reklama
gosia321
Fanka BB :)
Udany procedura byla w Invicta Gdansk ale do tego bylo tez leczenie immunosupresyjne po ktorym z zarodkami z nasieniem emka byla ciaza biochemiczna a z zarodkami z nasiemiem dawcy mamy obecnie w brzuchu Oliwke w 20+4 tcGosiu....gratuluję Ci kochana ja musiałam zniknąć na ten rok...niestety musiałam powalczyć najpierw o swoje zdrowie, żeby móc myśleć o dziecku. Gdzie Ci się w końcu udało? Pamiętam, że zmieniała klinikę ...
Ojoj a co tam sie u ciebie dzialo ze bylo az tak zle?
Teraz razem z Oliwia trzymamy za ciebie kciuki i wysylamy ciazowe zarazki
Hej dziewczyny, obecnie jestem 5 dpt, jutro mam zrobić badania krwi (druga weryfikacja) progesteronu, estradiolu i bety. Mam do was pytanie przed transferem miałam esrodial 1400, w 3dpt spadł do 279 została mi zwiększona dawka leku (estrofem) czy wy też miałyście problem ze spadkami estradiolu i o jakiej porze dnia oddawałyście krew na badania.
Laurka2019
@Szczescie1986 ja dostałam wszystkie wyniki poczta po 2 tygodniach, ale na wyniku ANA III była data wydruku po 6dniach od pobrania krwi, nie pamiętam, żebym też na samo ANA czekala dłużej niż tydzieńMam pytanko bo już nie pamietam czy wyniki ANA czeka się z 3 tyg czy coś mi się pokićkało?
Karolina1201
Aktywna w BB
Popadam w obsesje... ale czy komus wychodziły negatywne testy a byl w ciazy ? Wam nie koleżankom czy znajomym ...
adunnnia90
Nie mogę wysłać w wiadomości, trzymamy kciuki [emoji110] [emoji8]Kochane, dziękuję wszystkim, które się odezwały z Novum odpisalam Wam na priv żeby nie zaśmiecać jejkuuuu brakowało mi tych dobrych wieści o pozytywnych betach!!! Gratuluję z całego serducha!
@jagodaaga
Załączniki
Ostatnia edycja:
To ja może w piatek zabetuje z Tobą, bo ja wizytę mam dopiero Ok 17.10...Nie, na szczescie odpuscilo.Brzuch mnie roznorodnie pobolewa, pewno za duzo „ latam” .w piatek moze na Bete wlece, USG mam 12.10 dopiero.
Ja mialam taka kreske przy Becie powyzje 100
chlopkers
[emoji26][emoji26] tuleNiestety po wizycie koniec złudzeń pęcherzyk ciazowy prawie nie widoczny odstawiam leki i czekam @ mam miesiąc odczekać przed kolejnym podejściem
Never give up
Wow!!! Anetka 3mam mocno [emoji110][emoji110][emoji110] za super pomysł Lewego i piękna, nudna ciążę ;-)Jutro [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
reklama
chlopkers
Nie martw sie, ja tez bardzo wczesnie przestalam sie miescic w swoja dotychczasowa odziez i kupowalam juz ciazowe ciuchy. Teraz 18tc a wszyscy mowia mi ze mam brzuch jak w 6 miesiacu, a mam na plusie dopiero 2kg... ale zauwazysz poprawe samopoczucia jak odstawisz leki [emoji4]Dziewczyny też macie takie brzuszki. U mnie 10 tc i 3 dzień. Mój brzuch wygląda tak jak na zdjęciach. Nie mogę się już ukrywać. Tłuszczyku zawsze trochę miałam ale dosłownie z tygodnia na tydzień brzuch rośnie. W poprzedniej ciąży miałam taki gdzieś w okolicach 15 tc. Teraz musiałam spodnie ciążowe kupić. Zaczynam się niepokoić.
Btw. Piekny masz brzuszek [emoji173]
Załączniki
Podziel się: