Szczescie1986
Fanka BB :)
Nawet ibuprom?Możesz brac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet ibuprom?Możesz brac
Mi Paśnik kazał powtórzyć właśnie dlatego, że nie były robione między 18 a 22 dc. Teraz robiłam w 20 dniu cyklu.Dziewczyny a w jakim dniu cyklu robi się badania NK. Czy to jest po 22dc?
No kiedy najlepiej iść na wizytę do dr Pasnika?
Mi Pasnik teraz kazal miedzy 18-22 dc. A wczesniej mialam w 26dc. Generalnie karza w drugiej polowie cyklu.Dziewczyny a w jakim dniu cyklu robi się badania NK. Czy to jest po 22dc?
No kiedy najlepiej iść na wizytę do dr Pasnika?
Trzecia stymulacja.
Ja bym brala paracetamol.Nawet ibuprom?
Ja się też szykuję na start w październiku, ale zobaczymy jak pójdzie.
Czekamy kurczaczku na Ciebie :* ;-)Mi Pasnik teraz kazal miedzy 18-22 dc. A wczesniej mialam w 26dc. Generalnie karza w drugiej polowie cyklu.Trzecia stymulacja.
@Never give up ok! Czekajta na mnie
A ty niedobra i nic sie nie pochwalilas tylko tak po cichutku do transferu podeszlas nu nu nu
Kochana trzymam kciuki 7 dpt 3 dniowego zarodka to moze byc za wczesnie proponuje bete zrobic 9dpt.
Przykro ze drugi z zarodkow sie zatrzymal ale pamietaj w macicy zarodkom jest lepiej niz na szkielku.
Trzymam mocno kciuki i sle ciazowe zarazki [emoji173][emoji173][emoji110][emoji110][emoji256][emoji256]
Myślę że po jednej czy dwóch tabletkach, przy bólu głowy, nic Ci nie stanie. Ale czy Ibuprom jest dobry na ból głowy ? Może lepiej Apap.Nawet ibuprom?
Znalazłam takiJa bym brala paracetamol.
Ibuprofen to mega syf.
Bralam latami na @. Okazalo sie ze powoduje niepekanie pecherzykow i rozne plodnosciowe problemy
Mi zawsze ibuprom pomagał nic innego ale odkąd jestem na tych wszystkich dopalaczach to unikam dodatkowych pigułekMyślę że po jednej czy dwóch tabletkach, przy bólu głowy, nic Ci nie stanie. Ale czy Ibuprom jest dobry na ból głowy ? Może lepiej Apap.