Nie ma się co denerwować, jest pięknie ja moją pierwszą betę zrobiłam właśnie w 12 dpt także musiałam w tym 14 dpt sprawdzić przyrost
Wszystkie modlitwy swiata odmawiam jak widzę „wynik wykonywany”..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma się co denerwować, jest pięknie ja moją pierwszą betę zrobiłam właśnie w 12 dpt także musiałam w tym 14 dpt sprawdzić przyrost
Nie ale juz jrdna kiedys miala problem przez to ze pisala nazwy klinki i dr nszwuska
Nirwiem jak oni na to wpadli ale zaprosili ja do kliniki mowiac czwmu tak brzudko pisze na lekarzy itd
Nie pamietam nicku dziewczyny ale bylo jej zle bardzo i odeszla
Ktos pamoeta te sytuacje??
A czy komuś udało się zajść w ciążę przez invitro z niskim amh? Potrzebuję pozytywnych historii bo aktualnie jestem odrobinę podłamana
Myśmy jakoś odchowane były na pieluchach tetrowych i oprane w proszku i E i wyszłyśmy na ludzi wózki ubranka i łóżeczka miałyśmy najczęściej w spadku bo kimś i tez dałyśmy rade
Ehe❤Dziewczyny robiłam dziś bete 12dpt 628, 54
W 6 dpt 27,66
W 8 dpt 124,14
Myślicie, ze przyrost ok?
Wiem ja to rizumiem ze po tylu latach chcesz miec najlepsze szukasz w google co najnowsze najlepsze ale to ze ktis inny robi insczej tez ok jest , tez tak mysle ze my czasy komuny to bylo szare mydlo naj i woda do picia z kranu i tetrowe naj byly i maka ziemniaczana na pupke [emoji23]
Czytam cie ,wiem ze masz +35 i goraco kibicuje!
Ja 38[emoji3]
No generalnie w mega uproszczeniu wydrukowali wszystkie jej.posty i wchodzac na wizyte powitala ja wlascicielka.Tzn. można coś więcej ? Co z akcja?
Kochana a niskie to ile? Może nie jest tak złe.
Ja mam 30 i to fatalnie w druga strone
Oj dokladnie. Ja mialam przesrane bo jestem jedyna dzuewczynka i duzo ciuchow miałam po bracie badz "gustowne" sukienki ktore przywiozla mi ciocia z Francji-to bylo straszne i musialam udawac ze mi sie podoba choc pewno u nich to byly super rzeczyMyśmy jakoś odchowane były na pieluchach tetrowych i oprane w proszku i E i wyszłyśmy na ludzi wózki ubranka i łóżeczka miałyśmy najczęściej w spadku bo kimś i tez dałyśmy rade