reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

I też dzięki Ferti tak jak u Ciebie I @Oczekiwanie2017 ;)
Było trochę przebojów zaczynając od testu Pappa i dla pewności zrobiliśmy NIFTY i odetchnelam :) teraz już po połówkowych i codziennie czuje ruchy małej także jestem szczęśliwa :) czekam do sierpnia żeby przytulić moja kruszynke ! ❤
Super, że się odezwałaś :)
Maly łobuz Wam rośnie:) ale ten czas zleciał:)
Kurcze jakbym juz chciała codziennie czuc ruchy. Pierwsze byly w tedy co u Ciebie a teraz cisza:/

reklama
I też dzięki Ferti tak jak u Ciebie I @Oczekiwanie2017 ;)
Było trochę przebojów zaczynając od testu Pappa i dla pewności zrobiliśmy NIFTY i odetchnelam :) teraz już po połówkowych i codziennie czuje ruchy małej także jestem szczęśliwa :) czekam do sierpnia żeby przytulić moja kruszynke ! [emoji173]
Super, że się odezwałaś :)
Maly łobuz Wam rośnie:) ale ten czas zleciał:)
No za trzy dni będzie miał już 4 miesiące i wreszcie będzie jadł marcheweczki itp... Łobuz to mało powiedziane... A Pappa gdzie robiłaś!? Ja pod koniec roku wracam do gry...

No za trzy dni będzie miał już 4 miesiące i wreszcie będzie jadł marcheweczki itp... Łobuz to mało powiedziane... A Pappa gdzie robiłaś!? Ja pod koniec roku wracam do gry...
Usg pierwszego trymestru i Pappa robiłam w Fertimedice.. byłam w wielkim szoku jak odebrałam wyniki :( no ale NIFTY nas uspokoiło i teraz dodatkowo usg polowkowe też nas uspokoiło :) mam nadzieję , że obędzie się bez niespodzianek do sierpnia :)

Ja pamiętam jak dołączyłam na forum o IUI i tam jeszcze walczyłas A teraz wychowujesz swojego Synka :)

Ooo super , szybko działasz :) mam nadzieję , że co jakiś czas będziesz zaglądała na forum jak Twój Łobuz Ci pozwoli:)

Usg pierwszego trymestru i Pappa robiłam w Fertimedice.. byłam w wielkim szoku jak odebrałam wyniki :( no ale NIFTY nas uspokoiło i teraz dodatkowo usg polowkowe też nas uspokoiło :) mam nadzieję , że obędzie się bez niespodzianek do sierpnia :)

Ja pamiętam jak dołączyłam na forum o IUI i tam jeszcze walczyłas A teraz wychowujesz swojego Synka :)

Ooo super , szybko działasz :) mam nadzieję , że co jakiś czas będziesz zaglądała na forum jak Twój Łobuz Ci pozwoli:)
No dokładnie ja też pamiętam jeszcze jak walczyliśmy na wątku IUI a teraz już myślę o kolejnym dzieciątku... Franko daje przez te dni ostatnie popalić ale jak się uspokoi będę was tu dopingować i na zamkniętym też

Kurcze jakbym juz chciała codziennie czuc ruchy. Pierwsze byly w tedy co u Ciebie a teraz cisza:/
Kochana A jak masz umiejscowione łożysko ? Nam jak dała popalić rano w lany poniedziałek tak od tamtej pory coraz bardziej bryka;) I kizia i stuka :) czuje trochę mniej jak się kręci ale też daje się wyczuć:)

Hej odebrałam wynik 0.22 czyli spada;( jak mi jest ***** źle miałam jeszcze ciut nadzieję że może coś się zmieni idę już jutro do pracy a czy ja mam ochotę tam iść hmm raczej nie miało to się inaczej skończyć;(((
Bardzo mi przykro [emoji17] trzymaj się i trzeba wierzyć że następnym razem się uda!

reklama
Ja na bloki bym nie wróciła, jednak ogród przy domu to super sprawa:) Ale oczy mi się mocno otworzyły. Niby ustawy, organizacje walczące o prawa zwierząt, a na wsi co drugi pies 24/h w ciasnym kojcu, nawet jamnika na łańcuchu przy budzie widziałam. Niestety młode pokolenie czerpie wzorce z góry, więc na zmianę nie ma chyba co liczyć:(

@Niunia78 czemu taka ocena?

Do góry