Sol
Fanka BB :)
Czemu pytasz ile mam lat? Stara dupa ze mnie już.Sol ile Ty masz lat? Ciotka dżoasia Cię przywołuje do porządku. Jedź mimo wszystko, jaki by ten wynik nie był :* My tu z Tobą będziemy :*
@Kurcia dzisiaj mam 18dc (18sta tabl anty) i od środy gonapeptyl. Kazała przyjść ok 12 zastrzyku na wizytę, więc mam nadzieję, że w sb 8go będzie (w międzyczasie mam dostać @, jakby przyszła za wcześnie to może przesunę wiz na wcześniejszy termin żeby na tej wizycie być tak max5-7dc). Poprzedni długi zaczynałam od 5dc, ale tu dziewczyny jakoś różnie jeździły, nawet ok 7-9dc miały rozpisywana stymulację.
A czemu mam jechac na bete jak będzie test negatywny? Zawsze jak jest negatywny w 12dpt to czekam do 14dpt i jeszcze raz sikam i odstawiam. Tak jestem umówiona z lekarzem bo on wie jak jest tutaj w UK.
Ja rozumiem, że jeden test może się pomylić, że nie wiadomo dokładnie co się dzieje z beta dlatego nie odstawiam leków bo widzę że spadła ale tak jak pisałyście a nóż widelec... ale jak są powtarzane testy regularnie, wychodziły pięknie i potem wcale to nie ma złudzeń.
No co Ty kochana...
Tak czy inaczej sikam jutro i jadę na bete.