reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana u nas przy pierwszej procedurze też nic nie zostało tylko ta jedna która mi podali i nie została z nami :( druga procedura w innej klinice i też nic nie zostało tylko moja silna córeczka w brzuszku i dziś już mamy 22tc :)
Nie martw się. U nas też z 6 tylko 3 Zaplodnily się prawidłowo. Miałam podany zarodek w 3 dobie a dwa kolejne przestały się rozwijać. I byłam załamana że tylko jeden zarodek... A teraz ten Jeden jedyny za trzy dni kończy cztery miesiące i czekamy na pierwszy ząbek
Piekne te wasze historie. Wniosek wystarczy jeden silny zarodek:) dajecie mi nadzieje ze bedzie dobrze. @zylwia duzo przytylas na tym etapie ciazy?:)
@Joko86 zazdraszczam:) nawet tych nieprzespanych nocy;)

reklama
Piekne te wasze historie. Wniosek wystarczy jeden silny zarodek:) dajecie mi nadzieje ze bedzie dobrze. @zylwia duzo przytylas na tym etapie ciazy?:)
No gdzieś już z 8kg :laugh2: cały czas w sumie się czuje napompowana.. No ale coś za coś ❤ mój też błąd bo polykalam słodycze w całości :laugh2: A teraz próbuje się ogarnąć chociaż właśnie wpierdzielilam loda :laugh2:

Ja wiem , że ciężko i w ogóle ale musisz wierzyć w swoje kropeczki :) ✊✊

Noce nieprzespane to (odpukać) na chwilę obecną mogę policzyć na palcach jednej ręki więc nie jest źle... Zobaczysz o Ty się doczekasz. Każda z nas musi przejść swoją drogę ale każda będzie mamusią...

Kochane
Jestem już po kolejnej weryfikacji

I beta 8 dpt 69.94
II beta 9 dpt 143.8
III beta 11 dpt 366.7 i progesteron 8.9

I dziś IV beta 13 dpt 801.9 progesteron 12.7

Mam brać lutinus 3x2 i duphaston 3x2

USG pęcherzykowe 18.04.

Dla świętego spokoju zrobię sobie jeszcze weryfikację w środę i spróbuję w miarę możliwości spokojnie poczekać tydzień do wizyty.
Gratuluje kochana :laugh2::biggrin2:

reklama
Do góry