Ło matko! Dużo tego, to zdam się na nich. Za dużo kombinowania. DziękujeDo konsultacji chciała amh , Tsh, PC anty tpo, Lh ,E2,shbg, fsh,dhea-s i testosteron . A do zabiegu morfologia 22 parametry ,OB, glukoza, mocznik, kreatynina, eGFR, sód, potas, aptt,inr,fibrynogen,hbs antygen i grupę krwi do tego badanie ogólne moczu.
reklama
Kkkkuuuuuffffaaa no wiecie ze wciaz nie ma tych wynikow!!!!!No i ta bezsilność w dodatku.....
annemarie
Fanka BB :)
Uuunie wiem czy to forum by wytrzymalo te historie dlatego bede sie streszczac, mam za soba 3 stymulacje ze 20 albo i troche wiecej nieudanych transferow na swoich komorkach , ktore w sumie az takie zle nie byly, bo bylo ich zawsze duzo, pieknie sie zapladnialy i dzielily, ale niestety wszystko nie dla oczu widoczne. Odpuscilam sobie, jestesmy w Pradze , mamy za soba dwa transfery z KD , obydwa zakonczone poronieniem( puste jajo, drugie przyczyna nieznana, ale nie genetyka, badalismy embrion) . Teraz przygotowuje sie do nast podejscia, synchronizujemy sie z dawczynia, i na poczatku wrzesnia transfer. To tak w wielkimmmm skrocie, masz pytania? PytajSuper
A możesz napisać, na jakim etapie jesteś? Podchodzisz na swoich czy z KD? Przepraszam, ale wszystkich historii nie sposób spamiętać.
Mieciu85
Akatombo.Tak 76to mój rocznikBete powtórzę za dwa dni i zobaczymy.Ja podchodziłam z KD że względu na zła jakość moich komórek.
Nadzieja, przykro mi jesli faktycznie bylaby to biochemiczna, ale moze akurat sie cos jeszcze ruszy. ja tez jestem teraz po 2 transferze z kd, po pierwszym buochemiczna niestety i tego sie najbardziej boje tym razem ale pozostaje czekac na bete. Gdzie sie leczysz? Mialas swieze oocyty czy mrozone kochana? Jak teraz u nas bedzie powtorka z cb to tez juz nie wiem czego sie zlapac bo juz nawet immunologia sprawdzona od podszewki.
annemarie
Anett, cos musialo sie popierd****az nie mozliwe zeby ciagle ich nie byloKkkkuuuuuffffaaa no wiecie ze wciaz nie ma tych wynikow!!!!!
Sol
Dziewczyny jakąś masakra. Lece do Polski na badanie endo przed potencjalnym crio. Dziś 10dc a tutaj jakieś lekkie krwawienie mi się pojawiło... Mam nadzieję że nie lecę znowu na marne bo się zalamie...nie wiem co to może być...
Nadrabiam teraz forum przepraszam że nie jestem na bieżąco totalnie. Z tego co pamiętam mam nadzieję że bety rosną i Bimbo siedzi w brzuszku, Aneta kciuki za Twoje amh i jeszcze, że Lenka już jest na świecie może?
A Paulinka co u ciebie. Nie robisz już bet tak jak pisałaś?
Joasia a Ty jak teraz dalej? ? Jak się klinika tłumaczy z zaistniałej sytuacji?
Gosia a jak samopoczucie?
Nadrabiam teraz forum przepraszam że nie jestem na bieżąco totalnie. Z tego co pamiętam mam nadzieję że bety rosną i Bimbo siedzi w brzuszku, Aneta kciuki za Twoje amh i jeszcze, że Lenka już jest na świecie może?
A Paulinka co u ciebie. Nie robisz już bet tak jak pisałaś?
Joasia a Ty jak teraz dalej? ? Jak się klinika tłumaczy z zaistniałej sytuacji?
Gosia a jak samopoczucie?
Mieciu85
Uuunie wiem czy to forum by wytrzymalo te historie dlatego bede sie streszczac, mam za soba 3 stymulacje ze 20 albo i troche wiecej nieudanych transferow na swoich komorkach , ktore w sumie az takie zle nie byly, bo bylo ich zawsze duzo, pieknie sie zapladnialy i dzielily, ale niestety wszystko nie dla oczu widoczne. Odpuscilam sobie, jestesmy w Pradze , mamy za soba dwa transfery z KD , obydwa zakonczone poronieniem( puste jajo, drugie przyczyna nieznana, ale nie genetyka, badalismy embrion) . Teraz przygotowuje sie do nast podejscia, synchronizujemy sie z dawczynia, i na poczatku wrzesnia transfer. To tak w wielkimmmm skrocie, masz pytania? Pytaj[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Annemarie to widze, ze wiecej nas tu KDtek [emoji173]️[emoji173]️ a sprawdzaliscie immunologie? Czyli jak puste jajo to nie jest przuczyna w grnetyce? Jak oceniasz Czechy i w jakiej klinice jestes? bo jesli nam na aktualnych embrionach nie wyjdzie to jesczcze rozwazamy opcje Czech albo AZ.
Sol
U mnie była 1, ok 10-12 dnia cyklu. Jak endo ładnie rosło to już lekarz wyznaczal transfer.Dziewczyny na cyklu sztucznym do crio ile jest wizyt zanim ustalają konkretną date transferu ?
Powodzenia
annemarie
Ja mam wszystko sprawdzine, z immunologia walcze juz ze 3 lat i pewno dzieki temu zachodze w ciaze. A puste jajo zdarza sie bardzo czesto , nie laczy sie tego z genetyka.Jestem w Pradze i super zadowolona, najlepsze klinika ever, pod kazdym wzgledem.dbaja i mysla o wszystkim, jezdzimy do PFC Praq. A swoja droga za kazdym razem moge Praga pooddychac, uwielbiam jaAnnemarie to widze, ze wiecej nas tu KDtek [emoji173]️[emoji173]️ a sprawdzaliscie immunologie? Czyli jak puste jajo to nie jest przuczyna w grnetyce? Jak oceniasz Czechy i w jakiej klinice jestes? bo jesli nam na aktualnych embrionach nie wyjdzie to jesczcze rozwazamy opcje Czech albo AZ.
reklama
Ojej... trochę przeszłaś... ponad 20 transferów??!! Nie mam słów... nawet sobie nie wyobrażam, jaka to musiała być trudna droga. Ech, dziewczyny, wszystkie tu na medale zasługujecie, jeszcze za in vitro powinni dopłacać za koszty psychiczne i zdrowotne, a nie kazać sobie za nie tak słono płacić.Uuunie wiem czy to forum by wytrzymalo te historie dlatego bede sie streszczac, mam za soba 3 stymulacje ze 20 albo i troche wiecej nieudanych transferow na swoich komorkach , ktore w sumie az takie zle nie byly, bo bylo ich zawsze duzo, pieknie sie zapladnialy i dzielily, ale niestety wszystko nie dla oczu widoczne. Odpuscilam sobie, jestesmy w Pradze , mamy za soba dwa transfery z KD , obydwa zakonczone poronieniem( puste jajo, drugie przyczyna nieznana, ale nie genetyka, badalismy embrion) . Teraz przygotowuje sie do nast podejscia, synchronizujemy sie z dawczynia, i na poczatku wrzesnia transfer. To tak w wielkimmmm skrocie, masz pytania? Pytaj
Podziel się: