Ja też miałam przed punkcja ból pleców na wysokości mostku, ruszać się nie mogłam, nawet leżenie sprawiało mi ból. Szczerze współczuję. Dopiero gdzieś tydzień po punkcji bóle minęły.Hej. Nie pisalam bo strasznie zle sie czuje a w weekend mialam rewolucje mieszkaniowe. Moje jajcobranie przelozone na srode. W piatek pecherzyki byly za male. A dzis juz ok...estradiol ponad 6000 i cholera tak sie zle czuje ze boje sie co bedzie dalej. Bol w mostku i plecach na wysokosci mostku no zesz.... Nie moge wziac porzadnego glebokiego oddechu. Boje sie ze po punkcji bedzie gorzej
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Troche skopali temat, nasza klinika by nam od razu proponowala nast dawczynie na wlasny koszt. Jestes pewna ze w dobrych rekach jestes?tyle kasy , nadzieji ... ehhMIECU85.Ja leczę się w Inimed Wrocław.To była nasza 2 dawczyni.Z pierwszej nie mieliśmy zarodków ponieważ komórki były zdegenerowane.Teraz od drugiej mieliśmy 12 komórek.10 się zapłodniło.Dwa podali w trzeciej dobie a reszta nie nadawała się do mrożenia.Wiec nie mamy już nic.
annemarie
Hiperka rozwija skrzydla normalnie po punkcji, ale przy takim estradiolu to moze byc juz wstep do. Chociaz ja przy swojej stymulacji tez tak sie czulam i wynikalo to z powiekszonych jajnikow, po punkcji hiperki nie mialam.trzymaj sieHej. Nie pisalam bo strasznie zle sie czuje a w weekend mialam rewolucje mieszkaniowe. Moje jajcobranie przelozone na srode. W piatek pecherzyki byly za male. A dzis juz ok...estradiol ponad 6000 i cholera tak sie zle czuje ze boje sie co bedzie dalej. Bol w mostku i plecach na wysokosci mostku no zesz.... Nie moge wziac porzadnego glebokiego oddechu. Boje sie ze po punkcji bedzie gorzej
NADZIEJA 76
Zaciekawiona BB
annemarie.druga dawczynię mieliśmy na koszt kliniki ale coraz bardziej myślę o zmianie tylko na dzień dzisiejszy nie wiem na którą się zdecydować.
Sol
Pewnie kochana. My to wszystko przetrwamy, jesteśmy silaczkiKochana mnie pytasz
Mdlosci i zawroty glowy bawia sie ze mna w kulki przychodza i odchodza czlowiek sie cieszy przez 3 dni ze moze w koncu sie skonczylo a tu dupa niespodzianka
I nic nie pomaga ani migdaly ani imbir ewentualnie zagryzienie tego czymkolwiek pomaga na chwile ale ile mozna jesc [emoji23][emoji23]
Nic trzeba to przetrwac mam nadzieje ze w 2 trymestrze bedzie juz tylko lepiej [emoji4][emoji4]
Niedługo już będziesz się czuła super. Brzuszek urośnie. Dzidzia będzie pukac do mamusi. To będzie dopiero jazda! Pozytywnie zazdroszczam. Trzymajcie się w dwupaku.
Mieciu85
MIECU85.Ja leczę się w Inimed Wrocław.To była nasza 2 dawczyni.Z pierwszej nie mieliśmy zarodków ponieważ komórki były zdegenerowane.Teraz od drugiej mieliśmy 12 komórek.10 się zapłodniło.Dwa podali w trzeciej dobie a reszta nie nadawała się do mrożenia.Wiec nie mamy już nic.
A mieliscie ze swiezych czy mrozonych komorek? Bo te mrozone tak sie lubia degradowac, kurcze to tez przeszliscie [emoji173]️
NadziejaJest
I mialas hiperke po punkcji czy nie? "Tylko" ten bol?Ja też miałam przed punkcja ból pleców na wysokości mostku, ruszać się nie mogłam, nawet leżenie sprawiało mi ból. Szczerze współczuję. Dopiero gdzieś tydzień po punkcji bóle minęły.
NadziejaJest
Tak sie boje tej prawdziwej hiperki i szpitala ze masakra niech chociaz to mnie ominie...Hiperka rozwija skrzydla normalnie po punkcji, ale przy takim estradiolu to moze byc juz wstep do. Chociaz ja przy swojej stymulacji tez tak sie czulam i wynikalo to z powiekszonych jajnikow, po punkcji hiperki nie mialam.trzymaj sie
gosia321
[emoji8] [emoji8] [emoji8]Pewnie kochana. My to wszystko przetrwamy, jesteśmy silaczki
Niedługo już będziesz się czuła super. Brzuszek urośnie. Dzidzia będzie pukac do mamusi. To będzie dopiero jazda! Pozytywnie zazdroszczam. Trzymajcie się w dwupaku.
reklama
chlopkers
Skoro wg nich nasienie slabe to powinni przedstawic jakis seminogram probki z dnia punkcji, na potwierdzenie swoich slow. Kurcze, nie chce mi sie wierzyc ze klinika z taka renoma robi takie jaja@Sol dziękuję, że pytasz :*
Klinika ustami p. dr tłumaczy to czynnikiem męskim. A u nas z nasieniem wsio ok Także tak. To tez nadawałoby się do wpisania w kartotekę, a nie pier..lić takie głupoty. Zresztą chyba mieli nasienie do zapładniania i widzieli, embriolożka przez tel mówiła, że było ok, więc nie wiem o co kaman. Ale mam nadzieję, że się dowiem
A plamienie na estrofemie ponoć nie jest niczym szczególnym. Jak włączysz progesteron to powinno przejść. Chybaaaa, że ty na naturalnym cyklu jesteś, to powiem Ci, że.... nie może być zbyt nudno :/
Podziel się: