Never give up
Fanka BB :)
A Ty byłaś na tej becie dzisiaj???Gratuluję. Ładna wyraźna kreska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty byłaś na tej becie dzisiaj???Gratuluję. Ładna wyraźna kreska
Nie. Siedziałam dzisiaj na dupce w domu. Mąż razem ze mną. Dzisiaj test już prawie nic nie pokazał. Jadę jutro. Czuję się już trochę lepiej. Rozmawialiśmy z mężem i stwierdził że jaka decyzję bym nie podjęła to on to zaakceptuje. Jeśli mi lekarz pozwoli to chce podejść w następnym cyklu. Teraz chciałabym na cyklu naturalnym. Tylko że ja mam problem z owulacji a raczej jej nie mam więc nie wiem jak by się to miało odbyć.A Ty byłaś na tej becie dzisiaj???
Ja leczę się u dr S-Z, ale dla mnie też już nie miała miejsca... Z Ł. nigdy nie miałam styczności, całe szczęście z tego co mówisz.
Jak się czujesz? Ja jakaś nerwowa i wkurzona jestem, drobiazgi wyprowadzają mnie z równowagi.
Oby do bety
@JoannaRak ile dni po transferze planujesz powrót do Szwajcarii? Mnie doktor mówił 2,3 dni po transferze będzie ok, ale czy to nie ciut za wcześnie? Zdarzy sie bobik zadomowic u mnie? Ja będę mieć crio 6cio dniowego maluchaKurcia, to chyba przede mna zdazysz. Ja mam jeszcze 6 dni immunosupresji, potem musze jakims cudem dostac szybko @, a wiec chyba wyskocze w tym tygodniu do gina to sprawdzic.
Jak ma sie swoj business to na pewno ciezej ale wtedy tez mozesz pracowac jak Ci pasuje, a wiec tragedii tez nie ma. Ja sie zastanawiam czy nie brac wolnego po tranaferze, nigdy tego nie robilam ale teraz stawiam wszystko na jedna karte i chce zrobic wszystko co sie da aby sie udalo.
Dziewczyny, a Wy pracowalyscie po transferach? Ja na pewno musze przyleciec do domu a potem mysle co zrobic. Myslalam aby po becie pozytywnej isc na zwolnienie bo jak wiecie u mnie beta to dopiero poczatek jazdy bo poronienia byly w 5/6 tygodniu
Słońce - jeszcze troszku brakuje kaski - no tak z jeden napadzik na bogatą plebanięAga a Ty już $$$$ nazbieralas?? Kiedy startujesz? [emoji3]
Niunia czas i pora startować z planem [emoji14]Słońce - jeszcze troszku brakuje kaski - no tak z jeden napadzik na bogatą plebanię
To my idziemy łeb w łeb kochana bo u mnie jutro 12 tc!Czesc kochane, u mnie tez juz po wizycie, baby mieciu machal raczka jak tylko wlaczylismy usg, wszystko jest ok, robili prenatalne, przeziernosc karkowa i budowa w porzadku wiec moge troche odetchnac. Dzis dokladnie 12 tydzien, termin na 15 kwietnia [emoji173]️[emoji173]️.Zobacz załącznik 903556
No pewnie kochana ze dobrze widzisz [emoji7][emoji7]pomalutku gratuluje i trzymam kciuki za piekna bete [emoji110][emoji110][emoji110][emoji256][emoji256][emoji256][emoji179][emoji179][emoji179]Dziewczyny czy ja dobrze widzę???? [emoji14]
Zobacz załącznik 903535