reklama
gosia321
Fanka BB :)
Kochana nie stresuj sie niepotrzebnie wszystko bedzie dobrze a echo bardzo dobrze ze je zleciliWracam z badania, z chłopcami wszystko dobrze, jeden waży 312 gramów a drugi 297 gramów. Gin mówi, że nie widzi nieprawidłowości ale profilaktycznie wysyła mnie na badanie echa serc maluchów za 6 tygodni. Nie chcę się stresować ale się stresuję.
Mieciu85
To my idziemy łeb w łeb kochana bo u mnie jutro 12 tc!
Super! To czekamy na piekne fotki z prenatalnych
Jutro [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]No i pięknie Anetko [emoji4][emoji4] więc kiedy wizyta u Lewego???
adunnnia90
Ale rosną Ci Twoi chłopcy [emoji173] fajnie ze lekarz tak profilaktycznie zleca Ci badanie serduszek. No łatwo sie mówi bie stresuj sie ale tez bym pewnie się stresowala. Ale badanie napewno bedzie tylko formalnościa ze Chłopaki maja serduszka jak dzwon [emoji173] [emoji123] [emoji8]Wracam z badania, z chłopcami wszystko dobrze, jeden waży 312 gramów a drugi 297 gramów. Gin mówi, że nie widzi nieprawidłowości ale profilaktycznie wysyła mnie na badanie echa serc maluchów za 6 tygodni. Nie chcę się stresować ale się stresuję.
Odpisala [emoji4]Kochane, dziękuję wszystkim, które się odezwały z Novum odpisalam Wam na priv żeby nie zaśmiecać jejkuuuu brakowało mi tych dobrych wieści o pozytywnych betach!!! Gratuluję z całego serducha!
misis188
Oj kochana skad ja to znam a podobno w ciazy sie cały czas spi. Pomagala mi melisa. Ale za niedługo bedziesz mogła spac na okraglo i wykorzystaj to na maxa.Ja od 4 dni zasypiam o 4 padnieta bo spac sie chce ale zasnac nie moge bo oczy jak 5 zl
gosia321
Super wiesci [emoji4][emoji4] i piekny maly czlowiek a wiesz czy dziewczyna czy chlopiecCzesc kochane, u mnie tez juz po wizycie, baby mieciu machal raczka jak tylko wlaczylismy usg, wszystko jest ok, robili prenatalne, przeziernosc karkowa i budowa w porzadku wiec moge troche odetchnac. Dzis dokladnie 12 tydzien, termin na 15 kwietnia [emoji173]️[emoji173]️.Zobacz załącznik 903556
Mieciu85
Super wiesci [emoji4][emoji4] i piekny maly czlowiek a wiesz czy dziewczyna czy chlopiec
Dzieki Gosiu, raczej nie bedziemy sie dowiadywac, tzn moj chcialby, ja nie wiec raczej go przekonalam zeby zrobic sobie surprise[emoji12]
reklama
JoannaRak
Motylku czym sie tu niepokoic, dzidzia pieknie rosnie. Kiedy masz kolejne USG? U mnie koncowka 11 tyg I tez jest wybaluszony ale nie wiem czy to przez ten progesteron taki napompowany . W poprzedniej ciazy to w okolicach 20 tyg moglam sie jeszcze troche maskowac a teraz tez spodnie z guma
a u mnie w mojej ciazy z Victorem (7 lat temu) w 7 tygodniu wygladalam jak nie jedna w 20.! To byl szok ale to glownie woda i leki byly [emoji23]
Podziel się: