Idź smialo tyle lat czekania ja np nie wracam do pracy chociaż też mam siedząca ale w chemii:/Hej dziewczyny. Jak już opadły emocje związane z USG serduszkowym to pojawiły się kolejne zamartwienia. Mianowicie kiedy iść na zwolnienie. Planowałam iść już od maja bedzie 8 tc ale wczoraj usłyszałam od lekarza że ciąża to nie choroba i najgorsze co mogę zrobić to iść na zwolnienie i oglądać seriale. Praca niby lekka przed kompem ale mam pod sobą ok 200 osób więc stresu sporo. W tym często 150 km jeżdżę do innego miasta na spotkania itd . Sama nie wiem co robić. Mąż mówi żebym szła bo nie może patrzeć jak mnie nie ma po 10-12 godzin. Ta ciąża była tak bardzo wyczekiwana że nie darowałabym sobie jakby w pracy coś się zadziało z drugiej strony lekarz mówi co innego.
reklama
jasani
Fanka BB :)
No obie bardzo ładne. Ja pod koniec maja idę na wesele i może też taką zakupię.Zobacz załącznik 848652
Ja wszystkie ciuchy tam kupuje. Wczoraj mi przyszla i na tym zdjeciu wlasnie mierzylam tylko cieplutka jest ale w przyszlym tyg bedzie chlodniej to jeszcze ponosze. Dalam za nia ok 60kr i kupilam sobie jeszcze ta ze zdjecia za 23kr ze znizka klubowa
Piekny masz brzusio
Gratulacje super wynik ..kciuki za przyrostKochane, 8 dpt 3 dniowego zarodka beta 46,19 mlU. Lekarz mówi, że beta wyjściowa dobra, teraz strach o to żeby przyrastała. Czekanie na wyniki to była najdłuższa godzina w moim życiu
Weź sobie zerknij po 16 już wstawiają mi mówili że dopiero po 18 ale są zawsze wcześniej wiec powoli możesz atakować stronęNo ja na szczescie na stronie moge sprawdzic, ale nerwy takie ze szkoda gadac... Co chwile sprawdzam, mimo ze Pani w labo powiedziala ze dopiero wieczorem.. No nic. Trzeba czekac i sie modlic...
Mam podobnie wywaliło mnie jak nie wiem ale wydaje mi się że mam to po lekach .. choć non stop mnie mrowi i coś się tam dzieje ..tworzy uwielbia ten stanJa nibu 3+5 od zaplodnienia a Masakra mnie wudelo ale podbrzusze się zarysowujeZobacz załącznik 848689
Sylvia00
Dokladnie nie wiem bo moj M odebral wynik... Ale chyba IgGAle IgG czy IgM?
anetka303
Ja bym poszła na l4. To twój Czas, ciesz się ciąża, chodź na spacery. W pracy nikt Ci leżała nie da za to że zapieprzasz jak wół. Powinnaś unikać stresu i wysypiac sie bo jak się dzieciątko urodzi to nie licz na wypoczynek [emoji2]Hej dziewczyny. Jak już opadły emocje związane z USG serduszkowym to pojawiły się kolejne zamartwienia. Mianowicie kiedy iść na zwolnienie. Planowałam iść już od maja bedzie 8 tc ale wczoraj usłyszałam od lekarza że ciąża to nie choroba i najgorsze co mogę zrobić to iść na zwolnienie i oglądać seriale. Praca niby lekka przed kompem ale mam pod sobą ok 200 osób więc stresu sporo. W tym często 150 km jeżdżę do innego miasta na spotkania itd . Sama nie wiem co robić. Mąż mówi żebym szła bo nie może patrzeć jak mnie nie ma po 10-12 godzin. Ta ciąża była tak bardzo wyczekiwana że nie darowałabym sobie jakby w pracy coś się zadziało z drugiej strony lekarz mówi co innego.
Piękne te wszystkie Wasze brzuszki [emoji7] mam nadzieję, że sie zaraże[emoji6]Ja nibu 3+5 od zaplodnienia a Masakra mnie wudelo ale podbrzusze się zarysowujeZobacz załącznik 848689
reklama
hope322
Ja mam komunie i planuje zakup koronkowej, tez w H&M, w tych dzianinowych moze byc za goraco koniec maja to juz u Ciebie chwile przed porodemNo obie bardzo ładne. Ja pod koniec maja idę na wesele i może też taką zakupię.
Podziel się: