reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, ja juz w domu, na obecnym etapie jest ok [emoji4] Najwazniejsze: serduszko pieknie bije 153 bpm, a fasolka ma juz 12mm [emoji7][emoji7][emoji7] Kosmowka, owodnia, pecherzyk zoltkowy tez w porzadku [emoji4]
dzis jest 7tc +3dni (nie wiem jak to sie prawidlowo zapisuje [emoji6])
Jedyne co, to Pan Dr uprzedzil, zeby sie nie spieszyc z mowieniem rodzinie i bliskim, bo tak minimum do 9tc nic nie jest pewne w ciazy [emoji849]
Zatem prosze nasz maly Cudzie, rosnij zdrowo przez najblizszych 8 miesiecy, az do szczesliwego rozwiazania [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 879822
Pięknie:* gratuluje❤❤❤

@Kurcia proszę tu nie martwić się tylko czekać spokojnie pamiętak Kochana jakość a nie ilość. Trzymam kciuki bardzo mocno✊✊✊✊✊✊✊
@Olk@24 porobisz badania i wszystko będziesz wiedziała co i jak a jak wrażenia z wizyty?
@chlopkers cudne maleństwo❤️❤️❤️❤️❤️ cudzie trwaj.

Ja już po wizycie. Ogólnie nie jest źle dostałam metypred i wlewy z intralipidu. Reszta jest ok. Teraz czekanie na telefon:D

Sprawdzil czy sa krwiaki czy kosmowka sie nie odkleja i mowi ze plamienie bylo nie zwiazane z ciaza. Bardziej od tej mojej nadzerki [emoji4]
Kurciu, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. To są co prawda 2 ale dorodne, złote jajeczka i będzie piękna ciąża.
Jak się czujesz? Faktycznie trochę ryzyko brać dwa. Masz ładne endometrium? Ja bym się chyba zdecydowała na 2 jeśli z jajnikami byłoby wszystko dobrze i jakby było piękne endometrium.
Pani dr mowi ze ladne endo. 9 czy 10mm.
Czuje sie w miarę. Chociaz o wiele bardziej mnie wszystko boli niz poprzednia punkcja.
Kurciu poczekaj do tej decyzji do poniedziałku aż zadzwonią do Ciebie z labu i powiedzą jak się zarodki rozwijają i jakiej są klasy. Jeśli są dobrej jakości to mysle lepiej wziąć jednego a drugiego jak już będziesz chciała mieć drugiego dzidziusia [emoji5]
Tak chyba zrobie.
Nigdy crinone nie mialam ale kurczaczku ty chyba masz lutinusa to ja bym brala choc 3x1
Wlasnie mam crinone ;) wydebilam od doktorka ale zapomniałam spytać o dawkowanie...
@zylwia Ty go mialas?

reklama
Do góry