Tysiek777
Fanka BB :)
Pierwsza procedura rok temu w maju, 4 kropki, dwie do brzuszka. We wrzesniu kolejne dwie z zimowiska odebralam. W styczniu kolejna stymulacja, ale tylko dwa pecherzyki mialam i przerwalismy. No i teraz kolejna, dwie kropki w brzuszku i żadnej na zimowsku. Dodatkowo co rozpoczynalam przygotowania do stymulacji to musielismy przerywac, bo grype zlapalam, leczenie kanalowe zebow mnie dopadlo, mąż zachorowal, dzieci szwagierki na jakas strasznie zarazna chorobe zapadly itd.@Tysiek777 to ile juz podejsc do inv masz za soba? Kurcze i naturalnie Ci sie udawalo a teraz nic.to dopiero bolesne.. Ale musimy wierzyc!
Tylko moja pierwsza ciąża trwala dłużej tzn. 8 tygodni, następną zaczelam krwawic w polowie normalnego cyklu i sie okazalo ze w ciazy bylam, a ostatnia to juz w terminie spodziewanej miesiaczki bylam w szpitalu bo to pozamaciczna byla. A teraz nic. Chociaz mam nadzieje ze moze tym razem sie udalo bo cos mi sie w glowie kręci, ale to rownie dobrze moze byc od stresu, pogody i hormonów w tabletkach.