reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie myślałam o tych kilogramach po stymulacjach... Brzuszek mam dzisiaj jak sam Kubuś Puchatek, a w ogóle nie dojadam miodku.
Mnie się obiło o uszy, że euthyroxu nie nalezy przestawać brać. Ja biorę cały czas.
Pozdrawiam

Pięknie benla napisałaś robimy wszystko, żeby potem sobie nie "pluć w brodę", ile kobiet chodzi w ciąży i się odchudza, by nie miec fałdki, ja tegio nie rozumiem , my rozlegulowane, ja to po tych kilku latach stymulacji-najpierw prawie każdy natruralny mam dobre 20kgwięcej, wcześniejszy przekwit, bo wcześniejsze utracenie jajeczek, o kasie juz nie wspomnę, która byłaby zdolna do takiego poświęcenia, ja juz też pomału odpuszczam, tracę nadzieje, ale jeszcze wierzę, i wiem, że kiedyś powiem, zrobiłam wszystko co w mojej mocy:sorry2:

Ja od dziś robię trening. Nakaz lekarza. Przez podawane hormony nabawiłam się PCO syndromu. Profilaktycznie biorę heparynę , na mój genetyczny problem, tarczycowe, witaminy i z powodu PCO - cukrzycowy problem profilaktycznie biorę METFORMIN 500mg
Teraz doszedł jeszcze trening. Grzecznie biorę , łykam wstrzykuje i od dziś trenuje.;-) Kiedyś nam się uda. Molla a ja w Twych zawahaniach będę walczyła byś nie odpuściła. Walcz z całych sil, walcz kochana. Kilogramy kiedyś spadną, kasa ahhh... nigdy jej nie było za wiele a sens życia mamy.

,,
Zanim marzenie się spełni, Dusza Świata pragnie poddać próbie to wszystko, czego nauczyłeś się w drodze. Jeśli tak czyni, to nie powoduje nią złośliwość, ale chęć, byś zgłębił nauki, których doświadczasz idąc tropem marzeń. I wtedy właśnie większość ludzi wycofuje się. W języku pustyni to tak, jak umrzeć z pragnienia w chwili, gdy na widnokręgu widać już palmy oazy.
– Alchemik "

PRZYTULAM

No i w końcu usiadłam do kompa i szybciutko nadrabiam pilnie zaległości, bo bardzo płodny dzień dzisiaj macie:-D

Alegra, gratulacje piękniej bety.

Olamakota, witaj na forum. A w oczekiwaniu na cud zaciskam kciuki.

Pełna nadziei,
Ciebie również jest mi miło przywitać.

Ysia, mocno trzymam kciuki za środową betę.

Misia, wierzę, że będzie dobrze i Maleństwa zostaną z Tobą w brzuszku na 9 miesięcy. Oczywiście kciuki za testowanko.

Różyczka, Ty również witaj na pokładzie.

Hola, tak się cieszę, że w biopsji wszystko ok.
A tak swoją drogą, to pisałaś, że do tańców angażujesz również kota. Jak Wy dacie radę jutro do 18:00 tańcować?:-D

Coleta, Doniemika, witajcie dziewczęta.

Marcysiowa, normalnie Ci zazdroszczę i gratuluję, już nie wiem, po raz który, podwójnego szczęścia i doświadczenia na własne uszy bicia małych serduszek.

Roxii, tańce połamańce za jutrzejszą punkcję. Miałyśmy iść razem, ale jeden dzień, to prawie żadna różnica.

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, a jeśli tak, to przepraszam.

Jeszcze raz dziękuję Wam, Kochane, za wsparcie i że się o mnie martwiłyście.
Madzialenak, buziaki ogromne, że uspokoiłaś dziewczyny, że ze mną ok :-D

dziekuje Gatadora I Kinga... kurde 10 miesiecy masakra... myslalem ze IMSI trwa max do 2-3 miesiecy i pierwsza próba a tu zonk... :( eh no jak mus to mus inaczej nie przeskoczymy. My juz mielismy robione badania na kariotypy i wszystkie z krwi które Dr. Gizler nam powiedział a teraz czekamy na moje DNA MTHFR no i DNA nasienia. Wtedy bedzie dalej wiadomo co nastepnie... Myslalem ze jak zona zacznie wszystko pod koniec listopada to do konca lutego bedziemy po 1 wszej probie... ehh

Jeju ale wy tu postów produkujecie, nie moge za Wami nadążyć:szok::-D
Ja własnie zmykam się kąpać i szykować rzeczy do szpitala. Jutro o 10:30 punkcja, zobaczymy co tam wychodowalam na tym krótkim protokole:tak: Jak wrócę i dojde do siebie to się odezwe;-)

Roxii - powodzenia jutro :)... trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&& Mocno :)

reklama
Imsi,nic nie wiadomo,dużo wyjaśni się na wizycie
biggrin.gif
życzę Ci , aby Wasze szczęście zawitało do Was już za pierwszym razem
biggrin.gif

Do góry