reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No właśnie ja też mam zawroty głowy takie lekkie fakt ale upierdliwe

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
No to sie zastanow czy w ogole masz ochote na spotkanie towarzyskie i posiedzenie przy grilu. To nawet nie chodzi ze sobie tym zaszkodzisz, ale o to zebys nie robila nic na sile i sie nie meczyla, bo wypada [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to ja przynajmniej nie mam dylematu. Jestem na tyle chu**** pania domu ze normalnie nie myje okien, podłoge od wielkiego dzwonu. Wiec jak mi sie uda zajsc to na pewno nie bedzie mnie korcic :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To gdzie ty zakupy robisz? :D To wygląda tak: wchodzisz, obczajasz półki, pakujesz do wózka co trzeba i bulisz :D tak sie robi zakupy huehue [emoji14] u mnie w sumie "króluje" biedro bo mam dużo bliżej ale w lidlu też fajne rzeczy się trafiają, np kurtki rowerowe :D :D :D
[emoji4]
Ja robie w biedrze bo tez blizej. Kurde moze smigne na dniach do lidla i naucze sie robic zakupy tam.w komcu instrukcja juz jest[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez kiedyś nie umiałam, bo rodzice prowadzili sklep spożywczy i zawsze tam. Niektóre maja dobre produkty, patrzę na składy i kupuje :) jak dla mnie lidl o niebo lepszy od biedry

Czyli co np.tam lepsze?[emoji16]

Poprzednia beta 48h wcześniej 143.8

Ale progesteron mam tragiczny....

Załączniki

• IMG_20180407_125155.png
    IMG_20180407_125155.png
    20 KB · Wyświetleń: 144
reklama
Czyli co np.tam lepsze?[emoji16]

Lepsze produkty jakościowo a cena podobna, u mnie w okolicy te biedronki są strasznie małe i ciagle jest tak syf bo pracownicy nie wyrabiają z towarem i pełno ludzi. Ostatnio dziewczyna w biedrze mówiła ze nocna zmiana w ogóle nie przyszła i musiały cały towar w dzień rozkładać przez ten nasz głupi rząd i zamknięte sklepy w niedziele :/ tzn może i dobrze ze zamknięte ale wydłużone godziny otwarcia sklepów nie są wg mnie fair
Te biedry po liftingu są już ok, chyba stopniowo je odnawiają.
I nie wiem dlaczego ale te koszyki plastikowe na zakupy są w biedrze zawsze uwalone a w lidlu nie :D

Do góry