reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

I też dzięki Ferti tak jak u Ciebie I @Oczekiwanie2017 ;)
Było trochę przebojów zaczynając od testu Pappa i dla pewności zrobiliśmy NIFTY i odetchnelam :) teraz już po połówkowych i codziennie czuje ruchy małej także jestem szczęśliwa :) czekam do sierpnia żeby przytulić moja kruszynke ! ❤
Super, że się odezwałaś :)
Maly łobuz Wam rośnie:) ale ten czas zleciał:)
Kurcze jakbym juz chciała codziennie czuc ruchy. Pierwsze byly w tedy co u Ciebie a teraz cisza:/

reklama
I też dzięki Ferti tak jak u Ciebie I @Oczekiwanie2017 ;)
Było trochę przebojów zaczynając od testu Pappa i dla pewności zrobiliśmy NIFTY i odetchnelam :) teraz już po połówkowych i codziennie czuje ruchy małej także jestem szczęśliwa :) czekam do sierpnia żeby przytulić moja kruszynke ! [emoji173]
Super, że się odezwałaś :)
Maly łobuz Wam rośnie:) ale ten czas zleciał:)
No za trzy dni będzie miał już 4 miesiące i wreszcie będzie jadł marcheweczki itp... Łobuz to mało powiedziane... A Pappa gdzie robiłaś!? Ja pod koniec roku wracam do gry...

No za trzy dni będzie miał już 4 miesiące i wreszcie będzie jadł marcheweczki itp... Łobuz to mało powiedziane... A Pappa gdzie robiłaś!? Ja pod koniec roku wracam do gry...
Usg pierwszego trymestru i Pappa robiłam w Fertimedice.. byłam w wielkim szoku jak odebrałam wyniki :( no ale NIFTY nas uspokoiło i teraz dodatkowo usg polowkowe też nas uspokoiło :) mam nadzieję , że obędzie się bez niespodzianek do sierpnia :)

Ja pamiętam jak dołączyłam na forum o IUI i tam jeszcze walczyłas A teraz wychowujesz swojego Synka :)

Ooo super , szybko działasz :) mam nadzieję , że co jakiś czas będziesz zaglądała na forum jak Twój Łobuz Ci pozwoli:)

Usg pierwszego trymestru i Pappa robiłam w Fertimedice.. byłam w wielkim szoku jak odebrałam wyniki :( no ale NIFTY nas uspokoiło i teraz dodatkowo usg polowkowe też nas uspokoiło :) mam nadzieję , że obędzie się bez niespodzianek do sierpnia :)

Ja pamiętam jak dołączyłam na forum o IUI i tam jeszcze walczyłas A teraz wychowujesz swojego Synka :)

Ooo super , szybko działasz :) mam nadzieję , że co jakiś czas będziesz zaglądała na forum jak Twój Łobuz Ci pozwoli:)
No dokładnie ja też pamiętam jeszcze jak walczyliśmy na wątku IUI a teraz już myślę o kolejnym dzieciątku... Franko daje przez te dni ostatnie popalić ale jak się uspokoi będę was tu dopingować i na zamkniętym też

Kurcze jakbym juz chciała codziennie czuc ruchy. Pierwsze byly w tedy co u Ciebie a teraz cisza:/
Kochana A jak masz umiejscowione łożysko ? Nam jak dała popalić rano w lany poniedziałek tak od tamtej pory coraz bardziej bryka;) I kizia i stuka :) czuje trochę mniej jak się kręci ale też daje się wyczuć:)

Hej odebrałam wynik 0.22 czyli spada;( jak mi jest ***** źle miałam jeszcze ciut nadzieję że może coś się zmieni idę już jutro do pracy a czy ja mam ochotę tam iść hmm raczej nie miało to się inaczej skończyć;(((
Bardzo mi przykro [emoji17] trzymaj się i trzeba wierzyć że następnym razem się uda!

reklama
Ja na bloki bym nie wróciła, jednak ogród przy domu to super sprawa:) Ale oczy mi się mocno otworzyły. Niby ustawy, organizacje walczące o prawa zwierząt, a na wsi co drugi pies 24/h w ciasnym kojcu, nawet jamnika na łańcuchu przy budzie widziałam. Niestety młode pokolenie czerpie wzorce z góry, więc na zmianę nie ma chyba co liczyć:(

@Niunia78 czemu taka ocena?

Do góry