwoniła przemila pani z ZUSu i mam na 15 komisję to w miare szybkoFuck zawsze cos...
Oby maluszek dal rade i byl zdrowiusi!!
Ten tydzien jest jakis kiepski ja wczoraj dowiedzialam sie o 3 smierciach osob ktore znam nie byly mi bliskie ale znalam ...dzis dzwoni rano zalamany Emek ze nie zrobili mu w klinice defragmentacji bo bylo za malo plemnikow.taki hoooojowy wynik mial[emoji21]
reklama
U nas zawsze plemniki były super a i tak cos nie trybiło (niepłodność idiopatyczna) do tego czasu kiedy w końcu coś zaskoczylo i to z takim efektemJak się ma pod górkę to na calej lini ale dobre to że właśnie dzwoniła przemila pani z ZUSu i mam na 15 komisję to w miare szybko
Cześć...wiecie co, wczoraj się zorientowałam, że cały czas źle obliczałam tydzień ciąży...Czuję się strasznie głupia:/ Byłam święcie przekonana,że ciążę po in vitro oblicza się od dnia punkcji, bo na każdej wizycie pani doktor wracała do tej daty, więc sądziłam, że ona jest odnośnikiem. A dopiero wczoraj gdzieś przeczytałam, że o ile to nie był długi protokół, to liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki...tak? No to kopnęłam się o 2 tygodnie, myślałam że to 6 tydzien, a wychodzi na to, że jednak 8...
Agnieś191
Fanka BB :)
Mi tak właśnie liczono od pierwszego dnia ostatniej miesiączki.Cześć...wiecie co, wczoraj się zorientowałam, że cały czas źle obliczałam tydzień ciąży...Czuję się strasznie głupia:/ Byłam święcie przekonana,że ciążę po in vitro oblicza się od dnia punkcji, bo na każdej wizycie pani doktor wracała do tej daty, więc sądziłam, że ona jest odnośnikiem. A dopiero wczoraj gdzieś przeczytałam, że o ile to nie był długi protokół, to liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki...tak? No to kopnęłam się o 2 tygodnie, myślałam że to 6 tydzien, a wychodzi na to, że jednak 8...
Ehh nie mniej jednak kciuki zacisniete!U nas zawsze plemniki były super a i tak cos nie trybiło (niepłodność idiopatyczna) do tego czasu kiedy w końcu coś zaskoczylo i to z takim efektem
Czarnula34
Dziewczyny który polecacie protokół długi czy krótki Zaczynamy ostatnia stymulację od przyszłego cyklu na krótkim protokoleWit C nie przedawkujesz, nadmiar isiwa sie wraz z moczem[emoji4]
Dziękuję bardzoEhh nie mniej jednak kciuki zacisniete!
Justin87
Wiem ale już nie wiem, co mam jeść. [emoji6]Wit C nie przedawkujesz, nadmiar isiwa sie wraz z moczem[emoji4]
Hmm ja polecam krotki bo niecierpliwa jestem i takim teraz jade[emoji16][emoji16]Dziewczyny który polecacie protokół długi czy krótki Zaczynamy ostatnia stymulację od przyszłego cyklu na krótkim protokole
A na powaznie to nie znam sie mialam i dlugoe i dlugie i dooopa
Pewnie madrzejsze kuuulezanki pomoga[emoji16]
reklama
Papryka ma duzo wit c tez[emoji16] no i kiszonki ale kapuche juz wcinasz[emoji4]Wiem ale już nie wiem, co mam jeść. [emoji6]
Podziel się: