reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ysia trzymam mocno kciuki za jutro..!!!ja dopiero 9.11...

najgorsze dla mnie to że od wczoraj mam ogrom sytuacji stresowych.. :(
moje wczorajsze ataki płaczu..dzisiaj z rana straszne nerwy..
bardzo się boję bo początek jest bardzo ważny a miałam go fatalnego...boje się że coś już mogłam popsuć..

Roxi &&&&&&&& i powodzenia.
Alegra beta w moczu pojawia się później niż w krwi, ja też za pierwszym razem jak miałam betę dodatnia to z moczu nie wychodziły, coś koło 100 w krwi na testach sikanych wychodziła słaba druga kreska. Wklejam foto:
61b337c58159.jpg

ISMI ja mam taką sytuację, że mój M jest za granicą i na wszystkie wizyty i badania chodzę sama. On ma tylko przyjechać na święta zrobić badania nasienia. Ale za to ja teraz muszę zrobić badania z krwi w 3 dniu cyklu, teraz na wizycie lekarz pobrał wymaz z pochwy na chlamydię i posiew. Potem mam się zjawić dwa cykle przed planowaną punkcją z moimi wynikami, żeby lekarz rozważył jaką mam mieć stymulację. Ciężko wam będzie, ale nie jest to niemożliwe. Może niech żona na 3 miesiące przyleci do kraju, a ty tylko ok 2 tyg przed punkcją.

Marcysiowa mmmm taniec indianski tego mi trzeba!
Doniemika ja tez mialam ataki placzu i poczucie beznadziei, ze teraz to ja juz nic nie zrobie. Są tu tak silne dziewczyny, wiec my nie mozemy tak latwo sie poddawac!

dziewczyny - jesteście niemożliwe tyle piszecie...jak przeczytałam te 20 stron to już nie pamiętam co miałam wam napisać :szok:
Alegra- tak, 83 to mój rocznik
Marcysiowa - gratulacje serduszek, cudna sprawa, mam nadzieję że niedługo każda z nas tego doświadczy, tego Wam życzę kobitki
Rózyczka - to jutro beta? kciuki zacisnięte &&&&&&&&&

dziękuję wszystkim za miłe powitanie :tak:

Ja czytałam że na płodność bardzo dobre jest jeszcze mleczko pszczele, nie tylko na płodność ale też na wszystko

Doniemika - nie martw się kochana, nie mamy wpływu na to co się dzieję wokól nas, nie możemu wszystkiemu zapobiedz, dziewczyny chodza po imprezach i piją a z dzieśmy wszystko ok, więc trochę nerwów na pewno nic nie popsuje, teraz myśl pozytywnie :tak:

Ysia - pamiętaj że wywróżyłam ci chłopca i dziewczynkę

DZEIN DOBRY DZIEWUSZKI I NASZ RODZYNKU :)

Lawendowy
, super wiadomosc!!! Wczorajszy dzien wypelnil sie samymi dobrymi wiadomosciami!!!Oby ta pozytywna fala nigdy sie nie skonczyla.
Niech sie malenstwa ladnie dziela. Czekam na wiesci z Twojej kliniki i tzrymma mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Madzialenak, pewnie pamietasz jak mnie brak malpiszona przeciagnal latem. W konsekwencji lekarka zapisala mi progesteron raz dziennie przez 10 dni. Dopiero wtedy laskawie po kolejnych 10 dniach @ przyszla.

Marcysiowa, ja sobie tylko wyobrazam jakie to musi byc wielkie, pelne emocji i wzruszen, usyszec serduszko malenstwa czy malenstw. Tak dlugo oczekiwane i wywalczone bicie szeduszek..... to jest prawdziwy CUD NATURY Gratuluje, bo jeszze osobiscie tego nie uczynilam :-)

Benle, dzieki za info o radiu

Roxii,kciuki zacisniete i daj znac po punkcji &&&&&&&&&&&&&&&&&

Imsi, Wam tez zycze,zeby sie udalo!!!!!!

Ysia, &&&&&&&&&&&&&&&& kciukasy za Ciebie zacisnite!!!!

ISMI u mnie w badaniach genetycznych wyszedł ten gen dla reduktazy metylenotetrahydrofolianu – MTHFR (mutacja C677T) i lekarz mi nie powiedział, że szanse maleją tylko że trzeba brać leki przeciwzakrzepowe, acard i jeszcze kwas foliowy 15mg. Nie jest udowodnione że będzie problem z zajściem, bo tyle samo kobiet bez tego genu jak i z nim przechodzi poronienia.

Ysia jak tam objawy ciążowe?? Powodzenia!!!!!!!!!

reklama
Sony raczej objawy@, ale ciazowe tez moga byc. Moj maly biust troche mi urosl, rano zemnie cieknie, ale potem w miare normalnie, czasem brzuch zaboli jak na @.

Do góry