reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie ale juz jrdna kiedys miala problem przez to ze pisala nazwy klinki i dr nszwuska
Nirwiem jak oni na to wpadli ale zaprosili ja do kliniki mowiac czwmu tak brzudko pisze na lekarzy itd
Nie pamietam nicku dziewczyny ale bylo jej zle bardzo i odeszla
Ktos pamoeta te sytuacje??
Ja pamietam dokładnie tylko jej sytuacja byla bardzo specyficzna i nie trudno moim zdaniem sie bylo domyslec o kogo chodzi bo tam chyba i z oocytami byly jaja boi zle reagowala na stymulacje chyba i z zarodkami

reklama
Marg Moxe stworzmy grupe naturalnie po ivf [emoji14]zobaczymy jakie zavhowanie byloby nas huhu
Problem w tym ze niestety jest tu taka grupa ale ucichla ....
jak sie czujesz?

Haaaaa!!! A mi pan doktor mówił ze to dziwne, źe raczej się pacjentki nie skarżą, mierzył ciśnienie itd. A mnie głowa bite 1,5 tygodni napieprzala 24 godziny na dobę, ze ledwo żyłam. Tylko ze ja mam migreny, wiec pewnie te hormony jakoś uaktywniły.
Chyba tak jest ja ostatnia stymulacjie miałam w grudniu A bóle głowy zostały wie że to też że szczpieniami. Ale jak przez 10 miesięcy pod rząd miałam stymulacje to ciężko się dziwić że tak organizm reaguje... zanim się z tego wyczyścić...

reklama
Moze poprisru takie slowo nie strasz mnie jej wyszlo z ust[emoji16]ja jestem na lipcowkach a nie na coezarowkach bo dziewczyny sa za wrazliwe na po ivf wysmialy mnie ze uzywalam proszku innego niz jakis polski levela czy jakos tak
Kupuja najnowsze wynalazki gdzue ja o jakoes kurce do karmienia ledwo slyszalam termometr jakis z inny ja mam zwykly 4 sec i znam temp , uzywam ochroniaczy do lpzka
Kszdy robi jak uwaza
Kuouje co uwaza I nie ladnie kogos zgnebic ze ktis robi inaczej
Tera pewnie I tu I tam mnie nie lubicie[emoji85][emoji23][emoji23]

Lipcowki moje wiedza ze nicole z ivf i lepi mnie potraktowaly niz coezarowki po ivf dlatego tez pisalam jasani by mnie wypisala lol
Nie do końca się z tym zgadzam... każda robi jak uważa ja też nie mam.większości gadżetów, bede miała sporo używanych rzeczy i póki co nikt mnie nie wyśmiał :-)

Do góry