reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bylam u Pasnika. Immunologicznie wszystko ok. Jestem po drugiej stymulacji. Dzisiaj mialam punkcje. 2 komorki tylko pobrali.

To nie musi byc tylko a moze byc 'az' - pozytywne myslenie kochana! Dobrze ze nie masz problemu immuno bo to jest to co mnie rozwala!!!
Bede robic leczenie wlasnie od Pasnika i wlasnie powoli zaczynam panikowac !!!
To teraz spokojnie czekasz na to co bedzie sie dzialo, bedziecie zapladniac teraz?

No wlasnie sie zastanawiam. Bo jeszcze ten dupek 3x1. Nie chce przesadzic w druga strone :)
Ja teraz mialam 3x1 dupek potem.zwiekszony do 2-1-2 przez dr P-A z uwagi na plamienia, mialam lutinusa 3x2, dodatkowo bralam cichaczem 3x1 luteine i tez gdzes 2 tygodnie bralam prolutex przez plamienia wiec mialam mega dawki a progesteronu sie chyba przedawkowac nie da. Ja bym zadzwonila do dr G. Powiedz ze dziś mialas punkcje i dala ci tylko takie leki a masz w domu jeszcze lutinus i zobacxysz co powie. A heoaryna?

W sumie wszystko zależy od współpracy dziecka i tego czego oczekujesz :p ja robiłam u siebie w klinice prenatalne w Katowicach w Angeliusie, każde badanie (czyli nagranie) trwa pi razy oko 10 min. Pierwsze jest o tyle fajne, że córa była jeszcze mała i wszystko fajnie widać, 2 i 3 to nic specjalnego, jeśli chodzi o "widoki", 4d i te inne cuda, też nie wyszły, bo młoda się chowała. Jednak dla Nas najważniejsze było, że każdy narząd został sprawdzony, wiemy że jest zdrowa i wszystko w porządku. A wyglądem będziemy się zachwycać na żywo :-D
właśnie na forach czytałam że takie badanie minimum 30 min powinni trwać I dlatego się zdążyłam do kliniki bo ponoć 7 min robia

reklama
Trochę nowa bida, bo w trzypaku od niedawna. ;) tak więc mdłości, bezsenność, wzdęcia ale warto było. Moja córka w siódmym niebie, bo bardzo chciała rodzeństwo. Szkoda, że taka duża różnica wieku będzie ale na to już nie mam wpływu.

To wymarzony final mojej historii! No moze niekoniecznie trzypak a dwupak mnie usastysfakcjonuje! Bedzie trzy to bedzie pieknie [emoji12]Miejmy nadzieje ze tez tak bedzie po tym leczeniu ktorego mimo wszystko sie strasznie boje. Dbaj o siebie!

Do góry