reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bylam u Pasnika. Immunologicznie wszystko ok. Jestem po drugiej stymulacji. Dzisiaj mialam punkcje. 2 komorki tylko pobrali.

To nie musi byc tylko a moze byc 'az' - pozytywne myslenie kochana! Dobrze ze nie masz problemu immuno bo to jest to co mnie rozwala!!!
Bede robic leczenie wlasnie od Pasnika i wlasnie powoli zaczynam panikowac !!!
To teraz spokojnie czekasz na to co bedzie sie dzialo, bedziecie zapladniac teraz?

No wlasnie sie zastanawiam. Bo jeszcze ten dupek 3x1. Nie chce przesadzic w druga strone :)
Ja teraz mialam 3x1 dupek potem.zwiekszony do 2-1-2 przez dr P-A z uwagi na plamienia, mialam lutinusa 3x2, dodatkowo bralam cichaczem 3x1 luteine i tez gdzes 2 tygodnie bralam prolutex przez plamienia wiec mialam mega dawki a progesteronu sie chyba przedawkowac nie da. Ja bym zadzwonila do dr G. Powiedz ze dziś mialas punkcje i dala ci tylko takie leki a masz w domu jeszcze lutinus i zobacxysz co powie. A heoaryna?

W sumie wszystko zależy od współpracy dziecka i tego czego oczekujesz :p ja robiłam u siebie w klinice prenatalne w Katowicach w Angeliusie, każde badanie (czyli nagranie) trwa pi razy oko 10 min. Pierwsze jest o tyle fajne, że córa była jeszcze mała i wszystko fajnie widać, 2 i 3 to nic specjalnego, jeśli chodzi o "widoki", 4d i te inne cuda, też nie wyszły, bo młoda się chowała. Jednak dla Nas najważniejsze było, że każdy narząd został sprawdzony, wiemy że jest zdrowa i wszystko w porządku. A wyglądem będziemy się zachwycać na żywo :-D
właśnie na forach czytałam że takie badanie minimum 30 min powinni trwać I dlatego się zdążyłam do kliniki bo ponoć 7 min robia

reklama
Trochę nowa bida, bo w trzypaku od niedawna. ;) tak więc mdłości, bezsenność, wzdęcia ale warto było. Moja córka w siódmym niebie, bo bardzo chciała rodzeństwo. Szkoda, że taka duża różnica wieku będzie ale na to już nie mam wpływu.

To wymarzony final mojej historii! No moze niekoniecznie trzypak a dwupak mnie usastysfakcjonuje! Bedzie trzy to bedzie pieknie [emoji12]Miejmy nadzieje ze tez tak bedzie po tym leczeniu ktorego mimo wszystko sie strasznie boje. Dbaj o siebie!

Do góry