reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wracam z badania, z chłopcami wszystko dobrze, jeden waży 312 gramów a drugi 297 gramów. Gin mówi, że nie widzi nieprawidłowości ale profilaktycznie wysyła mnie na badanie echa serc maluchów za 6 tygodni. Nie chcę się stresować ale się stresuję.
Kochana nie stresuj sie niepotrzebnie wszystko bedzie dobrze a echo bardzo dobrze ze je zlecili

Wracam z badania, z chłopcami wszystko dobrze, jeden waży 312 gramów a drugi 297 gramów. Gin mówi, że nie widzi nieprawidłowości ale profilaktycznie wysyła mnie na badanie echa serc maluchów za 6 tygodni. Nie chcę się stresować ale się stresuję.
Ale rosną Ci Twoi chłopcy [emoji173] fajnie ze lekarz tak profilaktycznie zleca Ci badanie serduszek. No łatwo sie mówi bie stresuj sie ale tez bym pewnie się stresowala. Ale badanie napewno bedzie tylko formalnościa ze Chłopaki maja serduszka jak dzwon [emoji173] [emoji123] [emoji8]

Czesc kochane, u mnie tez juz po wizycie, baby mieciu machal raczka jak tylko wlaczylismy usg, wszystko jest ok, robili prenatalne, przeziernosc karkowa i budowa w porzadku wiec moge troche odetchnac. Dzis dokladnie 12 tydzien, termin na 15 kwietnia [emoji173]️[emoji173]️.Zobacz załącznik 903556
Super wiesci [emoji4][emoji4] i piekny maly czlowiek a wiesz czy dziewczyna czy chlopiec

reklama
Motylku czym sie tu niepokoic, dzidzia pieknie rosnie. Kiedy masz kolejne USG? U mnie koncowka 11 tyg I tez jest wybaluszony ale nie wiem czy to przez ten progesteron taki napompowany ;). W poprzedniej ciazy to w okolicach 20 tyg moglam sie jeszcze troche maskowac a teraz tez spodnie z guma ;)

a u mnie w mojej ciazy z Victorem (7 lat temu) w 7 tygodniu wygladalam jak nie jedna w 20.! To byl szok ale to glownie woda i leki byly [emoji23]

Do góry