Never give up
Fanka BB :)
Na razie jesteśmy obie na chillout i wyciszamy się ;D@dżoasia ' @Never give up - super to owocnego pedzenia jajków [emoji110]
Niunia A Ty jak się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie jesteśmy obie na chillout i wyciszamy się ;D@dżoasia ' @Never give up - super to owocnego pedzenia jajków [emoji110]
... no kurna jutro idę boję się że nie będzie ciąży albo jak będzie to cała moja "medyczna" wiedza poszłaby w błoto...
Powiem Wam dziewczyny, że jak by coś z tej ciąży było to byłby cud nad cudem.
Poza tym gdyby nie wczorajsze krwawienie to cały czas bym myślała, że jestem w ciąży popieprzone to wszystko. Te testy były takie konkretne... Teraz piersi mnie znowu bolą, trochę brzuch, krzyz troszkę i zero plamien dziś. No ale rano ten test jak na moje doświadczenia to nie może kłamać... ...hmmm. Jestem na maxa rozwalona. Takiej akcji to jeszcze nie miałam.
@biedroneczka zakazała testów od września ale ja jutro na pewno sikne jeszcze...
@kochanka328 dziękuję x
O kurka, szybciutko. Wszystkie zaciążone będziemy przesyłać ciążowe fluidy. Musi się już teraz udać. Jak nie, to osobiście się przejadę do Ciechocinka powiedzieć im kilka słów od serca. [emoji16]@Never give up gonie cie od srody gonapeptyl
A to dziady. [emoji83] jak tak można? [emoji53]Hej dziewczyny właśnie dzwonili do mnie z kliniki że odwołują histeroskopię. Z nerwów nie zapytałam o powód i czekam na telefon opiekuna pacjenta by wyjaśnić. Jestem wkur... . bo zamówiłam apartament i nikt mi nie zwróci kosztów
@Agonia777 dopiero doczytałam... [emoji35] [emoji33]@Agonia777 - bo zapewne coś im wyskoczyło oczywiście ważne dla nich , Tobą kto się będzie martwił zero empatii - daj znać jaki powód podali i trzym się - nie nerwuj mocno
Ja robiłam pomiędzy 18-21dcDziewczyny a w jakim dniu cyklu robi się badania NK. Czy to jest po 22dc?
No kiedy najlepiej iść na wizytę do dr Pasnika?
Ja po ostatnim transferze poszłam na ciacho i kawę a później poprawiłam jeszcze obiadem. Pochodziłam po galerii handlowej, więc mało fit ale dało radę. Ważne, żeby mieć coś na rozluźnienie macicy, masz relanium, to jest ok. Ja nie dźwigałam ale poza tym żyłam normalnie. Poza schizowaniem przed betą rzecz jasna ale to akurat odradzam. [emoji8]Relanium to jednak fajna rzecz. Jestem taka spokojna, nie to ze nie stresuje sie lub nie mysle, ale czuje sie taka troche bardziej odprezona.
Powiedzcie, dzien transferu, polecacie lezec/siedziec? Kolejne dni troche chodzic czy dalej lezec/siedziec? Czytalam, ze pisalyscie, lepiej sie poruszac bo macica nie lubi byc niedokrwiona. Wiec podpytuje o pierwsze godziny/dni po transferze