DziekujeOczywiście
reklama
Ja też bardzo się martwiłam ważne, że nie było plamien , skurczy i boli brzucha I wierzę , że u Ciebie też tak będzie:* ja jak dobrze pamiętam to miałam 15, 6 i później 29 zrobiłam 3 weryfikacje i później nie sprawdzałam progesteron odstawiłam tak jak Pani doktor mówiła czyli 8tc i chciałam sprawdzić na własną rękę ale jak pojechałam to w labo awaria i zamknięte więc pomyślałam , że to znak i żebym dbała sobie spokój .. 3mam kciuki ! :*Dziękuję kochana
Ale nie ukrywam że się mocno tym faktem zmartwiłam...
progesteron dolozysz i bedzie ok. GeatulacjePoprzednia beta 48h wcześniej 143.8
Ale progesteron mam tragiczny....
mmalenaa
Zaangażowana w BB
Super! Gratulacje [emoji6]
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Fanka BB :)
Super kochana umawiaj sie do Grettki, Mercika lub dr Piekarz AdamczykNamówiłam go! Pokazałam mu wpisy z forum W poniedziałek będę nas umawiać do GC
mmalenaa
Zaangażowana w BB
Pięknie!! Gratulacje! [emoji6] mnie nawet progesteronu nie kazali badaćPoprzednia beta 48h wcześniej 143.8
misis188
Super ale zapodaj sobie duphastpn. Masz prolutex?Poprzednia beta 48h wcześniej 143.8
misis188
Mi tezPięknie!! Gratulacje! [emoji6] mnie nawet progesteronu nie kazali badać
reklama
misis188
Ja go mialam i ns prawde polecam tylko jak.sie zdecydujecie to.na nastepnej podpisujcie umowe zebyscie jyz za wizyte nie placili. Moj gin sie pytal po co juz podpisywalam a coz go to obchodzilo bo to.w rejestracji sie zalatwiaDzięki Kurcia! Myślę o tym pakiecie 2+1,ale pewnie po pierwszej wizycie zdecydujemy tak na 100%.
Podziel się: