reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
:wink:Siedzę sobie w kolejce do dentysty i nadganiam ... ile wyście napisały
Ja dziś wytulilam , wycałowałam , wygilgalam swoją chrzeniaczke napatrzyłam się na Wasze zdjęcie brzuszków i mam nadzieje ze tez mnie zarazicie :blink:.

Hej, zrobiłam betę w 5 dpt 5 dniowej blastki i mam 9,18. Czy możliwe, że na wynik wpływ ma jeszcze ovitrelle sprzed 12 dni? Piszą, że do 20 dni może przekłamywać wynik, ale już sama nie wiem czy się cieszyć po cichutku czy nie

Hej, zrobiłam betę w 5 dpt 5 dniowej blastki i mam 9,18. Czy możliwe, że na wynik wpływ ma jeszcze ovitrelle sprzed 12 dni? Piszą, że do 20 dni może przekłamywać wynik, ale już sama nie wiem czy się cieszyć po cichutku czy nie
Szczerze mowiac nie chce mi sie wierzyc, ze to jeszcze ovitrelle :) moze za bardzo jeszcze nie skacz z radosci ale mysle, ze mozesz byc spokojna! Jak dla mnie wynik czadowy:D

reklama
Do góry