reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jestem w 8tc i wyskoczyla mi kostka na gornej wardze boje sie ze to opryszczka... Jest ponoc bardzo niebezbieczna w ciazy... Moge to czyms pismarowac? Pomocy...

Spokojnie, ja miałam opryszczke zaraz po pozytywnej becie i nic nam nie jest :). Groźna jest opryszczka narządów płciowych i ,wg większości źródeł, ta na ustach, ale jeśli przechodzi się ją pierwszy raz w życiu.

reklama
Dziewczyny jestem w 8tc i wyskoczyla mi kostka na gornej wardze boje sie ze to opryszczka... Jest ponoc bardzo niebezbieczna w ciazy... Moge to czyms pismarowac? Pomocy...

Jest ponoć niebezpieczna, jak jest pierwszy raz w życiu. Jak to kolejna to nie masz się czym martwić. Ja mam już drugi raz w ciągu miesiąca, smaruję maścią EraZaban.

;) :) wczoraj wieczorem przyszla @ nyny nyny wiec od dzis w ruch poszedl encorton a od jutra estrofem
Wizyta kontrolna 23.04 jeszcze nie umowiona ale to 14dc :) i jedziemy z koksem po nasze dzieciaki :) :)

Ale powiem wam ze dzis sie przerazilam w kibelku bo pierwszy raz widzialam cos takiego :szok::szok: przepraszam za szczegoly :unsure: na podpasce mialam jakas dziwna przezroczysta skorke z czerwonymi zylkami hehe az normalnie musialam to podniesc
Kuzwa co to moglo byc
Teraz to sie zastanawiam czy przed immunosupresja hmm nie bylo naturalsa :surprised::surprised:

Gosia super że startujesz:) Niech teraz endo ładnie rośnie, to przed majówką się wyrobisz:) A to coś to mogła być śluzówka z domieszką świeżej krwi. Nic się nie martw.

A pasta cynkowa? Tylko nie wiem.czy wolno. Najlepiej zajdz do apteki zapytaj. Ja nie chce glupot gadac ale nie wiem.czy to nie chodzilo o opryszczke na wargach sromowych ale moze glupio gadam. I ze grozna jest pierwotna opruszczka a nie wtórna

;) :) wczoraj wieczorem przyszla @ nyny nyny wiec od dzis w ruch poszedl encorton a od jutra estrofem
Wizyta kontrolna 23.04 jeszcze nie umowiona ale to 14dc :) i jedziemy z koksem po nasze dzieciaki :) :)

Ale powiem wam ze dzis sie przerazilam w kibelku bo pierwszy raz widzialam cos takiego :szok::szok: przepraszam za szczegoly :unsure: na podpasce mialam jakas dziwna przezroczysta skorke z czerwonymi zylkami hehe az normalnie musialam to podniesc
Kuzwa co to moglo byc
Teraz to sie zastanawiam czy przed immunosupresja hmm nie bylo naturalsa :surprised::surprised:
Mysle ze nie byl to naturals. Ja jak mialam krwawienie po biochemcznej to.strasznie mnie bolal brzuch i to byla krew ze skrzepami czy jakimis skorkami(tez przepraszam za dokładność).
To teraz kochana duzo winka czerwonego.na endo:)

Kuzwa co to moglo byc
Raczej grube endometrium

reklama
Do góry