reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Asia Ty już po wizycie ? I jak tam jaki plan tym razem ?

Asiu - powiesz coś więcej? To długi? Krótki? Jaka strategia?
Długi, długi, pisałam ostatnio :)

@dżoasia super!!!!!

Zostaje sama na pazdzierniik ;(
Jaka tam sama - z nami!! :)

Lepiej paracetamol jak masz
Czekamy kurczaczku na Ciebie :* ;-)
ja idę długim, Asia zapewne też... może nam kiedyś zdradzi swój plan działania [emoji14]
Cierpliwie poczekamy ;);)
To żaden sekret przecież ;) Zaczynam długi, mendy torbiele nawet ładne poschodziły. Kończę antyki, czekam na @ i wiz za jakies 14dni.

reklama
Sol trzymam mocno kciuki moze akurat tak jak dziewczyny pisza te testy klamczuchy, ja to nie mam z nimi duzo doswiadczenia. A ja ci idiotka wino kzalam pic [emoji33]moze akurat jak plamienie sie uspokoilo to wejdzie to na dobre tory, szczegolnie jak sie czyta takie pozytywne historie. A jak nie to cie bierzemy do wujka Jarka, bo mnie powiedzial, ze po poerwszej ciazy lubia sie wytwarzac przeciwciala albo cytoyoksycznosc i to przeszkodzi w impalntacji. Szczegolnie, ze ty kochana pisalas chyba, ze oprocz zablokowanego jajowodu nie macie problemow, jesli dobrze pamietam, moze dzieki wujkowi naturalnie by sie nawet udalo.
No właśnie też mi chodzi to po głowie. Mam już wizytę umówiona na początku października ale myślę, że będzie się ciężko dopasować tak żeby od razu zrobić krew ale kto to wie. Bo jak od razu nie zrobię to później znowu będę musiała lecieć. Znowu pracę zawalac itp.
Muszę to jakoś zgrać.
Jak na razie wina nie piłam ale jak się wszystko wyjaśni to w czwartek nie wstanę tak się napije... :)
A co do testów to mnie nigdy nie oklamaly jeszcze dlatego taki ze mnie anty betowiec.
Ile płaciłas kochana za swoją betę?

No właśnie też mi chodzi to po głowie. Mam już wizytę umówiona na początku października ale myślę, że będzie się ciężko dopasować tak żeby od razu zrobić krew ale kto to wie. Bo jak od razu nie zrobię to później znowu będę musiała lecieć. Znowu pracę zawalac itp.
Muszę to jakoś zgrać.
Jak na razie wina nie piłam ale jak się wszystko wyjaśni to w czwartek nie wstanę tak się napije... [emoji4]
A co do testów to mnie nigdy nie oklamaly jeszcze dlatego taki ze mnie anty betowiec.
Ile płaciłas kochana za swoją betę?

Wiem tzreba strasznie kombinowac zeby to wsyzstko dopasowac. Ja na druga wizyte lecialam na lotnisko do wolina i taxi wzielam do lodzi zeby jak najmniej urlopu wykorzystac, wtedy udalo mi sie to w 1 dzien oblatwic bo z lodzi po 2 locie na dzien i godziny srednio fajne. Za bete placilam ok £30-35, nie wiem dokladnie bo jesczze zawsze progesteron robilam i oni jakies zniski aplikowali, ale wycjodzilo to w tych granicach.

Sol tak bym chciała, żeby Twoj Kropuś nas tu wszystkie jutro pozytywnie zaskoczył!!! Jak będziesz w tym labie to każ sobie wynik na poczekaniu robić :D Nie będziemy czekać nie wiadomo ile :D
Haha. Ty kochana nie wiesz co piszesz. Oni tam to tylko pobierają próbkę.Bede tam jechać godzinę. Ta krew gdzieś jedzie i potem na maila mi wyślą wyniki... Koszty £35!
Jak jutro rano sikne i będzie negatyw to nie pojadę ale boję się przyznać to nie mów nikomu proszę x

Cieszę się że już jesteś tak blisko kolejnej stymulacji kochana. Za piękne zarodeczki, owocne transfery i 9 miesięczne ciąże kochana...

Ja pewnie zrobię jeszcze jedna. Ostatnią w moim życiu i ucieknie że świata niepłodności. Po prostu go zablokuje forever ...

Długi, długi, pisałam ostatnio :)

Jaka tam sama - z nami!! :)

Lepiej paracetamol jak masz

To żaden sekret przecież ;) Zaczynam długi, mendy torbiele nawet ładne poschodziły. Kończę antyki, czekam na @ i wiz za jakies 14dni.
Wez mi prosze przypomnij jak sie idzie dlugim bo juz mi sie wszystko merda...
Gonapeptyl sie od kiedy bierze przy antykach?
Bo później to chyba od 14 dnia gonapeptylu stymulka? Hormony mi mozg przezarly

reklama
Haha. Ty kochana nie wiesz co piszesz. Oni tam to tylko pobierają próbkę.Bede tam jechać godzinę. Ta krew gdzieś jedzie i potem na maila mi wyślą wyniki... Koszty £35!
Jak jutro rano sikne i będzie negatyw to nie pojadę ale boję się przyznać to nie mów nikomu proszę x

Cieszę się że już jesteś tak blisko kolejnej stymulacji kochana. Za piękne zarodeczki, owocne transfery i 9 miesięczne ciąże kochana...

Ja pewnie zrobię jeszcze jedna. Ostatnią w moim życiu i ucieknie że świata niepłodności. Po prostu go zablokuje forever ...
Sol ile Ty masz lat? Ciotka dżoasia Cię przywołuje do porządku. Jedź mimo wszystko, jaki by ten wynik nie był :* My tu z Tobą będziemy :*

@Kurcia dzisiaj mam 18dc (18sta tabl anty) i od środy gonapeptyl. Kazała przyjść ok 12 zastrzyku na wizytę, więc mam nadzieję, że w sb 8go będzie ;) (w międzyczasie mam dostać @, jakby przyszła za wcześnie to może przesunę wiz na wcześniejszy termin żeby na tej wizycie być tak max5-7dc). Poprzedni długi zaczynałam od 5dc, ale tu dziewczyny jakoś różnie jeździły, nawet ok 7-9dc miały rozpisywana stymulację.

Do góry