reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Tysiek777 to ile juz podejsc do inv masz za soba? Kurcze i naturalnie Ci sie udawalo a teraz nic.to dopiero bolesne.. Ale musimy wierzyc!
Pierwsza procedura rok temu w maju, 4 kropki, dwie do brzuszka. We wrzesniu kolejne dwie z zimowiska odebralam. W styczniu kolejna stymulacja, ale tylko dwa pecherzyki mialam i przerwalismy. No i teraz kolejna, dwie kropki w brzuszku i żadnej na zimowsku. Dodatkowo co rozpoczynalam przygotowania do stymulacji to musielismy przerywac, bo grype zlapalam, leczenie kanalowe zebow mnie dopadlo, mąż zachorowal, dzieci szwagierki na jakas strasznie zarazna chorobe zapadly itd.

Tylko moja pierwsza ciąża trwala dłużej tzn. 8 tygodni, następną zaczelam krwawic w polowie normalnego cyklu i sie okazalo ze w ciazy bylam, a ostatnia to juz w terminie spodziewanej miesiaczki bylam w szpitalu bo to pozamaciczna byla. A teraz nic. Chociaz mam nadzieje ze moze tym razem sie udalo bo cos mi sie w glowie kręci, ale to rownie dobrze moze byc od stresu, pogody i hormonów w tabletkach.

reklama
Kochane czy Wy też mialyscie tak że z rana zimno dreszcze i senność a popołudniu gorąco i uderzenia gorąca i potliwość

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Też mam nietolerancje glutenu i odstawiłam już teraz bo poprostu lepiej się czuje bez tego. Jakoś tak lżej w żołądku. Czy produkty mleczne ograniczyłaś tylko ze względu na laktoze czy jest to zalecane każdemu przy in vitro? Ja co rano pije na śniadanie smoothie z truskawek, owoców leśnych i banana. Ale to wlaśnie jest na mleku a slyszalam ze nietolerancja glutenu idzie czesto w parze wlasnie z nietolerancja laktozy...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam badania z krwi i wyszła mi nietolerancja i na gluten i na białko mleka. Dlatego jedno odstawiłam a drugie mocno ograniczyłam.

Hej moje piękne!!! W życiu Was nie nadrobię ale spróbuję. Co tam u Was!? Opowiadajcie. U nas dużo się dzieje i nie mam czasu na nic... Mam nadzieję że duża część z Was jest już na wątku ciężarówek...
No witamy gwiazdę !! :) jak się czujesz w roli mamusi ? :) mały grzeczny ? :)
Ja dołączyłam do ciężarówek ❤ obecnie 22tc ❤ w brzuszku córeczka Lenka :)

Ale opowiadaj jak tam sobie radzisz ;))))

Kochane
Jestem już po kolejnej weryfikacji

I beta 8 dpt 69.94
II beta 9 dpt 143.8
III beta 11 dpt 366.7 i progesteron 8.9

I dziś IV beta 13 dpt 801.9 progesteron 12.7

Mam brać lutinus 3x2 i duphaston 3x2

USG pęcherzykowe 18.04.

Dla świętego spokoju zrobię sobie jeszcze weryfikację w środę i spróbuję w miarę możliwości spokojnie poczekać tydzień do wizyty.
Piękne informacje ❤❤❤❤❤❤
@tamiza teraz już musi być dobrze!!!

No witamy gwiazdę !! :) jak się czujesz w roli mamusi ? :) mały grzeczny ? :)
Ja dołączyłam do ciężarówek [emoji173] obecnie 22tc [emoji173] w brzuszku córeczka Lenka :)

Ale opowiadaj jak tam sobie radzisz ;))))
No Kochana to cudownie!!! Ciążą ok? Jak znosisz?! My jakoś sobie radzimy. Franko jest bardzo gadatliwy (po mamusi) gada cały czas do wszystkich. Do piątku to było złote dziecko a od szczepienia w piątek jest strasznie rozwyty. Naszczęście przyszła wiosna to spacery długie zaliczamy.

Ladies, czy któraś miała łyżeczkowanie w szpitalu? Czy na następny dzień idzie się do pracy, czy się dostaje zwolnienie i trzeba poleżeć?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam dwa razy i dostawałam zwolnienie na kilka dni bo chciałam. Za pierwszym razem dobrze że wzięłam bo źle się czułam. Za drugim razem czułam się ok ale te kilka dni w domu nie zaszkodzilo.

reklama
No Kochana to cudownie!!! Ciążą ok? Jak znosisz?! My jakoś sobie radzimy. Franko jest bardzo gadatliwy (po mamusi) gada cały czas do wszystkich. Do piątku to było złote dziecko a od szczepienia w piątek jest strasznie rozwyty. Naszczęście przyszła wiosna to spacery długie zaliczamy.
I też dzięki Ferti tak jak u Ciebie I @Oczekiwanie2017 ;)
Było trochę przebojów zaczynając od testu Pappa i dla pewności zrobiliśmy NIFTY i odetchnelam :) teraz już po połówkowych i codziennie czuje ruchy małej także jestem szczęśliwa :) czekam do sierpnia żeby przytulić moja kruszynke ! ❤
Super, że się odezwałaś :)
Maly łobuz Wam rośnie:) ale ten czas zleciał:)

Do góry