reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
imsi myślę, że spokojnie do lutego zaliczycie pierwszą próbę, zresztą część badań macie już zrobione. Pewnie w grudniu żona zacznie stymulację.

imsi myślę, że spokojnie do lutego zaliczycie pierwszą próbę, zresztą część badań macie już zrobione. Pewnie w grudniu żona zacznie stymulację.

nom jeszcze czekamy tylko za wynikami... 33% szans i obym nie mial tego MTHFR mutacji bo szanse duzo stopnieja...

Pasowalo bardzo jak by zona wtedy zaczela stymulacje bo na swieta w Polsce i po swietach jestem obecny do 6 stycznia wiec mozna by wtedy wszystko zalatwic ;)

Zycze Wam wszystkim zeby sie udało !!!!!!!!!

Witam
Ludzie błagam opanujcie sie, ja wracam po pracy gdzie dostepu do netu nie ma i nie moge przebrnac przez te wszystkie strony!!!! Chlop zaniedbany a ja na forum, zeby sprawdzic co w trawie piszczy.Pozdrowienia i zycze jutro wszyskim milego dnia, bo nie sadze, ze jeszcze dzis ktos tu zajrzy.

A tak ogolnie wiem, ze powinnam czekac zeby zrobic sikanca 5.11, ale kiedy jest sens sprawdzic wczesniej???Dodam , ze transfer byl 23.10- 5 dniowego zarodka a testy zamowilam o czulosci 10mlU/ml. Z jeden strony boje sie roczarowania, z drugiej im szybciej czlowiek sie dowie tym lepiej. Ide przespac dylematy. Do jutra

Trzcinka ja mam dzisiaj 13 dtp 5dniowych blastusiow zrobiłam z porannego moczu sikanca minęło już 5 min i jak na razie drugiej kreski brak przy wczorajszej becie 66 ... Zakładając że wszystko jest ok to jak widzisz testy jeszcze nie wychodzą ;-)

Roxii trzymam kciuki za Ciebie dzisiaj!!

dziekuje Gatadora I Kinga... kurde 10 miesiecy masakra... myslalem ze IMSI trwa max do 2-3 miesiecy i pierwsza próba a tu zonk... :( eh no jak mus to mus inaczej nie przeskoczymy. My juz mielismy robione badania na kariotypy i wszystkie z krwi które Dr. Gizler nam powiedział a teraz czekamy na moje DNA MTHFR no i DNA nasienia. Wtedy bedzie dalej wiadomo co nastepnie... Myslalem ze jak zona zacznie wszystko pod koniec listopada to do konca lutego bedziemy po 1 wszej probie... ehh

Wcale nie musi być tak, że się nie wyrobicie. Ja 31.08 byłam na pierwszej wizycie a transfer miałam 01.10 i wtedy zakończyłam wyjazdy do kliniki. wszystko zależy od wyników i zaleconego protokołu.

Witam
Ludzie błagam opanujcie sie, ja wracam po pracy gdzie dostepu do netu nie ma i nie moge przebrnac przez te wszystkie strony!!!! Chlop zaniedbany a ja na forum, zeby sprawdzic co w trawie piszczy.Pozdrowienia i zycze jutro wszyskim milego dnia, bo nie sadze, ze jeszcze dzis ktos tu zajrzy.

A tak ogolnie wiem, ze powinnam czekac zeby zrobic sikanca 5.11, ale kiedy jest sens sprawdzic wczesniej???Dodam , ze transfer byl 23.10- 5 dniowego zarodka a testy zamowilam o czulosci 10mlU/ml. Z jeden strony boje sie roczarowania, z drugiej im szybciej czlowiek sie dowie tym lepiej. Ide przespac dylematy. Do jutra

Sikańca to nie wcześniej niż 05.11 Jakbyś chciała betę to można 7dpt.

Witam o poranku. Buziaki dla wszystkich starających się. Czy ktoś wczoraj oglądał fakty po faktach w TVN o ivf? Wczoraj normalnie Arłukowicz popisał się ogromną wiedzą i dyplomacją i urósł w moich oczach.

czesc kobiety:-).

Roxii
no to trzymamy dzis za Ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&,powodzenia:tak:
lawendowy tańcze ja mój kicius równiez, jak ja nie daje rady to on mnie podtrzymuje i dalej hulamy ;-)

Marcysiowa niestety programu nie widziałam ale arłukowicz juz wczoraj rano w ddtvn mądrze mówił mimo ze ta " jajka ja to madra, piekna i etyczna nie jestem" pieńkowska atakowała go jak wsciekła osa:wściekła/y:.

reklama
Do góry