reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a w jakim dniu cyklu robi się badania NK. Czy to jest po 22dc?
No kiedy najlepiej iść na wizytę do dr Pasnika?
Mi Pasnik teraz kazal miedzy 18-22 dc. A wczesniej mialam w 26dc. Generalnie karza w drugiej polowie cyklu.
@dżoasia, jedziesz z koksem. Uda się! :)

@Kurcia, przypomnij, krio czy stymulacja w październiku? Ja planuję krio na koniec września (o ile znów coś nie wyskoczy...), więc w razie czego całkiem blisko :)
Trzecia stymulacja.

@Never give up ok! Czekajta na mnie :D

A ty niedobra i nic sie nie pochwalilas tylko tak po cichutku do transferu podeszlas nu nu nu
Kochana trzymam kciuki 7 dpt 3 dniowego zarodka to moze byc za wczesnie proponuje bete zrobic 9dpt.
Przykro ze drugi z zarodkow sie zatrzymal ale pamietaj w macicy zarodkom jest lepiej niz na szkielku.
Trzymam mocno kciuki i sle ciazowe zarazki [emoji173][emoji173][emoji110][emoji110][emoji256][emoji256]

Tak wyszło, bo nie mam czasu pisać ! Serio! Mam 9miesecznego szkraba , który zabiera mi cały czas ! [emoji28]

Gosiu a który u Ciebie tydzień ? Mam nadzieję , że wszystko w porządku!!

A Dziś minal już tydzień od mojego criotransferu ...
Betę zrobiłam...
OMG
Wyszła 13... 7dpt 3dniowego zarodka ...
Czy to oznacza ciążę ? Czy to dobry wynik?
We środę powtórzę .

Ja bym brala paracetamol.
Ibuprofen to mega syf.
Bralam latami na @. Okazalo sie ze powoduje niepekanie pecherzykow i rozne plodnosciowe problemy
Znalazłam taki

Załączniki

• A8E9ACC0-7D8B-4B6A-ADEF-31986F3A4F98.jpeg
    A8E9ACC0-7D8B-4B6A-ADEF-31986F3A4F98.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 64
reklama
Do góry