reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama

Załączniki

• E0ADFC1E-C47E-46F8-A1DA-77B17C3A6D2C.jpeg
    E0ADFC1E-C47E-46F8-A1DA-77B17C3A6D2C.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 74
Dziewczyny, ja juz w domu, na obecnym etapie jest ok [emoji4] Najwazniejsze: serduszko pieknie bije 153 bpm, a fasolka ma juz 12mm [emoji7][emoji7][emoji7] Kosmowka, owodnia, pecherzyk zoltkowy tez w porzadku [emoji4]
dzis jest 7tc +3dni (nie wiem jak to sie prawidlowo zapisuje [emoji6])
Jedyne co, to Pan Dr uprzedzil, zeby sie nie spieszyc z mowieniem rodzinie i bliskim, bo tak minimum do 9tc nic nie jest pewne w ciazy [emoji849]
Zatem prosze nasz maly Cudzie, rosnij zdrowo przez najblizszych 8 miesiecy, az do szczesliwego rozwiazania [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 879822
Piękna dzidzia [emoji7] [emoji7]

Tak, do prenatalnych. Ale ciezko tak ukryc przed rodzicami, tym bardziej, ze za tydzien przyjezdza do nas moja mama na 2,5 tyg, przeca nie bede robic z siebie idiotki i udawac ze wszystko u nas bez zmian i po staremu [emoji6] Zreszta sama by sie zorientowala

No ale ze rodzicom się mówi od samego początku to chyba oczywiste. ;)
Myśle Ze lekarzowi chodzi o dalsza rodzine - ciotki srotki i podlotki.

Girls czy robiła któraś z Was badania prenatarne w gymcentrum w katowicach? Zastanawiam się czy tam się zapisać czy nie bo czytałam na forach ze zbywaja badanie w 7 min...
Ja robilam dwa. Pierwsze u pani dr Zofii Augustyniak czy podobne nazwisko i ja polecam a drugie u dr Szwaczki i tu juz bylam troche rozczarowana. Chcialam wogole isc do dr Rozmus Warcholinska bo u niej zawsze byly tlumy ale nie udalo mi.sie tego zgrac z wizyta

Dziewczyny powiecie mi gdzie go szukać w Łodzi? Jak długo czeka się na termin?
Albo mi się wydawało albo ktos tutaj pisał, że można się poradzić on-line (może nie do końca on-line tylko e-mail) Ktoras coś wie? Bo ja mam jeden wynik na który chciałbym zeże spojrzał specjalista, a wolałbym zapłacić przelewem niż jechać do Łodzi. Jakie badania on zaleca?
On zrobi wywiad i na jego podstawie zleca badania. Ja bylam w APC ale teraz tam jest chyba remont. Ja z nim mam kontakt mailowy od wizyty, nie wiem czy kogos konsultował bez wizyty. Ja mysle ze warto do niego zajechac bo moze cos zlecić Ci dodatkowego. Dziewczyny chyba tez umawialy sie do niego na znanym lekarzu

reklama
Coz trzeba liczyc ze zostana te dwa do 3 doby...

@misis188 wlasnie nie wiem kiedy beda dzwonic skoro jutro wolne...

Dziewczyny ta nowa pani dr powiedziała ze crinone juz moge od dzis... mimo ze na karteczce z kliniki jest ze progesteron od rana dzien po punkcji... ale moze dam w takim razie dzis wieczorem...

Mam crinone 1x1 i dupek 3×1. Myslicie se starczy?
Nigdy crinone nie mialam ale kurczaczku ty chyba masz lutinusa to ja bym brala choc 3x1

Do góry