Szczescie1986
Fanka BB :)
Hej tak kochana mam na zbyciu 3 opakowania nówkę ,a jedno z 32 może brakuje z 4 plastry@Szczescie1986 kochana czy ty jeszcze masz na zbyciu te plastry na jajki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej tak kochana mam na zbyciu 3 opakowania nówkę ,a jedno z 32 może brakuje z 4 plastry@Szczescie1986 kochana czy ty jeszcze masz na zbyciu te plastry na jajki?
Czytałam to kiedyś. W trakcie stymulacji piłam odżywki białkowe takie dla sportowców. Starałam się jeść dużo orzechów, awokado, jajek, dużo dużo pić.
Teraz przed kolejną procedurą odstawiłam całkowicie gluten. Produkty mleczne bardzo mocno ograniczyłam - tyle co śmietana w zupie czy w sosie. Ale ja akurat mam wykazaną nietolerancję glutenu i mleka, więc odstawiłam żeby nie pogarszać stanów zapalnych w organizmie.
Mam wyciskarkę wolnoobrotową więc 2-3 razy w tygodniu mam zamiar robić bomby witaminowe owocowo-warzywne. Chyba tyle.
Nie ma co wariować. Racjonalna zdrowa dieta i bardziej sobie pomóc nie można.
Ktores gamety mogly byc kiepskiej jakosci. Co nie oznacza ze tak bedzie nastepnym razem. Moze laboratoriu. A moze poprostu pech. Co innego jak sie nie zaplodni polowa z 20 a co innego jak sie nie zapłodnią 3 sztuki...No wlasnie, jakie moga byc przyczyny tego ze tylko polowa sie zaplodnila?
Przykro mi PaulinkoHej odebrałam wynik 0.22 czyli spada;( jak mi jest ***** źle miałam jeszcze ciut nadzieję że może coś się zmieni idę już jutro do pracy a czy ja mam ochotę tam iść hmm raczej nie miało to się inaczej skończyć;(((
Ja mialam. Akurat nie potrzebowalam zeolnienia (po prostu soboe odpoczywalam) ale mi je proponowano. Tylko za ja troche na pozniejszym etapie bylam.Ladies, czy któraś miała łyżeczkowanie w szpitalu? Czy na następny dzień idzie się do pracy, czy się dostaje zwolnienie i trzeba poleżeć?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ladies, czy któraś miała łyżeczkowanie w szpitalu? Czy na następny dzień idzie się do pracy, czy się dostaje zwolnienie i trzeba poleżeć?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję kochana. Beta zrobiona ale wyniki będą dopiero po 19@shaggy za maleństwo niech pięknie rośnie i poprosimy foteczki ❤
@oczekujaca2790 kochana pewnie wiele z nas Cię nie kojarzy ale miło nam będzie jak dasz nam znać czy już tulisz swoje maleństwo ? ❤
@misis188 za małego niech pięknie da się pomierzyc i żeby wszystko było w porządku !! ❤ foteczki poprosimy.
@ona232 @anuska130 dziewczyny kciuki za wasze maleństwa!! niech zostaną z Wami na najbliższe 9 miesięcy ! ❤❤ zaciskajcie nogi
@Ewelusia25 za bete !! Niech będzie to piękna ciążowa beta ! Czekamy na wiadomości ! ❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE ! :* ❤
Trzymam moooocnoDziękuję kochana. Beta zrobiona ale wyniki będą dopiero po 19
To super! dzięki :*Transfer mialas 24, odejmujesz od tego 5 (wiek zarodka) i 14 (standardowa ilosc dni do owu) i wychodzi 5, wiec liczysz tygodnie od 5 marca do 30 czerwca, wiec bedzie juz z 15 wtedy czyli spokojna twoja rozczochrana