reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja myśle ze żaden lekarz słysząc ze Asia byla już w klinice miała to i tamto i zadziałało nie przepisze tego samego bo on musi dodać coś od siebie , jego zdaniem lepszego . Taka już maja mentalność nie lubią powtarzać czyiś schematów . Albo się bali ze jak przepiszą to samo i faktycznie zadziała to stracą klientkę a tak kolejna stymulacja kolejna kasa ... następne wizyty i interes siw kręci
Dokładnie to samo pomyślałam , nie będą robić jak tamci - tylko po swojemu - szkoda, ze naszym kosztem - ehhhh

reklama
Dziekuje za informacje :) jakbyś mogła podpytać położną to będę wdzięczna. Moje AMH w styczniu 0,33, w marcu 0,5 - nie wiem z czego wynika różnica, badanie w tej samej klinice. Po stymulacji jeszcze nie sprawdzałam, boje się ;) Dzwoniłam do INVICTA czekam na telefon kiedy będę mogła jechać na konsultację. A mogłabyś mi napisać jakie badania robiłaś, to może mi się uda zrobić u siebie. Zawsze to taniej :)

Jasne . Daj mi chwilkę . A do której invikty się umawiasz ??

Jasne . Daj mi chwilkę . A do której invikty się umawiasz ??
Warszawa lub Gdańsk, w zależności gdzie będzie wcześniejszy termin. Dzięki Twojej informacji wróciłam do żywych i znowu zachciało mi się powalczyć :) A Ty gdzie robiłaś? Nie wiem czy ma to znaczenie w którym mieście powinnam robić zabieg

Dziekuje za informacje :) jakbyś mogła podpytać położną to będę wdzięczna. Moje AMH w styczniu 0,33, w marcu 0,5 - nie wiem z czego wynika różnica, badanie w tej samej klinice. Po stymulacji jeszcze nie sprawdzałam, boje się ;) Dzwoniłam do INVICTA czekam na telefon kiedy będę mogła jechać na konsultację. A mogłabyś mi napisać jakie badania robiłaś, to może mi się uda zrobić u siebie. Zawsze to taniej :)

Do konsultacji chciała amh , Tsh, PC anty tpo, Lh ,E2,shbg, fsh,dhea-s i testosteron . A do zabiegu morfologia 22 parametry ,OB, glukoza, mocznik, kreatynina, eGFR, sód, potas, aptt,inr,fibrynogen,hbs antygen i grupę krwi do tego badanie ogólne moczu.

reklama
Dokładnie to samo pomyślałam , nie będą robić jak tamci - tylko po swojemu - szkoda, ze naszym kosztem - ehhhh

No właśnie dlaczego naszym kosZtem . Tylko ze ich to nie obchodzi ... to jest biznes i nikt nie ma sentymentów a wiedza ze bezpłodne pary gotowe sa zrobić wszystko byle mieć upragnione dziecko wiec korzystają .

Do góry