reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Magdusia Lenka jest przesłodka:tak:

Ja jestem po wczorajszym pierwszym usg jeden bąbel jest na pewno i mam jego śliczną fotkę ale lekarz coś przebąkuje że coś tam jeszcze wdać i jest możliwe że za 2 tygodnie ktoś się jeszcze ujawni;-)
i znów odliczam od nowa tym razem 2 tygodnie:-)

reklama
Magdusia - Lenka jest prześliczna!
dorex - serdecznie Ci gratuluje i trzymam już kciuki za kolejne usg, aby drugi maluszek się pokazał
yes2.gif

Cześć Dziewczyny. Wczoraj byłam w 8 dpt, nie wytrzymałam i zrobiłam betę. Wynik 1,2. Norma laboratorium <1 dla braku ciąży. Jestem już po 2 nieudanych invitro, wówczas dwukrotnie w 14 dniu miałam betę 0,1 i 0,2. Czy wg. was wynik 1,2 w 8 dpt świadczy o niepowodzeniu :( ? Miałam wszczepione 2 zarodki 9A i 12A.

Dorex, gratuluję i trzymam kciuki żeby braciszek lub siostrzyczka tego widoczneo bąbelka też się ujawniła :-)

Egula a ilu dniowe zarodki Ci podano? Myśle, że w 8 dpt. jeszcze nic może nie być przesądzone bo nie wiadomo czy zarodki zdażyły się zagnieżdzić. Trochę się pośpieszyłaś z tą betą. Wynik 1,2 może świadczyć, że coś się zaczyna dziać. Zbadaj betę za kilka dni, wtedy będziesz miała jasność. Trzymam kciuki aby beta urosła :tak:

Zapomniałam napisać: zarodki 3 dniowe, "świeże". Z tego co się naczytałam to dziewczyny którym się udało miały w tym okresie betę >10.

lucy - tylko moja Maja jest z INV (robiliśmy w AM w Białymstoku) ze względu na tragiczne wyniki MMa.... udało sie pierwsze podejście (ISCI).... a kolejne 2 ciąże to już naturalsiki, które wg lekarzy nie mogły się zdarzyć :-)
ale doskonale pamietam to przez co przechodziliśmy i trzymam za Was kciuki, bo jesteście wszystkie baaardzo dzielne :tak:
to za Twoje USG 2.10 tez już zaciskam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&

lawendowy sen - Twoja historia jest niesamowita, masz ogromną siłę w sobie i na pewno doczekasz się swojego szczęścia ;)

Magdusia - sliczna Lenka - gratuluje ;)

dorex - super, że już jest 1 bąbelek, czekamy zatem na kolejne podglądanko :tak:

Egula trzymam kciuki, aby maluszki się zadomowiły, myślę ,że niepotrzebnie tak szybko zrobiłaś betę ... pamietam, że ja po swoich niepowodzeniach szukałam informacji o wynikach bety, i znalazłam takie,że pozytywna beta wyszła późno, nawet dopiero w 16 dniu, więc nie martw się na zapas, poczekaj do 14 dnia jak doktor mówił ... bądź dobrej myśli
yes2.gif

reklama
Do góry