NapisałamHej odezwij się do mnie na priv bo ja do Ciebie nie mogę nie wiem dlaczego
reklama
Tzn. można coś więcej ? Co z akcja?Oj była juz raz akcja i to z kliniki w ktorej ja sie leczylan
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Witajcie opowiem Wam coś śmiesznego.... po prostu szok jeśli pozwolicie to mój naturalny cud przyłącze do waszych cudów z pomocą lekarza bo z Wami mi najlepiej
a więc przechodzę do rzeczy... patrzę ze jest forum odnośnie ciąż w moim okresie więc poczytałam ale ich niewiedza i przepraszam za słowo głupota i wiara w testy ciążowe itp są na tyle wkur...ze jednej napisałam co myślę i już mnie chyba nie lubią albo to ja taka dziwna albo one takie naiwne... " brzuch ja boli, niedawno poroniła ale przecież badanie bety wystarczy brak słów .... a jak delikatnie zasugerowałam że powinna pójść do lekarza zrobić inne podstawowe badania typu progresteron to mi napisano-NIE STRASZ MNIE a przecież chciałam dobrze
Moze poprisru takie slowo nie strasz mnie jej wyszlo z ust[emoji16]ja jestem na lipcowkach a nie na coezarowkach bo dziewczyny sa za wrazliwe na po ivf wysmialy mnie ze uzywalam proszku innego niz jakis polski levela czy jakos tak
Kupuja najnowsze wynalazki gdzue ja o jakoes kurce do karmienia ledwo slyszalam termometr jakis z inny ja mam zwykly 4 sec i znam temp , uzywam ochroniaczy do lpzka
Kszdy robi jak uwaza
Kuouje co uwaza I nie ladnie kogos zgnebic ze ktis robi inaczej
Tera pewnie I tu I tam mnie nie lubicie[emoji85][emoji23][emoji23]
Lipcowki moje wiedza ze nicole z ivf i lepi mnie potraktowaly niz coezarowki po ivf dlatego tez pisalam jasani by mnie wypisala lol
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczyny mam pytanie... kolejne prenatalne mam 07.05 to będzie 20 tc czyli dokładnie 19tc2dobra. Kiedyś mi dyktowałyście daty ze II prenatalne (połówkowe?) ma być od 20tc do 22 tc i tak właśnie myślę czy ja mam nie za wcześnie? Niby się w terminie mieszczę...Co prawda na moich I prenatalnych na wyniku pod opisem mam informację, że na kolejne nieinwazyjne prenatalne mam się zgłosić między 18-23 tc a datę moich prenatalnych wybrała mi pani z recepcji niejako ją narzucając... ja nie przeliczyłam tego na szybko i teraz nie wiem czy zostawić ten 07.05? czy o tydzień przesunąć? Może przesadzam, wybaczcie... ale poratujcie!
Nie przejmuj sie
Ja 2 prenatal mialam 21+5
A z Nicole 20+0
Ja to już taka jestem. Nabijam sobie głowę A potem wychodzi tak, że niepotrzebnie czasem. Internet jest dobry i niedobry. Wiele się można nauczyć Ale czasem też można sobie zaszkodzić.Ja wczoraj zabrałam swoje jedynego i ostatniego mrozaczka zobaczymy co to będzie za 11 dni czy się udało innej opcji pod uwagę niby nie biorę ale zawsze strach jest ..lecz ja nigdy nie podchodziłam do tego tak że na chwilę było zatrzymane przez życie kochana nie czytaj żadnych bzdor a będzie ci lepiej relaksik to podstawa
Trzymam kciuki, teraz najgorsze 11 dni. Bynajmniej ja tak to pamiętam, te 11 dni od transferu do wykonania próby to był horror. Dużo pozytywnej energii i będzie dobrze :-)
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Moze poprisru takie slowo nie strasz mnie jej wyszlo z ust[emoji16]ja jestem na lipcowkach a nie na coezarowkach bo dziewczyny sa za wrazliwe na po ivf wysmialy mnie ze uzywalam proszku innego niz jakis polski levela czy jakos tak
Kupuja najnowsze wynalazki gdzue ja o jakoes kurce do karmienia ledwo slyszalam termometr jakis z inny ja mam zwykly 4 sec i znam temp , uzywam ochroniaczy do lpzka
Kszdy robi jak uwaza
Kuouje co uwaza I nie ladnie kogos zgnebic ze ktis robi inaczej
Tera pewnie I tu I tam mnie nie lubicie[emoji85][emoji23][emoji23]
Lipcowki moje wiedza ze nicole z ivf i lepi mnie potraktowaly niz coezarowki po ivf dlatego tez pisalam jasani by mnie wypisala lol
Myśmy jakoś odchowane były na pieluchach tetrowych i oprane w proszku i E i wyszłyśmy na ludzi wózki ubranka i łóżeczka miałyśmy najczęściej w spadku bo kimś i tez dałyśmy rade
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
A myślisz ze oni maja czas czytać te nasze dyrdymały? Nie wydaje mi się. )
Nie ale juz jrdna kiedys miala problem przez to ze pisala nazwy klinki i dr nszwuska
Nirwiem jak oni na to wpadli ale zaprosili ja do kliniki mowiac czwmu tak brzudko pisze na lekarzy itd
Nie pamietam nicku dziewczyny ale bylo jej zle bardzo i odeszla
Ktos pamoeta te sytuacje??
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
No pamoetacie...
Podziel się: