reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie ale juz jrdna kiedys miala problem przez to ze pisala nazwy klinki i dr nszwuska
Nirwiem jak oni na to wpadli ale zaprosili ja do kliniki mowiac czwmu tak brzudko pisze na lekarzy itd
Nie pamietam nicku dziewczyny ale bylo jej zle bardzo i odeszla
Ktos pamoeta te sytuacje??

A to cwaniaki. Może coś napisała charakterystycznego w danym dniu jakiś typowy zabieg i poslzo ;)

Myśmy jakoś odchowane były na pieluchach tetrowych i oprane w proszku i E i wyszłyśmy na ludzi ;) wózki ubranka i łóżeczka miałyśmy najczęściej w spadku bo kimś i tez dałyśmy rade ;)

Wiem ja to rizumiem ze po tylu latach chcesz miec najlepsze szukasz w google co najnowsze najlepsze ale to ze ktis inny robi insczej tez ok jest , tez tak mysle ze my czasy komuny to bylo szare mydlo naj i woda do picia z kranu i tetrowe naj byly i maka ziemniaczana na pupke [emoji23]
Czytam cie ,wiem ze masz +35 i goraco kibicuje!
Ja 38[emoji3]

Wiem ja to rizumiem ze po tylu latach chcesz miec najlepsze szukasz w google co najnowsze najlepsze ale to ze ktis inny robi insczej tez ok jest , tez tak mysle ze my czasy komuny to bylo szare mydlo naj i woda do picia z kranu i tetrowe naj byly i maka ziemniaczana na pupke [emoji23]
Czytam cie ,wiem ze masz +35 i goraco kibicuje!
Ja 38[emoji3]

Myśle ze jak się w końcu uda nam to będziemy miały tyle długo ze trzeba będzie racjonalnie na to wszystko patrzeć po prostu nie nie wszystkie będzie stać na wszystko naj. Myśle tez ze wszystko naj nie sprawia ze ktoś jest lepszym rodzicem. Ale masz racje, ze to kwestia każdej z nas i nie powinno się hejtowac innych jak tu kolezanki opisują.

Na razie jestem 34+ ;) i dopiero zaczęłam walkę, dziękuje za kciuki wierze się uda do końca roku ;)

reklama
Myśmy jakoś odchowane były na pieluchach tetrowych i oprane w proszku i E i wyszłyśmy na ludzi ;) wózki ubranka i łóżeczka miałyśmy najczęściej w spadku bo kimś i tez dałyśmy rade ;)
Oj dokladnie. Ja mialam przesrane bo jestem jedyna dzuewczynka i duzo ciuchow miałam po bracie badz "gustowne" sukienki ktore przywiozla mi ciocia z Francji-to bylo straszne i musialam udawac ze mi sie podoba choc pewno u nich to byly super rzeczy

Do góry