madzialenak
mama na pełen etat
roxii powodzenia jutro. Odezwij się po punkcji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
imsi myślę, że spokojnie do lutego zaliczycie pierwszą próbę, zresztą część badań macie już zrobione. Pewnie w grudniu żona zacznie stymulację.
dziekuje Gatadora I Kinga... kurde 10 miesiecy masakra... myslalem ze IMSI trwa max do 2-3 miesiecy i pierwsza próba a tu zonk... eh no jak mus to mus inaczej nie przeskoczymy. My juz mielismy robione badania na kariotypy i wszystkie z krwi które Dr. Gizler nam powiedział a teraz czekamy na moje DNA MTHFR no i DNA nasienia. Wtedy bedzie dalej wiadomo co nastepnie... Myslalem ze jak zona zacznie wszystko pod koniec listopada to do konca lutego bedziemy po 1 wszej probie... ehh
Witam
Ludzie błagam opanujcie sie, ja wracam po pracy gdzie dostepu do netu nie ma i nie moge przebrnac przez te wszystkie strony!!!! Chlop zaniedbany a ja na forum, zeby sprawdzic co w trawie piszczy.Pozdrowienia i zycze jutro wszyskim milego dnia, bo nie sadze, ze jeszcze dzis ktos tu zajrzy.
A tak ogolnie wiem, ze powinnam czekac zeby zrobic sikanca 5.11, ale kiedy jest sens sprawdzic wczesniej???Dodam , ze transfer byl 23.10- 5 dniowego zarodka a testy zamowilam o czulosci 10mlU/ml. Z jeden strony boje sie roczarowania, z drugiej im szybciej czlowiek sie dowie tym lepiej. Ide przespac dylematy. Do jutra