reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Girls czy robiła któraś z Was badania prenatarne w gymcentrum w katowicach? Zastanawiam się czy tam się zapisać czy nie bo czytałam na forach ze zbywaja badanie w 7 min...

W sumie wszystko zależy od współpracy dziecka i tego czego oczekujesz :p ja robiłam u siebie w klinice prenatalne w Katowicach w Angeliusie, każde badanie (czyli nagranie) trwa pi razy oko 10 min. Pierwsze jest o tyle fajne, że córa była jeszcze mała i wszystko fajnie widać, 2 i 3 to nic specjalnego, jeśli chodzi o "widoki", 4d i te inne cuda, też nie wyszły, bo młoda się chowała. Jednak dla Nas najważniejsze było, że każdy narząd został sprawdzony, wiemy że jest zdrowa i wszystko w porządku. A wyglądem będziemy się zachwycać na żywo :-D

reklama
@Kurcia proszę tu nie martwić się tylko czekać spokojnie pamiętak Kochana jakość a nie ilość. Trzymam kciuki bardzo mocno✊✊✊✊✊✊✊
@Olk@24 porobisz badania i wszystko będziesz wiedziała co i jak a jak wrażenia z wizyty?
@chlopkers cudne maleństwo❤️❤️❤️❤️❤️ cudzie trwaj.

Ja już po wizycie. Ogólnie nie jest źle dostałam metypred i wlewy z intralipidu. Reszta jest ok. Teraz czekanie na telefon:D
Z wynikami badań mam jechać na kolejną konsultacje u wtedy decyzja co robimy , ogólnie po wizycie jestem bardzo zadowolona konkretny gość porostu :)

Za namowa przyjaznej mi duszyczce! Kasiu nie pamietam Twojego nicka @Chlopers ???? wracam do Was dziewczyny! nie bylo mnie tu juz chyba z pol roku ale wracam i licze na ogromne wsparciie! A wiem ze na Was mozna liczyc
Niedlugo zaczynam immunosupresje i miejmy nadzieje trafne podejscie!!
Sciskam mocno [emoji173]️

Za namowa przyjaznej mi duszyczce! Kasiu nie pamietam Twojego nicka @Chlopers ???? wracam do Was dziewczyny! nie bylo mnie tu juz chyba z pol roku ale wracam i licze na ogromne wsparciie! A wiem ze na Was mozna liczyc
Kochana..jak dobrze ze jestes!!! Witaj!

Bylam u Pasnika. Immunologicznie wszystko ok. Jestem po drugiej stymulacji. Dzisiaj mialam punkcje. 2 komorki tylko pobrali.
Kochana ściskam mocno aby te dwie okazały się być tymi szczęśliwymi :yes: teraz nie masz już na nic wpływu , pozostaje mieć nadzieję.... dwie komórki= bliźniaki :D

Asiu jak dobrze,że wróciłaś! :)

reklama
Do góry