reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Sol ile Ty masz lat? Ciotka dżoasia Cię przywołuje do porządku. Jedź mimo wszystko, jaki by ten wynik nie był :* My tu z Tobą będziemy :*

@Kurcia dzisiaj mam 18dc (18sta tabl anty) i od środy gonapeptyl. Kazała przyjść ok 12 zastrzyku na wizytę, więc mam nadzieję, że w sb 8go będzie ;) (w międzyczasie mam dostać @, jakby przyszła za wcześnie to może przesunę wiz na wcześniejszy termin żeby na tej wizycie być tak max5-7dc). Poprzedni długi zaczynałam od 5dc, ale tu dziewczyny jakoś różnie jeździły, nawet ok 7-9dc miały rozpisywana stymulację.
Czemu pytasz ile mam lat? Stara dupa ze mnie już.
A czemu mam jechac na bete jak będzie test negatywny? Zawsze jak jest negatywny w 12dpt to czekam do 14dpt i jeszcze raz sikam i odstawiam. Tak jestem umówiona z lekarzem bo on wie jak jest tutaj w UK.

Ja rozumiem, że jeden test może się pomylić, że nie wiadomo dokładnie co się dzieje z beta dlatego nie odstawiam leków bo widzę że spadła ale tak jak pisałyście a nóż widelec... ale jak są powtarzane testy regularnie, wychodziły pięknie i potem wcale to nie ma złudzeń.
No co Ty kochana...

Tak czy inaczej sikam jutro i jadę na bete.

reklama
Sol ile Ty masz lat? Ciotka dżoasia Cię przywołuje do porządku. Jedź mimo wszystko, jaki by ten wynik nie był :* My tu z Tobą będziemy :*

@Kurcia dzisiaj mam 18dc (18sta tabl anty) i od środy gonapeptyl. Kazała przyjść ok 12 zastrzyku na wizytę, więc mam nadzieję, że w sb 8go będzie ;) (w międzyczasie mam dostać @, jakby przyszła za wcześnie to może przesunę wiz na wcześniejszy termin żeby na tej wizycie być tak max5-7dc). Poprzedni długi zaczynałam od 5dc, ale tu dziewczyny jakoś różnie jeździły, nawet ok 7-9dc miały rozpisywana stymulację.
W końcu pojęłam :D
Asia jesteś niezastąpiona!!![emoji257] [emoji173]
Ja zastanawiałam się właśnie dlaczego mam dawac w brzuchol mimo, że @ przyjdzie i jak zacząć stymulacje od około 5-7dc, w którym to lekarz kazał mi się pojawić...
Ale teraz kumam w końcu:) [emoji3] [emoji38] [emoji173]

a od męża to krasnale wynoszą czy jak? U mnie oprócz bezsenności to właśnie takie "zdrowe" bąki były jednym z ciążowych objawów :D Nic się nie krępuj, wal śmiało!
Hahahahha padlam! Wiesz co szczerze mój mąż to naprawde nie wiem jak to robi ale chyba mi się nie zdażyło... w sumie masz racje! W ciazy jestem usprawiedliwiona :)

Czemu pytasz ile mam lat? Stara dupa ze mnie już.
A czemu mam jechac na bete jak będzie test negatywny? Zawsze jak jest negatywny w 12dpt to czekam do 14dpt i jeszcze raz sikam i odstawiam. Tak jestem umówiona z lekarzem bo on wie jak jest tutaj w UK.

Ja rozumiem, że jeden test może się pomylić, że nie wiadomo dokładnie co się dzieje z beta dlatego nie odstawiam leków bo widzę że spadła ale tak jak pisałyście a nóż widelec... ale jak są powtarzane testy regularnie, wychodziły pięknie i potem wcale to nie ma złudzeń.
No co Ty kochana...

Tak czy inaczej sikam jutro i jadę na bete.
Nooo, nie żeby mnie to interesowało, tylko zażartowac chciałam :D Nie fochaj :)
Sol, Słoneczko jestem przy Tobie :* Raz piszesz, że pojedziesz mimo wszystko a raz, że jak bedzie negatyw, to nie. To już musisz sama podjąć tą decyzję, wiem, że jest ona bardzo ciężka, ale zrobisz co Ci serce i sumienie będzie podpowiadało :*

W końcu pojęłam :D
Asia jesteś niezastąpiona!!![emoji257] [emoji173]
Ja zastanawiałam się właśnie dlaczego mam dawac w brzuchol mimo, że @ przyjdzie i jak zacząć stymulacje od około 5-7dc, w którym to lekarz kazał mi się pojawić...
Ale teraz kumam w końcu:) [emoji3] [emoji38] [emoji173]
W brzuchol po to, zeby jajniki ładnie wyciszyć i żeby potem jajuszki ładnie równo wystartowały. Chociaz z tym równym startem to tez tak różnie bywa - moje se wtedy i tak rosły jak chciały. Ale grunt, że było tyle ile trzeba i takie jak trzeba.

Nooo, nie żeby mnie to interesowało, tylko zażartowac chciałam :D Nie fochaj :)
Sol, Słoneczko jestem przy Tobie :* Raz piszesz, że pojedziesz mimo wszystko a raz, że jak bedzie negatyw, to nie. To już musisz sama podjąć tą decyzję, wiem, że jest ona bardzo ciężka, ale zrobisz co Ci serce i sumienie będzie podpowiadało :*
Tak tak rozpierniczona jestem masz rację.

Ale przy negatywnym zupełnie teście to na prawdę nie widzę sensu po tym wszystkim, tyle że tak gadam bo mam nadzieję że będzie pozytywny.

Buziaczki.

Lat mam 37 czuje się na 26.

reklama
Tak tak rozpierniczona jestem masz rację.

Ale przy negatywnym zupełnie teście to na prawdę nie widzę sensu po tym wszystkim, tyle że tak gadam bo mam nadzieję że będzie pozytywny.

Buziaczki.

Lat mam 37 czuje się na 26.
:* będę wypatrywać jutro wieści od Ciebie. Oby dobrych :)

Do góry