reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Myśle ze jak się w końcu uda nam to będziemy miały tyle długo ze trzeba będzie racjonalnie na to wszystko patrzeć po prostu nie nie wszystkie będzie stać na wszystko naj. Myśle tez ze wszystko naj nie sprawia ze ktoś jest lepszym rodzicem. Ale masz racje, ze to kwestia każdej z nas i nie powinno się hejtowac innych jak tu kolezanki opisują.

Na razie jestem 34+ ;) i dopiero zaczęłam walkę, dziękuje za kciuki wierze się uda do końca roku ;)

UPS wybacz nie pistarzam [emoji16][emoji16]

Cos byl temat po 30 stce i 40stce...

No ja wiesz czutam nawet na lipcowkach sa te ktore kuouja term ten na czolo, olivki nie bo tlusto I podraznienie a moja nic I co I wczesniak i nic nie bylo
Ale mnie tam nikt noe hejtuje typu nie rob sprawdz sklad bo bron boxe ten sklad inny niz lovela...
Kazda ribi jak chce

A znow marg zla ze one takie inne tzn mniej wiedzace [emoji23][emoji23]nie wiedza beta a po co progesteron badac I tsh
Ja moim pisze ale nie az tak jakbym rizum zjadla bo wiadomo one i ja po przejsciach to inne swiaty
Raz tylkp napusalam hak pisala jedna ze ona chce dziewczynke i koniec bo juz ma chlopca
Opisalam historie moja to od pisala masz rscje zdrowko wazniejsze

reklama
Moze poprisru takie slowo nie strasz mnie jej wyszlo z ust[emoji16]ja jestem na lipcowkach a nie na coezarowkach bo dziewczyny sa za wrazliwe na po ivf wysmialy mnie ze uzywalam proszku innego niz jakis polski levela czy jakos tak
Kupuja najnowsze wynalazki gdzue ja o jakoes kurce do karmienia ledwo slyszalam termometr jakis z inny ja mam zwykly 4 sec i znam temp , uzywam ochroniaczy do lpzka
Kszdy robi jak uwaza
Kuouje co uwaza I nie ladnie kogos zgnebic ze ktis robi inaczej
Tera pewnie I tu I tam mnie nie lubicie[emoji85][emoji23][emoji23]

Lipcowki moje wiedza ze nicole z ivf i lepi mnie potraktowaly niz coezarowki po ivf dlatego tez pisalam jasani by mnie wypisala lol
Ja Ciebie lubię oni nie muszą :p powiem Ci szczerze ze chciałam dobrze a tu mi panna z takim tekstem wyjechała :D tak myślę że mogłabym być ich lekarzem prowadzącym bo wiedzę mam większą niż one wszystkie razem wzięte :p:p nawet jedna pisała że robienie bety to głupota i niepotrzebny wydatek :D ale z jednej strony to fajnie że kogoś los nie obarczyl jakimiś złymi doświadczeniami.
A ochraniaczy do łóżeczka ja też używałam więc jesteś zupełnie normalna....a kurtka do karmienia, po co ??? Przecież butle można dac bez wyciągania cycka :D ja raczej należę do mamuś które karmienie piersią nie pociąga w żaden sposób...i nawet mam odwagę głośno do tego się przyznać :-D

Dziewczyny jestem w 8tc i wyskoczyla mi kostka na gornej wardze boje sie ze to opryszczka... Jest ponoc bardzo niebezbieczna w ciazy... Moge to czyms pismarowac? Pomocy...

Chyba tak jest ja ostatnia stymulacjie miałam w grudniu A bóle głowy zostały wie że to też że szczpieniami. Ale jak przez 10 miesięcy pod rząd miałam stymulacje to ciężko się dziwić że tak organizm reaguje... zanim się z tego wyczyścić...
A można tak bez żadnych przerw między stymulacja ??

Marg Moxe stworzmy grupe naturalnie po ivf [emoji14]zobaczymy jakie zavhowanie byloby nas huhu
Problem w tym ze niestety jest tu taka grupa ale ucichla ....
jak sie czujesz?
Dziękuję że pytasz. Czuję się dobrze aż za dobrze .... gdybym oddawala co zjadła to bym chyba była spokojniejsza. W poniedziałek wizyta więc stres jak cholera:baffled: tylko melisa pomaga :p
a jak Twoja malutka?? Jak się czujesz?? Pewnie masz teraz ręce pełne pracy.

;) :) wczoraj wieczorem przyszla @ nyny nyny wiec od dzis w ruch poszedl encorton a od jutra estrofem
Wizyta kontrolna 23.04 jeszcze nie umowiona ale to 14dc :) i jedziemy z koksem po nasze dzieciaki :) :)

Ale powiem wam ze dzis sie przerazilam w kibelku bo pierwszy raz widzialam cos takiego :szok::szok: przepraszam za szczegoly :unsure: na podpasce mialam jakas dziwna przezroczysta skorke z czerwonymi zylkami hehe az normalnie musialam to podniesc
Kuzwa co to moglo byc
Teraz to sie zastanawiam czy przed immunosupresja hmm nie bylo naturalsa :surprised::surprised:

reklama
Do góry