reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam wszystko sprawdzine, z immunologia walcze juz ze 3 lat i pewno dzieki temu zachodze w ciaze. A puste jajo zdarza sie bardzo czesto , nie laczy sie tego z genetyka.Jestem w Pradze i super zadowolona, najlepsze klinika ever, pod kazdym wzgledem.dbaja i mysla o wszystkim, jezdzimy do PFC Praq. A swoja droga za kazdym razem moge Praga pooddychac, uwielbiam ja[emoji173]️

To super, ze trafilas na dobra klinike, ktora Ci odpowiada, mam nadzieje, ze ten nastepny transfer bedzie twoim ostatnim [emoji173]️. Ja myslalam, ze jak zdecyduje sie na kd to bedzie z gorki i ominiemy wiele problemow, a jak widac tez nie jest to takie proste. Co do Czech zastanawialam sie tez nad unica w Brnie jako plan B bo tez wiele dziewczyn mialo dobre opinie o niej ale dzieki za rekomendacje dodam do listy na przyszlosc. Poki co czekam na efekty transferu i jakby co mamy 3 mrozaczki wiec mam nadzieje, ze moze nie trzeba bedize dalej szukac, ale dobrze miec plan b.

MIECU85.Ja leczę się w Inimed Wrocław.To była nasza 2 dawczyni.Z pierwszej nie mieliśmy zarodków ponieważ komórki były zdegenerowane.Teraz od drugiej mieliśmy 12 komórek.10 się zapłodniło.Dwa podali w trzeciej dobie a reszta nie nadawała się do mrożenia.Wiec nie mamy już nic.
U kogo się leczysz? Też byłam w tym invimedzie ale u dr, której już nie ma.

Hej. Nie pisalam bo strasznie zle sie czuje a w weekend mialam rewolucje mieszkaniowe. Moje jajcobranie przelozone na srode. W piatek pecherzyki byly za male. A dzis juz ok...estradiol ponad 6000 i cholera tak sie zle czuje ze boje sie co bedzie dalej. Bol w mostku i plecach na wysokosci mostku no zesz.... Nie moge wziac porzadnego glebokiego oddechu. Boje sie ze po punkcji bedzie gorzej:(:(:(

Hej. Nie pisalam bo strasznie zle sie czuje a w weekend mialam rewolucje mieszkaniowe. Moje jajcobranie przelozone na srode. W piatek pecherzyki byly za male. A dzis juz ok...estradiol ponad 6000 i cholera tak sie zle czuje ze boje sie co bedzie dalej. Bol w mostku i plecach na wysokosci mostku no zesz.... Nie moge wziac porzadnego glebokiego oddechu. Boje sie ze po punkcji bedzie gorzej:(:(:(
To mogą być początkowe objawy hiperki...
A kiedy brałaś zastrzyk? ... po nim jajeczka mogły poszybowac ;)

Dziękuję za odpowiedź. Masz bardzo wiele i widzę, że potrafisz to docenić. My nie mamy dzieci z poprzednich związków, ale za to mamy siebie. Późno się spotkaliśmy, ale wiem, że warto było czekać na kogoś takiego. W chwilach zwątpienia powtarzam sobie, jakie to szczęście, że w ogóle na siebie trafiliśmy :)
Macie siebie❤️❤️macie bardzo duzo❤️❤️moglabym jeszcze ze 3 strony napisac ...tylko po co? Pierwsze zdanie zawiera wszystko , chociaz do pelni szczescia brakuje wam dziecka,najwazniejsza jest ta baza, wasz fundament ... milosc i zaufanie, bez tego ani rusz.reszta tez bedzie:)

Kkkkuuuuuffffaaa no wiecie ze wciaz nie ma tych wynikow!!!!!
Właśnie przerzucam forum w poszukiwaniu postu od Ciebie.
Ja miałam raz taką sytuację, że na moim zleceniu badań pielegniarka nie wpisała mojego peselu i przez to nie mogli wrzucić na moje konto wyników. Może u Ciebie jest podobna sytuacja?

reklama
To super, ze trafilas na dobra klinike, ktora Ci odpowiada, mam nadzieje, ze ten nastepny transfer bedzie twoim ostatnim [emoji173]️. Ja myslalam, ze jak zdecyduje sie na kd to bedzie z gorki i ominiemy wiele problemow, a jak widac tez nie jest to takie proste. Co do Czech zastanawialam sie tez nad unica w Brnie jako plan B bo tez wiele dziewczyn mialo dobre opinie o niej ale dzieki za rekomendacje dodam do listy na przyszlosc. Poki co czekam na efekty transferu i jakby co mamy 3 mrozaczki wiec mam nadzieje, ze moze nie trzeba bedize dalej szukac, ale dobrze miec plan b.
Mamy na naszym forum ( innym) duzo dziewczyn z kliniki w Brnie,maja dobrych lekarzy i niczego sobie efekty.

Do góry