Miałam hiperke. Na szczęście nie wylądowałam w szpitalu ale lekarz nie chciał zgodzić się na transfer ze względu na wodę w brzuchu i powiększone jajniki. Przy Twoim estradiolu też mi to wygląda na hiperke.I mialas hiperke po punkcji czy nie? "Tylko" ten bol?
reklama
Niezapominajka2018
Fanka BB :)
Ja miałam po pobraniu hiperke. Przez to nie mialam od razu podanego zarodka oraz po okresie okazało się że nie zeszło wszystko i niestety musiałam czekać jeszcze cały miesiącu. Na szczęście po kolejnym okresie wszystko było dobrze i w środę dostanę mój zarodek. Nie bój się, wszystko będzie dobrze.Tak sie boje tej prawdziwej hiperki i szpitala ze masakra niech chociaz to mnie ominie...
chlopkers
Bardzo madre slowa [emoji173][emoji173][emoji173]Macie siebie[emoji173]️[emoji173]️macie bardzo duzo[emoji173]️[emoji173]️moglabym jeszcze ze 3 strony napisac ...tylko po co? Pierwsze zdanie zawiera wszystko , chociaz do pelni szczescia brakuje wam dziecka,najwazniejsza jest ta baza, wasz fundament ... milosc i zaufanie, bez tego ani rusz.reszta tez bedzie
misis188
Dokladnie. Ja bym wziela odpis z kartoteki bo pamietam przed druga stymulacja w Ciechocinku G patrzył na parametry nasienia M jak zastanawialam sie nad dodatkowymi badaniamu nasienia. Co tu duzo mówić, dali d..y po calosci. Ciezko mi ti pisac ale tak byloSkoro wg nich nasienie slabe to powinni przedstawic jakis seminogram probki z dnia punkcji, na potwierdzenie swoich slow. Kurcze, nie chce mi sie wierzyc ze klinika z taka renoma robi takie jaja
Sol
Ale jaja z tą klinika. Jakis "joke" normalnie. Tyle nadziei i dupa.@Sol dziękuję, że pytasz :*
Klinika ustami p. dr tłumaczy to czynnikiem męskim. A u nas z nasieniem wsio ok Także tak. To tez nadawałoby się do wpisania w kartotekę, a nie pier..lić takie głupoty. Zresztą chyba mieli nasienie do zapładniania i widzieli, embriolożka przez tel mówiła, że było ok, więc nie wiem o co kaman. Ale mam nadzieję, że się dowiem
A plamienie na estrofemie ponoć nie jest niczym szczególnym. Jak włączysz progesteron to powinno przejść. Chybaaaa, że ty na naturalnym cyklu jesteś, to powiem Ci, że.... nie może być zbyt nudno :/
Bardzo mi przykro, że musiałas przez to przechodzić. Teraz już naciskaj żeby wszystko było tak jak chcesz i zadawaj wszystkie pytania i opcje które masz. A obcykana jesteś
Niech ci dorzuca jakieś leki albo dodatki do następnej stymulacji na swój koszt. Ale wiem, że łatwiej się gada niż w realiach działa.
Ja jestem na naturalnym właśnie I chyba czuje, że zafunduje sobie wycieczkę za jakieś 5tys na dwa dni. Ale jestem zła. Dupa normalnie. Zobaczymy co lekarz powie jak zobaczy moje endo w środę...
Trzymaj kochana kciuki.
P. S a czemu musisz mieć przerwe do następnej stymulacji? Żeby organizm odpoczal?
Niezapominajka2018
Dziewczyny mam pytanie. Od kilku dni biorę leki przed transferem. Wczoraj na szyi wyskoczylo mi jakieś uczulenie i strasznie swędzi. Czy to może być po lekach?
annemarie
Uciekaj stamtad, na koszt kliniki to musi miec kosz jajek. Ja sie na polskich niestety nie znam, ale z tego co piszesz wynika ze niezbyt im to wychodzi. Macie do Czech daleko? Tez zasuwam 700 kmannemarie.druga dawczynię mieliśmy na koszt kliniki ale coraz bardziej myślę o zmianie tylko na dzień dzisiejszy nie wiem na którą się zdecydować.
NadziejaJest
Niestety o transferze na swiezo tez moge zapomniec choc bardzo mi na tym zalezalo. Ale tak jak sie czuje to odpuszczam te mysli i skupiam narazie na tym by bylo mi lepiej. Dzis nie bylo widac u mnie wody w brzuchu. Aj my to sie mamy...Miałam hiperke. Na szczęście nie wylądowałam w szpitalu ale lekarz nie chciał zgodzić się na transfer ze względu na wodę w brzuchu i powiększone jajniki. Przy Twoim estradiolu też mi to wygląda na hiperke.
annemarie
Mam nadzieje ze szpital cie ominie, tylko transfer ewentualnie tez tu sie nie smuc bo transfer z hiperka to dosyc zly pomysl , wazne zebys punkcje miala juz za sobaTak sie boje tej prawdziwej hiperki i szpitala ze masakra niech chociaz to mnie ominie...
reklama
Mieciu85
annemarie.druga dawczynię mieliśmy na koszt kliniki ale coraz bardziej myślę o zmianie tylko na dzień dzisiejszy nie wiem na którą się zdecydować.
Ja bym szla na Czechy, oni sa przeciez prekursorami kd i widac, ze maja swietne wyniki. Ja zaluje troche, ze nie zorientowalam sie bardziej zanim zdecydowalismy sie na klinice w Polsce. Nasza klinika pod katem kd wydaje sie ok, mielismy bardzo szybko dobrana dawzynie ze swiezych komorek, ale jedyne co nas ogranicza to ustawowe zaplodnienie 6 jajeczek. Na szczescie mielismy 6 zarodkow z 6 jajeczek ale w czechach jest to na plus, ze w niektorych programach dostaje sie wszystkie wiec o ile wiecej szans!
Podziel się: