reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, ja juz w domu, na obecnym etapie jest ok [emoji4] Najwazniejsze: serduszko pieknie bije 153 bpm, a fasolka ma juz 12mm [emoji7][emoji7][emoji7] Kosmowka, owodnia, pecherzyk zoltkowy tez w porzadku [emoji4]
dzis jest 7tc +3dni (nie wiem jak to sie prawidlowo zapisuje [emoji6])
Jedyne co, to Pan Dr uprzedzil, zeby sie nie spieszyc z mowieniem rodzinie i bliskim, bo tak minimum do 9tc nic nie jest pewne w ciazy [emoji849]
Zatem prosze nasz maly Cudzie, rosnij zdrowo przez najblizszych 8 miesiecy, az do szczesliwego rozwiazania [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 879822
Pięknie:* gratuluje❤❤❤

@Kurcia proszę tu nie martwić się tylko czekać spokojnie pamiętak Kochana jakość a nie ilość. Trzymam kciuki bardzo mocno✊✊✊✊✊✊✊
@Olk@24 porobisz badania i wszystko będziesz wiedziała co i jak a jak wrażenia z wizyty?
@chlopkers cudne maleństwo❤️❤️❤️❤️❤️ cudzie trwaj.

Ja już po wizycie. Ogólnie nie jest źle dostałam metypred i wlewy z intralipidu. Reszta jest ok. Teraz czekanie na telefon:D

Sprawdzil czy sa krwiaki czy kosmowka sie nie odkleja i mowi ze plamienie bylo nie zwiazane z ciaza. Bardziej od tej mojej nadzerki [emoji4]
Kurciu, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. To są co prawda 2 ale dorodne, złote jajeczka i będzie piękna ciąża.
Jak się czujesz? Faktycznie trochę ryzyko brać dwa. Masz ładne endometrium? Ja bym się chyba zdecydowała na 2 jeśli z jajnikami byłoby wszystko dobrze i jakby było piękne endometrium.
Pani dr mowi ze ladne endo. 9 czy 10mm.
Czuje sie w miarę. Chociaz o wiele bardziej mnie wszystko boli niz poprzednia punkcja.
Kurciu poczekaj do tej decyzji do poniedziałku aż zadzwonią do Ciebie z labu i powiedzą jak się zarodki rozwijają i jakiej są klasy. Jeśli są dobrej jakości to mysle lepiej wziąć jednego a drugiego jak już będziesz chciała mieć drugiego dzidziusia [emoji5]
Tak chyba zrobie.
Nigdy crinone nie mialam ale kurczaczku ty chyba masz lutinusa to ja bym brala choc 3x1
Wlasnie mam crinone ;) wydebilam od doktorka ale zapomniałam spytać o dawkowanie...
@zylwia Ty go mialas?

reklama
Do góry