reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
imsi myślę, że spokojnie do lutego zaliczycie pierwszą próbę, zresztą część badań macie już zrobione. Pewnie w grudniu żona zacznie stymulację.

imsi myślę, że spokojnie do lutego zaliczycie pierwszą próbę, zresztą część badań macie już zrobione. Pewnie w grudniu żona zacznie stymulację.

nom jeszcze czekamy tylko za wynikami... 33% szans i obym nie mial tego MTHFR mutacji bo szanse duzo stopnieja...

Pasowalo bardzo jak by zona wtedy zaczela stymulacje bo na swieta w Polsce i po swietach jestem obecny do 6 stycznia wiec mozna by wtedy wszystko zalatwic ;)

Zycze Wam wszystkim zeby sie udało !!!!!!!!!

Witam
Ludzie błagam opanujcie sie, ja wracam po pracy gdzie dostepu do netu nie ma i nie moge przebrnac przez te wszystkie strony!!!! Chlop zaniedbany a ja na forum, zeby sprawdzic co w trawie piszczy.Pozdrowienia i zycze jutro wszyskim milego dnia, bo nie sadze, ze jeszcze dzis ktos tu zajrzy.

A tak ogolnie wiem, ze powinnam czekac zeby zrobic sikanca 5.11, ale kiedy jest sens sprawdzic wczesniej???Dodam , ze transfer byl 23.10- 5 dniowego zarodka a testy zamowilam o czulosci 10mlU/ml. Z jeden strony boje sie roczarowania, z drugiej im szybciej czlowiek sie dowie tym lepiej. Ide przespac dylematy. Do jutra

Trzcinka ja mam dzisiaj 13 dtp 5dniowych blastusiow zrobiłam z porannego moczu sikanca minęło już 5 min i jak na razie drugiej kreski brak przy wczorajszej becie 66 ... Zakładając że wszystko jest ok to jak widzisz testy jeszcze nie wychodzą ;-)

Roxii trzymam kciuki za Ciebie dzisiaj!!

dziekuje Gatadora I Kinga... kurde 10 miesiecy masakra... myslalem ze IMSI trwa max do 2-3 miesiecy i pierwsza próba a tu zonk... :( eh no jak mus to mus inaczej nie przeskoczymy. My juz mielismy robione badania na kariotypy i wszystkie z krwi które Dr. Gizler nam powiedział a teraz czekamy na moje DNA MTHFR no i DNA nasienia. Wtedy bedzie dalej wiadomo co nastepnie... Myslalem ze jak zona zacznie wszystko pod koniec listopada to do konca lutego bedziemy po 1 wszej probie... ehh

Wcale nie musi być tak, że się nie wyrobicie. Ja 31.08 byłam na pierwszej wizycie a transfer miałam 01.10 i wtedy zakończyłam wyjazdy do kliniki. wszystko zależy od wyników i zaleconego protokołu.

Witam
Ludzie błagam opanujcie sie, ja wracam po pracy gdzie dostepu do netu nie ma i nie moge przebrnac przez te wszystkie strony!!!! Chlop zaniedbany a ja na forum, zeby sprawdzic co w trawie piszczy.Pozdrowienia i zycze jutro wszyskim milego dnia, bo nie sadze, ze jeszcze dzis ktos tu zajrzy.

A tak ogolnie wiem, ze powinnam czekac zeby zrobic sikanca 5.11, ale kiedy jest sens sprawdzic wczesniej???Dodam , ze transfer byl 23.10- 5 dniowego zarodka a testy zamowilam o czulosci 10mlU/ml. Z jeden strony boje sie roczarowania, z drugiej im szybciej czlowiek sie dowie tym lepiej. Ide przespac dylematy. Do jutra

Sikańca to nie wcześniej niż 05.11 Jakbyś chciała betę to można 7dpt.

Witam o poranku. Buziaki dla wszystkich starających się. Czy ktoś wczoraj oglądał fakty po faktach w TVN o ivf? Wczoraj normalnie Arłukowicz popisał się ogromną wiedzą i dyplomacją i urósł w moich oczach.

czesc kobiety:-).

Roxii
no to trzymamy dzis za Ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&,powodzenia:tak:
lawendowy tańcze ja mój kicius równiez, jak ja nie daje rady to on mnie podtrzymuje i dalej hulamy ;-)

Marcysiowa niestety programu nie widziałam ale arłukowicz juz wczoraj rano w ddtvn mądrze mówił mimo ze ta " jajka ja to madra, piekna i etyczna nie jestem" pieńkowska atakowała go jak wsciekła osa:wściekła/y:.

reklama
Do góry