reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No do Łodzi to teraz kaszanka. Kiedyś też tak jechałam na histero ta taksówka.
Kurcze będę musiała kombinować.
A najpierw mam porobić wszystkie wyniki iść z tym do Pasnika i potem stymulacja?

A jak często się kontroluje usg na stymulacji? Jaki muszę mieć urlop długi do kolejnej bo już nie pamiętam? Tydzień czy dwa?

Mam nadzieje, ze kropek nas jednak zaskoczy i bedziesz musiala robic kolejnej stymulacji, ale gdyby tak to chyba dziewczyny pisaly, ze stymulacje lepiej przed lekami od pasnika bo moga oslabiac komorki. Do Pasnika jak najszybciej najlepiej, mozna miec od niego zalecenia i wdrozyc w odpowiednim czasie. Ja kochana nie wiem jak dlugo protokoly stymulacji bo u mnie kd ale tu chyba jest wiele ekspertek :)

reklama
Mam nadzieje, ze kropek nas jednak zaskoczy i bedziesz musiala robic kolejnej stymulacji, ale gdyby tak to chyba dziewczyny pisaly, ze stymulacje lepiej przed lekami od pasnika bo moga oslabiac komorki. Do Pasnika jak najszybciej najlepiej, mozna miec od niego zalecenia i wdrozyc w odpowiednim czasie. Ja kochana nie wiem jak dlugo protokoly stymulacji bo u mnie kd ale tu chyba jest wiele ekspertek :)
Ok. Dzięki x

Cześć:*:* powtarzałam sobie dziś badania, piątkowe 7dpt, beta 60,87, estr. 2686, prog 21, i dzisiejsze z rana 9dpt, beta 162, estr.2678, prog.75,50. Jak myślicie? Kurcze ten progesteron strasznie podskoczył nie wiem czy tak powinno być. Najgorzej że dopadło
mnie przeziębienie. Wróciłam z pracy zdreszczami, bólem głowy, pościel można wyciskać, taka rozpalona jestem :( a tu leków nie zabardzo na przeziębienie brać no i boje się czy te chorubsko z temperaturą moze wpłynac na rozwój zarodka:( jak myślicie?:(

A jak liczycie dni po transferze? Czy dzien transferu przyjmujecie za dzien 0 "zero", czy juz wliczacie go jako 1 dpt? Ja na razie licze jako zero, ale moze sie myle.

Ostatnia edycja:
@dżoasia @Never give up super że zaczynacie procedurę trzymam kciuki by wszystko szło zgodnie z planem✊✊✊✊✊

Z kliniki już nie oddzwonili może jutro ktoś zadzwoni i w końcu wyjaśni co się stało. Przez to wszystko jestem zdenerwowana że znowu wszystko jest pod górkę i że może nie jest mi pisany transfer:hmm::hmm::hmm: psychicznie powoli nie daję rady.....

Cześć:*:* powtarzałam sobie dziś badania, piątkowe 7dpt, beta 60,87, estr. 2686, prog 21, i dzisiejsze z rana 9dpt, beta 162, estr.2678, prog.75,50. Jak myślicie? Kurcze ten progesteron strasznie podskoczył nie wiem czy tak powinno być. Najgorzej że dopadło
mnie przeziębienie. Wróciłam z pracy zdreszczami, bólem głowy, pościel można wyciskać, taka rozpalona jestem :( a tu leków nie zabardzo na przeziębienie brać no i boje się czy te chorubsko z temperaturą moze wpłynac na rozwój zarodka:(

A jak liczycie dni po transferze? Czy dzien transferu przyjmujecie za dzien 0 "zero", czy juz wliczacie go jako 1 dpt? Ja na razie licze jako zero, ale moze sie myle.
Jako dzień 0. Mój lekarz mi tak liczy.

@dżoasia @Never give up super że zaczynacie procedurę trzymam kciuki by wszystko szło zgodnie z planem✊✊✊✊✊

Z kliniki już nie oddzwonili może jutro ktoś zadzwoni i w końcu wyjaśni co się stało. Przez to wszystko jestem zdenerwowana że znowu wszystko jest pod górkę i że może nie jest mi pisany transfer:hmm::hmm::hmm: psychicznie powoli nie daję rady.....
Jak nie zadzwonia to sama zadzwon. Kochana a na kiedy ci ta histero przekladaja? Dlugo bedziesz musiala czekac?

Dziękuję Wam wszystkie kochane ale u mnie tym razem zonu wyszła porażka...
Krwawic przestałam już nic nie ma ale przed chwilka zrobiłam test i pokazal mi ciąże ale 1-2 tyg... Wczoraj to było 2-3... Beta spada niestety.
Smutno mi ale dam radę. Nie płodność nauczyła mnie tyle pokory ... Widocznie tak miało być.
Nie wiem czy będę dalej walczyć. Poczekam na męża i pogadamy i pomyślę...

Jeszcze raz bardzo bardzo Wam wszystkim i każdej z osobna dziękuję :*

Trzymam kciuki za przeloty kropków do bazy. Pozytywne i rosnące oczywiście bety, pięknie bijące serca, prenatalne bez żadnych znaków zapytania no i same szczęśliwe rozwiązania.
Tak mi przykro, że Ci smutno, poczekaj, zrób bete

reklama
mnie przeziębienie. Wróciłam z pracy zdreszczami, bólem głowy, pościel można wyciskać, taka rozpalona jestem :( a tu leków nie zabardzo na przeziębienie brać no i boje się czy te chorubsko z temperaturą moze wpłynac na rozwój zarodka:( jak myślicie?:(

Nie znam się na innych badaniach ale beta super ja masz gorączkę to szybko weź paracetamol, dziewczyny mówiły że można brać. Podwyższona temperatura ciała może źle wpłynąć. Pisz co u Ciebie dzisiaj

Do góry