reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochana u nas przy pierwszej procedurze też nic nie zostało tylko ta jedna która mi podali i nie została z nami :( druga procedura w innej klinice i też nic nie zostało tylko moja silna córeczka w brzuszku i dziś już mamy 22tc :)
Nie martw się. U nas też z 6 tylko 3 Zaplodnily się prawidłowo. Miałam podany zarodek w 3 dobie a dwa kolejne przestały się rozwijać. I byłam załamana że tylko jeden zarodek... A teraz ten Jeden jedyny za trzy dni kończy cztery miesiące i czekamy na pierwszy ząbek
Piekne te wasze historie. Wniosek wystarczy jeden silny zarodek:) dajecie mi nadzieje ze bedzie dobrze. @zylwia duzo przytylas na tym etapie ciazy?:)
@Joko86 zazdraszczam:) nawet tych nieprzespanych nocy;)

reklama
Piekne te wasze historie. Wniosek wystarczy jeden silny zarodek:) dajecie mi nadzieje ze bedzie dobrze. @zylwia duzo przytylas na tym etapie ciazy?:)
No gdzieś już z 8kg :laugh2: cały czas w sumie się czuje napompowana.. No ale coś za coś ❤ mój też błąd bo polykalam słodycze w całości :laugh2: A teraz próbuje się ogarnąć chociaż właśnie wpierdzielilam loda :laugh2:

Ja wiem , że ciężko i w ogóle ale musisz wierzyć w swoje kropeczki :) ✊✊

Noce nieprzespane to (odpukać) na chwilę obecną mogę policzyć na palcach jednej ręki więc nie jest źle... Zobaczysz o Ty się doczekasz. Każda z nas musi przejść swoją drogę ale każda będzie mamusią...

Kochane
Jestem już po kolejnej weryfikacji

I beta 8 dpt 69.94
II beta 9 dpt 143.8
III beta 11 dpt 366.7 i progesteron 8.9

I dziś IV beta 13 dpt 801.9 progesteron 12.7

Mam brać lutinus 3x2 i duphaston 3x2

USG pęcherzykowe 18.04.

Dla świętego spokoju zrobię sobie jeszcze weryfikację w środę i spróbuję w miarę możliwości spokojnie poczekać tydzień do wizyty.
Gratuluje kochana :laugh2::biggrin2:

reklama
Do góry