Nooo specyficzny ale co mogę stwierdzić to o której bym nie zadzwoniła do niego to jeżeli nie odbierze to oddzwoni a to jest mega ważne, przynajmniej dla mnieDr Jeżak nas prowadził. Dziwny, ale skuteczny
reklama
Właśnie dzwonili. Wizyta już w piątek, i na chwilę obecną chcą tylko AMH. A zabieg jest w konkretnym dniu cyklu? Jak to u Ciebie wyglądało?Większość badań hormonalnych napewno już masz zrobionych a dla nich są ważne pół roku . Ja dorabiałam niektóre bo nie wszystkie miałam wcześniej robione a ta krew tylko tak strasznie wyglada . Jak nasz chwile czasu to podejdź so swojego lekarza rodzinnego i zapytaj . Tego nie jest aż tak dużo . Albo czekaj bo może w Twojej invikcie będą chcieli czegoś innego
NADZIEJA 76
Zaciekawiona BB
MIECU85.Ja leczę się w Inimed Wrocław.To była nasza 2 dawczyni.Z pierwszej nie mieliśmy zarodków ponieważ komórki były zdegenerowane.Teraz od drugiej mieliśmy 12 komórek.10 się zapłodniło.Dwa podali w trzeciej dobie a reszta nie nadawała się do mrożenia.Wiec nie mamy już nic.
ilmenau
Fanka BB :)
Dziś 25dpt
To ty moze juz zobaczysz
Paulinka to czekamy na relacje z jutrzejszej wizyty kciuki zaciśnięteHej kochana miło ,ze pytasz nie robię już bety ale jutro idę do swojego doktorka tu w mieście kazał przyjść w wtorek zobaczyć jak pecherzyk wyglada wiec grzecznie ide ,z nowość to tyle ze coraz mocniej i częściej nawala mnie jajnik a tak to jest gites
KaIno
O to super !!wiesz co chyba nie ma znaczenia , ja byłam krótko po miesiączceWłaśnie dzwonili. Wizyta już w piątek, i na chwilę obecną chcą tylko AMH. A zabieg jest w konkretnym dniu cyklu? Jak to u Ciebie wyglądało?
Dziękuję za odpowiedź. Masz bardzo wiele i widzę, że potrafisz to docenić. My nie mamy dzieci z poprzednich związków, ale za to mamy siebie. Późno się spotkaliśmy, ale wiem, że warto było czekać na kogoś takiego. W chwilach zwątpienia powtarzam sobie, jakie to szczęście, że w ogóle na siebie trafiliśmySla mnie nie ma tematow tabu , wiec rozmawiam ze wszystkimi o wszystkim, bo czego mam sie wstydzic?mamy program z gwarancja, to znaczy tyle ze 2 procedury placimy sami( mamy w tym zagwaranowane ; swiezy transfer z 2 blastkami i jedno crio , ewentualnie wiecej zaleznie od tego ile blastek bwdzie) za 3 procedure buli kompletnie klinika, tzn ja za swoje leki , dojazd, embryoscope i embryoglue( bo to na nasze zyczenie) czyli mamy jeszcze przed soba co najmniej 4 transfery. Potem odpuszczam bo ile mozna. Mam super syna, 2 od strony meza z jego pierwszego malzenstwa, prace ktora kocham i w ktorej moge sie ciagle rozwijac ... wiec nie bede tego jako porazki odbierac. Zrobilam wszystko i widocznie tak mialo byc.
Zobaczymy
ilmenau
Uuunie wiem czy to forum by wytrzymalo te historie dlatego bede sie streszczac, mam za soba 3 stymulacje ze 20 albo i troche wiecej nieudanych transferow na swoich komorkach , ktore w sumie az takie zle nie byly, bo bylo ich zawsze duzo, pieknie sie zapladnialy i dzielily, ale niestety wszystko nie dla oczu widoczne. Odpuscilam sobie, jestesmy w Pradze , mamy za soba dwa transfery z KD , obydwa zakonczone poronieniem( puste jajo, drugie przyczyna nieznana, ale nie genetyka, badalismy embrion) . Teraz przygotowuje sie do nast podejscia, synchronizujemy sie z dawczynia, i na poczatku wrzesnia transfer. To tak w wielkimmmm skrocie, masz pytania? Pytaj
Wielki szacunek dla ciebie za wytrwałość i wolę walki!!!
musi byc nagroda!
Sol
No to powodzenia jutro. Oby wszystko było ok. Trzymamy wszystkie tutaj kciuki.Hej kochana miło ,ze pytasz nie robię już bety ale jutro idę do swojego doktorka tu w mieście kazał przyjść w wtorek zobaczyć jak pecherzyk wyglada wiec grzecznie ide ,z nowość to tyle ze coraz mocniej i częściej nawala mnie jajnik a tak to jest gites
reklama
dżoasia
@Sol dziękuję, że pytasz :*
Klinika ustami p. dr tłumaczy to czynnikiem męskim. A u nas z nasieniem wsio ok Także tak. To tez nadawałoby się do wpisania w kartotekę, a nie pier..lić takie głupoty. Zresztą chyba mieli nasienie do zapładniania i widzieli, embriolożka przez tel mówiła, że było ok, więc nie wiem o co kaman. Ale mam nadzieję, że się dowiem
A plamienie na estrofemie ponoć nie jest niczym szczególnym. Jak włączysz progesteron to powinno przejść. Chybaaaa, że ty na naturalnym cyklu jesteś, to powiem Ci, że.... nie może być zbyt nudno :/
Klinika ustami p. dr tłumaczy to czynnikiem męskim. A u nas z nasieniem wsio ok Także tak. To tez nadawałoby się do wpisania w kartotekę, a nie pier..lić takie głupoty. Zresztą chyba mieli nasienie do zapładniania i widzieli, embriolożka przez tel mówiła, że było ok, więc nie wiem o co kaman. Ale mam nadzieję, że się dowiem
A plamienie na estrofemie ponoć nie jest niczym szczególnym. Jak włączysz progesteron to powinno przejść. Chybaaaa, że ty na naturalnym cyklu jesteś, to powiem Ci, że.... nie może być zbyt nudno :/
Podziel się: