reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Sprawdzil czy sa krwiaki czy kosmowka sie nie odkleja i mowi ze plamienie bylo nie zwiazane z ciaza. Bardziej od tej mojej nadzerki [emoji4]
To dobrze, że nic się złego nie dzieje. Odpoczywaj teraz po tych emocjach. [emoji8] ja przez trzy dni po usg co chwilę oglądałam fotki moich kluseczek. To jest niesamowity widok. [emoji7]

reklama
Dziewczyny, ja juz w domu, na obecnym etapie jest ok [emoji4] Najwazniejsze: serduszko pieknie bije 153 bpm, a fasolka ma juz 12mm [emoji7][emoji7][emoji7] Kosmowka, owodnia, pecherzyk zoltkowy tez w porzadku [emoji4]
dzis jest 7tc +3dni (nie wiem jak to sie prawidlowo zapisuje [emoji6])
Jedyne co, to Pan Dr uprzedzil, zeby sie nie spieszyc z mowieniem rodzinie i bliskim, bo tak minimum do 9tc nic nie jest pewne w ciazy [emoji849]
Zatem prosze nasz maly Cudzie, rosnij zdrowo przez najblizszych 8 miesiecy, az do szczesliwego rozwiazania [emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 879822
Mówią za do 3 miesiąca nie powinno się mówić:)

To dobrze, że nic się złego nie dzieje. Odpoczywaj teraz po tych emocjach. [emoji8] ja przez trzy dni po usg co chwilę oglądałam fotki moich kluseczek. To jest niesamowity widok. [emoji7]
Wlasnie zarqz ogarne sobie jogurt nat. z malinami bo mam od 3 dni faze na to [emoji4] i ide spac. Ja wciaz nie sypiam nocami, normalnie w tygodniu to wstaje okolo 12-13 [emoji23] takze dla mnie bez przedpoludniowej drzemki, jest teraz srodek nocy [emoji23]

Mówią za do 3 miesiąca nie powinno się mówić:)
Tak, do prenatalnych. Ale ciezko tak ukryc przed rodzicami, tym bardziej, ze za tydzien przyjezdza do nas moja mama na 2,5 tyg, przeca nie bede robic z siebie idiotki i udawac ze wszystko u nas bez zmian i po staremu [emoji6] Zreszta sama by sie zorientowala

No malo malo.
Waham sie. Jak wezme oba i nie wyjdzie to kurna znow wszystko od nowa?
Kurciu poczekaj do tej decyzji do poniedziałku aż zadzwonią do Ciebie z labu i powiedzą jak się zarodki rozwijają i jakiej są klasy. Jeśli są dobrej jakości to mysle lepiej wziąć jednego a drugiego jak już będziesz chciała mieć drugiego dzidziusia [emoji5]

Tak, do prenatalnych. Ale ciezko tak ukryc przed rodzicami, tym bardziej, ze za tydzien przyjezdza do nas moja mama na 2,5 tyg, przeca nie bede robic z siebie idiotki i udawac ze wszystko u nas bez zmian i po staremu [emoji6] Zreszta sama by sie zorientowala
Eee to ja rodzica I teścia od razu powiedziałam;) bo żył i tym transferem I po nocach nie spali. Jutro jadę do teściowej na roladki z kluskami śląskim :)

Wlasnie zarqz ogarne sobie jogurt nat. z malinami bo mam od 3 dni faze na to [emoji4] i ide spac. Ja wciaz nie sypiam nocami, normalnie w tygodniu to wstaje okolo 12-13 [emoji23] takze dla mnie bez przedpoludniowej drzemki, jest teraz srodek nocy [emoji23]
Nic mi nie mów. Masakra. Ja nie mogę spać, a rano o 6 trzeba wstać. Jestem jak zombiak. Do tego mdłości na okrągło a wieczorem brzuch jak bania. [emoji33] gęba i szyja wysypane jak u nastolatka. Doprawdy piękna jestem i zwiewna. [emoji23]
W takim razie "dobrej nocy". ;)

Eee to ja rodzica I teścia od razu powiedziałam;) bo żył i tym transferem I po nocach nie spali. Jutro jadę do teściowej na roladki z kluskami śląskim :)
O jaaaa.. absolutnie uwielbiam roladki z kluskami slaskimi! Mieso jeszcze spoko, ale kurcze zabieralam sie dwa razy do klusek i nigdy nie byly tak dobre jak wychodza innym [emoji6] pomimo ze teoretycznie robie z tego samego przepisu co ciocia, kolezanka..

reklama
Zeby nie zapitalac do Lodzi to mozesz poszukac w swojej okolicy labo Synevo - oni odsylaja probki do apc wlasnie. Maja drozej ale i tak sie oplaca bardziej niz jechac do lodzi osobiscie :) ewentualnie w szpitalu dzieciecym w Prokocimiu powinni to chyba miec w ofercie.
@Olk@24 - WSZYSTKIE te badania zarobisz np. w invicta , cytokiny i subpopulacje . Wszystkie ANA w diagnostyce albo Alab

Do góry