reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sol ile Ty masz lat? Ciotka dżoasia Cię przywołuje do porządku. Jedź mimo wszystko, jaki by ten wynik nie był :* My tu z Tobą będziemy :*

@Kurcia dzisiaj mam 18dc (18sta tabl anty) i od środy gonapeptyl. Kazała przyjść ok 12 zastrzyku na wizytę, więc mam nadzieję, że w sb 8go będzie ;) (w międzyczasie mam dostać @, jakby przyszła za wcześnie to może przesunę wiz na wcześniejszy termin żeby na tej wizycie być tak max5-7dc). Poprzedni długi zaczynałam od 5dc, ale tu dziewczyny jakoś różnie jeździły, nawet ok 7-9dc miały rozpisywana stymulację.
Ok dzieki. Musze odgrzebac moja kartkę z poprzedniej stymulacji.. a bedziesz miala menopur i gonal czy jeszcze nie wiesz?

Wiem tzreba strasznie kombinowac zeby to wsyzstko dopasowac. Ja na druga wizyte lecialam na lotnisko do wolina i taxi wzielam do lodzi zeby jak najmniej urlopu wykorzystac, wtedy udalo mi sie to w 1 dzien oblatwic bo z lodzi po 2 locie na dzien i godziny srednio fajne. Za bete placilam ok £30-35, nie wiem dokladnie bo jesczze zawsze progesteron robilam i oni jakies zniski aplikowali, ale wycjodzilo to w tych granicach.
No do Łodzi to teraz kaszanka. Kiedyś też tak jechałam na histero ta taksówka.
Kurcze będę musiała kombinować.
A najpierw mam porobić wszystkie wyniki iść z tym do Pasnika i potem stymulacja?

A jak często się kontroluje usg na stymulacji? Jaki muszę mieć urlop długi do kolejnej bo już nie pamiętam? Tydzień czy dwa?

Laski czy Wy tez macie problem z wzdęciach??? Matyldo kochana u mnie tragedia! :nerd:Ile można na koty zwalać .. :ninja2:w końcu mąż się skapnie i troche głupio... poradzicie :hmm:

Ok dzieki. Musze odgrzebac moja kartkę z poprzedniej stymulacji.. a bedziesz miala menopur i gonal czy jeszcze nie wiesz?
coś ostatnio wspominała o gonalu. Teraz tez po gonalu dopiero te jajca rosły. Ale to jeszcze do przegadania mam nadzieję, bo dzisiejsza wizyta była trochę expresowa. Ja bym chciała ten zestaw co w macierzyństiwe, ale w sumie mieszanka gonalu i menopuru też by miała taki sam skład, no zobaczę bo tam wykmini - będę patrzec na ręce :D
W ogóle po urlopie wróciła - strzaskana słońcem jak nie wiem i cały fejs w takich kropeczkach (jak uczulenie od słońca) - oj będzie schodziła skóra, będzie :/

Laski czy Wy tez macie problem z wzdęciach??? Matyldo kochana u mnie tragedia! :nerd:Ile można na koty zwalać .. :ninja2:w końcu mąż się skapnie i troche głupio... poradzicie :hmm:
a od męża to krasnale wynoszą czy jak? U mnie oprócz bezsenności to właśnie takie "zdrowe" bąki były jednym z ciążowych objawów :D Nic się nie krępuj, wal śmiało!

reklama
Do góry