reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny, juz jutro jade po swoje 'dzieciaki' :-) mam nadzieje ze sie dobrze rozwijaly, wierze w je ale z drugiej strony ciągle strach... od jutra urlop i rekonwalescencja :tak:i przygotowania do piątkowej obrony:szok: bedziemy bronic sie w ... trójke ;) hehe najciekawsze jest to ze prawdopodobnie w czasie trawania obrony bede czekac lub bede tuz po wyniku bety która odkryje karty .....:szok: nieźle co?? pozdrawiam was :laugh2:

reklama
Witajcie kochane!
Nie dam rady nadrobić wszystkich postów, ale chciałam się pochwalić ,że 21.09 zostałam mamą Lenki-waży 3950g i ma 57cm.Jest przecudowna i kochana.Pozdrawiam Was wszystkie i życzę oby wszystkim Wam się udało.

Elcia83 doskonale Cię rozumiem, Twoja Mama napewno teraz Cię wspiera gdzieś tam daleko, ja proszę o wsparcie mego Tatę... trzymam kciuki abyś za 9 miesięcy mogła się nam tu pochwalić jak Magdusia 31 - Magdusia gratulacje! Oby każda z nas już niedługo była taka szczęśliwa jak Ty teraz ... i Aduś16 mocno trzymam kciuki za jutrzejszy dzień!

Witajcie kochane!
Nie dam rady nadrobić wszystkich postów, ale chciałam się pochwalić ,że 21.09 zostałam mamą Lenki-waży 3950g i ma 57cm.Jest przecudowna i kochana.Pozdrawiam Was wszystkie i życzę oby wszystkim Wam się udało.
No narescie sie odezwalas Gratuluje.Widze ze tez masz malego klocka a i dluga jest.Jeszcze raz pociechy z Lenki.:-):-):-):-)

Hej dziewczynki, dziękujemy za wasze zrozumienie, kciuki, dobroć. Dobro powraca
Mam dobre wieści

Jesteśmy bardzo szczęśliwi
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
Wszystko dobrze serduszko pika. Maleństwo ma 6 cm dokładnie i na początku odpychało się nóżkami i hola do góry i tak kilka razy, jakie to niesamowite. Potem jakby się przestraszyło i schowało troche, pani chciała zrobić zdjęcie buźki ale się nie udawało, kazała mi kaszleć a małe cisza i spokój, na przekór.
Warto było tyle czekać, oj warto. I każda łza poszła w zapomnienie. Choć przyznam, że bardzo się bałam bo od wczoraj znów bolał mnie brzuch a dalej taki nie wyrośnięty praktycznie.

Dziewczynki wiele z Was jeszcze czeka na to przeżycie ale ja naprawdę wierzę w to że Wam się uda, medycyna z każdym dniem idzie postępowo, a i Wy dzięki temu forum dojrzejecie, uwierzycie. Z tym wsparciem tutaj napewno Wam się uda, ani przez chwilę nie przestajecie w to wątpić. Ja w kalendarzyku swoim zapisywałam z tyg wyprzedzeniem np w weekend wpisałam na dzisiaj, widzimy naszego zdrowego dzidziusia. Może coś w tym jest.

&&&&&&&&&&&&&& i pozytywne ciążowe fluidki dla Was.

Dziękuje dziewczynki

Magdusia gratulacje!!!Duza ta Twoja Lenka:)Niech zdrowo rosnie na pocieche Mamusi:-)
Zosia wreszcie,bo juz sie martwilam. A Malenstwo madre chowa sie jak taki golutki nie ubrany,a wszyscy chca patrzec;-). A powaznie ciesze sie bardzo,ze wszystko dobrze. To ja w swoim kalendarzyku zapisze "8.10.2012 beta 112" i wierze,ze sie spelni...

Niuska spełni się przeczytaj książkę Secret, może nie wszystko tam jest prawdą ale ja podkreśliłam fragmenty.
&&&&&& za Cibie i resztę

A wogóle nie pamietam ale ktoś to chyba dziś obchodzi urodziny. Wszystkiego najlepszego i spełnienia tego najskrytszegi marzenia
A może mi się coś pomerdało :-D

Elcia, trzymam mocno kciuki. Kiedy testujesz?
Aduś, kciuki zaciśnięte podwójnie, za obronę i za wysoką betę. Będziesz miało co opijać, oczywiście soczkiem:-D

Zosia,
teraz to tylko łzy szczęścia mogą Ci płynąć. Mi też się łezka zakręciła, jak czytałam twój post. Bardzo Ci gratuluję i życzę dużo zdrówka Tobie i Maleństwu. To musi być pełnia szczęścia usłyszeć bicie serduszka swojej wyczekiwanej, wymodlonej i wymarzonej dzidzi.
Magdusia, chociaż my się jeszcze nie znamy, to Tobie również gratuluję pięknej i zdrowej córy. Ucałuj ją mocno ode mnie. Niech się zdrowo chowa. No i pogratuluj dumnemu tatusiowi:-D

Zosiak - super wieści - to niesamowite jak się widzi, ze w środku siedzi taki maly człowieczek :tak:
gratuluję pozytywnych wieści!!!!!!!!!!!!

Aisha - widzę, ze USG już w poniedziałek, więc pozaciskam kciukaski za pukające serduszko &&&&&&&&&&&&&&&

Lucy - a Ty kiedy masz USG??

madzialenak - czytałam wczesniej, ze nie zamierzasz sie poddawać i bardzo mnie to cieszy ;)
to co teraz działacie??

trzymajcie się dziewczynki i myślcie pozytywnie ;) ja też po transferze z Maja chodziłam przez 2 tyg i uwazałam, ze jestem w ciąży i tak sie stało ;)

reklama
A wogóle nie pamietam ale ktoś to chyba dziś obchodzi urodziny. Wszystkiego najlepszego i spełnienia tego najskrytszegi marzenia
A może mi się coś pomerdało :-D

nie nie pomerdalo ci sie Zosiu - dziekuje serdecznie.

Dzis dzwonili z kliniki transfer moich mrozaczkow juz w czwartek :-). Mam nadzieje ze rozmroza sie ladnie.

Do góry